Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birinin hayatında olumlu bir değişim yapabilirsiniz. Bazen evren sizi koruyucu melek görevini veriyor. Etrafınızda neşelenmeye ihtiyacı olan biri var gibi ve bu kişi tanımadığınız biri ya da bir arkadaşınız olabilir. Kalbinizi ve şefkatinizi diğer insanlara açmaya çalışın. Sorunlarını tartışırken onları dinleyerek yardımcı olabilirisiniz.

Bugün programlara ve işlerin yetiştirme tarihlerine daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Eğer bir proje üzerinde çalışıyorsanız zaman anahtar kelimedir, nasıl çalıştığınızı enine boyuna değerlendirin. İşler tam olarak planladığınız gibi gitmiyorsa, belki de yetişme tarihlerini uzatmanız gerekir. Kendinizi çıldırtmayın, çünkü kendinizi geri düşürüyorsunuz. Kendiniz, patronunuz ve müşterileriniz ile gerçekçi olun.

Bugün kafanızın içi bilgilerle dolup taşabilir. Sohbet esnasında ilginç bulduğunuz ve güçlü bir şekilde sizi kendine çeken bazı fikirlerle karşılaşabilirsiniz. Bu fikirler tarih, felsefe veya diğer entelektüel konularda olabilir. Bunlar etkileyici bir tartışmaya yol açacak gibi görünmüyor değil mi? Yine de bunun hakkında çok heyecanlı olmayın. Diğerlerine de kendi düşüncelerini üretmeleri için zaman verin. Kitaplar, dergiler, internet ve dğer kaynaklar da kullanımınıza açık. Günün tadını çıkarın!

Güne tazelenmiş bir güç ve enerjiyle başlaman olası. Yapılacaklar listesindeki her madde neredeyse kendiliğinden hallolacak. Projelerine güven ve dinç bir şekilde yaklaşacaksın ve ne yapılması gerekiyorsa yapacaksın. El atmak ya da başlatmak istediğin bir mesele var ise daha iyi bir gün bulmakta zorlanacaksın! Mevcut özgüveninin değerini bil - üstesinden gelemeyeceğin hiçbir şey yok.Önünüzdeki gün, son aylarda yaşadığınız kişisel dönüşüm süreci bakımından tam zamanında çıkageliyor. Kuvvet ve kararlılıkla öne geçerken geleceğinize dair belirsizliklerin huzurunuzu kaçırmasına meydan vermiyorsunuz. Bugün, sizi motive eden hedef netleşiyor. Kendinize güveninizi tazeleyip tüm kuşkularınızla vedalaşıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu gece sevdiğiniz kişiyi evinize davet ettiğiniz halde gelmemiş hatta telefonlarını bile açmamış olabilir. Bu da sizi son derece endişelendirmiş olabilir. Karamsar olmayın. Partneriniz iyi durumda. Ayrı kalmanıza sebep olan muhtemel sorun trafiktir. Gelmesi gerekenden çok daha geç olsa da, arkadaşınız yanınıza gelecek. Sakin kalın!

20 Haziran 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

05:00'te boşluktaki Ay, Kova burcuna giriş yapıyor. Gün boyunca enerjinizin yükseldiğini hissedebilirsiniz. Şanslı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal yönünüz aktif olabilir. Evde oturmak istemeyen bir Koç burcu enerjisinde olacaksınız. Gün içinde Mars ve Plüton karşıtlığı sebebiyle sert etkileri deneyimleyebilirsiniz. Bu durum kariyer ve aile hayatınızda karşınıza zorluklar çıkartabilir. Öfkenizi frenlemeniz gereken bir gündesiniz.

20 Haziran 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakinlik arıyorsun!Sosyal ilişkilerde samimiyetin ve dürüstlüğün ön plana çıktığı bir gün. Etrafındaki insanların hayatında üstlendiğin roller daha çok ön plana çıkabilir. Ancak kalbin bugün sakinlik istiyor. Bu yüzden kalabalık ortamlara girmek istemeyebilirsin. Kafanı karıştıranve özel hayat sorunlarından uzaklaşmak isteyip, doğayla ilgilenebilir, kendine iyi gelecek aktiviteler yapmayı tercih edebilirsin. Yalnız kalma isteğin sevdiklerin tarafından yanlış anlaşılabilir. Çocuklarla ilgili ortaya çıkan sorun eşinle gergin bir akşam geçirmene neden olabilir. Günün yorgunluğu ile erken saatte uyuyabilirsin.

20 Haziran 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır beklediğiniz birile ilgili yakın çevrenizden destek görebilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili konularda kendi kendinizi manipüle etmemeli ve cesur olmalısınız.

20 Haziran 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerindekitemponuz ilerleyen zamanlarda azalabilir. Sosyal konulara yönelebilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek için plan yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eksikleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla daha fazla iletişim de olmak keyfinizi yerine getirecektir.

20 Haziran 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal ortamlarda haklı ve haksızı ayırt etmekte zorlanabilirsiniz. Okuduklarınızı anlamakta bugün problem çekebilirsiniz.

20 Haziran 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın en çalkantılı gününde özellikle ev ve aile içinde güç oyunlarına karşı dikkatli olmanız gerekebilir. Tam adım atmaya cesurca hazırken sizden güçlü biriyle karşı karşıya gelebilirsiniz. Güçlü iletişim taktikleri de gün içinde etkili olabilir. Aileniz sözgelimi sizi ikna etme konusunda epeyce ısrarcı davranabilir.

20 Haziran 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Koç; zorlu geçen birkaç günün ardından kendi ilke ve hedeflerin doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsin. Toplumsal konularda duyarlı olabilir; bireysel veya ortak amaçların için grup ve derneklerle birlikte hareket edebilirsin. Yeni kazanç yolları bulmak veya yeni bir tutum belirlemek zorunda kalabilirsin.

20 Haziran 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın akrabalarınızın ve arkadaşlarınızın sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Çocuğu olanlar çocuklarının üzerine fazla gitmemeli. Olayları gereğinden fazla büyütmekten kaçınmalısınız. Enerjinizi olumlu yönde kullanmayı başaracak, sportif faaliyetler veya uzun yürüyüşler yaparak akıtacaksınız.

20 Haziran 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz.

20 Haziran 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 27' 40" R
Ay
Oğlak
11° 53' 04"
Merkür
Koç
16° 33' 24"
Venüs
Koç
29° 46' 36"
Mars
Balık
28° 57' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 33"
Satürn
Balık
16° 29' 15"
Uranüs
Boğa
22° 17' 26"
Neptün
Balık
28° 52' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 10"
Lilith
Başak
23° 13' 39"
True Node
Koç
15° 23' 16"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>