Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınız bugün çok yüksek bir hızla ilerliyor ve doğru yolda olduğunuzu hissedeceksiniz. Bu gücü içinizde tutun. Çünkü bugün birileri sizi hızlı konuşmasıyla ve bilgi yağmuruna tutarak uçurumun kenarından atmaya çalışırken buna ihtiyacınız olacak. Düşünceleriniz biraz yanlış olsa bile, kalbinizi doğru yerde.

Bugün biraz dikkatiniz dağınık hissediyor olabilirsiniz. Birden fazla görevi yönetirken, bir projeden diğerine sürükleniyor olabilirsiniz. Sık sık ara vererek odaklanmaya çalışın. İşinizi iki kez kontrol edin çünkü hata yapmak kolaydır. Sosyal bazı dikkat dağıtıcı unsurların sizi konsantrasyondan uzak tutmasına izin vermeyin. Günün enerjisi daha disiplinli olmanızı gerektirecek, bu yüzden elinizden geleni yapın!

Bugün anında düzeltilmesi gereken bir kriz meydana gelebilir. Bu parayla veya bilgisayarın çökmesiyle ilgili bir sorun olabilir. Eğer bunu yapabilecek durumdaysanız, herkesin moralini yüksek tutmaya çalışın ve panik yapmayın. Dünyanın sonu gelmedi. Bu gece, romantik partnerinizle özel bir akşam yemeği planlayın. Hayatta neyin önemli olduğunu kendinize hatırlatın.

Bugün aklın hem kısa hem uzun vadede bir gezi planlamakta olabilir. Arabada çok fazla vakit geçirebilirsin, bazı ayak işlerini halledebilir ve ardından uzun bir tatil planına başlayabilirsin. Fiziki enerjin yüksek fakat yine de kendini fazlaca yorma riskiyle karşı karşıyasın. Akşamleyin evde dinlensen iyi edersin.Bugün, verdiğiniz sözler ve sadakat duygunuz öne çıkabilir. Kendinizi adamış olduğunuz, artık eskisi gibi doğru ya da güvenli gelmeyen bir şey mi var? Eğer öyleyse, bu işin içindeki diğer kişilerle nasıl hissettiğiniz konusunda konuşmanızın vakti gelmiş olabilir. Belki de bu sözün diğer kişi için hala önemli olduğuna dair güvenceye ihtiyacınız var ya da belki sizin kendi ihtiyaçlarınız değişmiştir. Durum ne olursa olsun, bununla ilgili bir şeyler yapmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hangi yöne gideceğinizi bilememek konusunda çok güçlü bir korkuya kapılmış olabilirsiniz. Bir yandan duygusallaştığınızı ve ağır basan duygularınızla yüzünüzü geçmişe döndüğünüzü görebilirsiniz. Diğer yandan sizden çok daha fazla kez bu sıkışmayı yaşamış ve size hayatınızı nasıl yaşamanız gerektiğini söyleme hakkını kendilerinde bulan otorite figürlerince kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. Düşüncelerinizin bu iki senaryoya da takılı kalmaması için elinizden geleni yapın.

23 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün tamamında Balık burcunda hareket ediyor. Sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir gündesiniz. Eski rahatsızlıklarınızın nüks etmemesi için dinlenmeniz iyi olacaktır. Venüs'ün Jüpiter ile karşıt açıda olduğu bir gündesiniz. Sizler özellikle seyahatlerinizde dikkatli olmalısınız. Sınavlarınız varsa işinizi şansa bırakmayın. Tek tek her şeyi kontrol edin.

23 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kuruntularından kurtuluyorsun!Ay, bugün su burcunda hareket ediyor. Bugün senin için fevri konuşma günü! Aman dikkat… Uzun telefon görüşmeleri, sosyal medya mesajlaşmaları, aile ziyaretleri gününü dolduracak. Hiçbir konudan eksik kalmak istemeyeceksin. İlişkin yoksa kalbindeki yalnızlık son bulsun isteyeceksin. Gün ilerledikçe koordine olmakta zorlanmayacaksın. İnsanların ne düşündüğünden çok kendi isteklerini belirlemen önem kazanıyor. Böylelikle gereksiz olduğunu düşündüğün kuruntulardan da kolaylıkla uzaklaşacaksın. Aynı zamanda kendine de kişisel bakım için zaman ayıracaksın.

23 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün duygusal kararlar alabilirsiniz. Bazı kararları almadan önce daha fazla düşünmeli ve geleceğinizi olumsuz etkileyecek adımlar atmamalısınız.

23 Haziran 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Balık'ta ilerliyor. Bugün kafanızda bir sürü düşünce olabilir. Olayları kontrol edemeseniz de, beklenmedik yardımlar, destekler bulabilirsiniz.

23 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konularında kendinizi son derece sevgi dolu hissedebilir, bu sevgiyi hem partneriniz hem sevdiklerinizle paylaşmak isteyebilirsiniz.

23 Haziran 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizle ilgili muazzam destek ve şans elde ederken, hayatın keyifli taraflarına odaklanabilir, kendinizi güzelleştirmek adına güzellik ve bakıma yönelebilir, ilişkilerinizde duygusal ve romantik bir gün geçirerek, moral ve yaşam enerjinizi arttırabilirsiniz.

23 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün mıknatıs gibisiniz. Planlarınızı harekete geçirebilir veya arzularınızı takip edebileceksiniz. Bugün duygu ve düşüncelerinizi paylaştığınızda çevrenizdeki kişileri oldukça destekleyici bulacaksınız. İlişkilerinizde daha fazla özgürlüğe izin vermek, özellikle de haritada duyguları işaret eden bu birkaç gün çok önemli.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Fikirleri bulanıklaştıran, sis perdesinin arkasına iten gezegen Neptün geri hareketine başladığı için, aldanmalara ve aldatılmalara karşı dikkatli olmalısınız. Olayların göründüğü gibi olmadığını fark edip sineye çekmek doğru olmaz. Bildiğiniz doğrulardan şaşmamakta fayda var.

23 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

23 Haziran 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Nerede olursanız olun dinlenmeyi tercih edebilirsiniz. Geçmişten gelen konuların yarattığı ani parlamalarınızı kontrol altına almanız gerekiyor. Belki de almamanız gerekiyor. Her zamanki gibi kendiniz olup parlamanız gerekiyor. Önemli olanın siz misiniz, yoksa o mu olduğuna karar verin yeter.

23 Haziran 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Koç; bugün yakın çevren ve kardeşlerinizle olan iletişiminin yoğunlaşabilir fakat birbirinizi anlamakta zorlanabilir ya da planladığın yolculuk ve ziyaretleri ertelemen gerekebilir.  Kendi iç dünyanda duygu ve düşüncelerinin etkisiyle geçmişte yaşananlara takılabilirsiniz.

23 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 13' 06" R
Ay
Oğlak
08° 33' 18"
Merkür
Koç
16° 29' 01"
Venüs
Koç
29° 28' 07"
Mars
Balık
28° 46' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 03"
Satürn
Balık
16° 27' 54"
Uranüs
Boğa
22° 16' 35"
Neptün
Balık
28° 52' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 19"
Lilith
Başak
23° 11' 60"
True Node
Koç
15° 23' 54"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>