Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün yapmanız gereken şey kontrolü tamamen bırakmanız. Kalp ile ilgili konular söz konusu olduğunda, insanlar büyük bir kargaşa içindeler. Ruh hallerini anlamaya çalışmak neredeyse imkansız olacak, denemenize bile gerek yok. Akışına bırakın ve büyük bir hamle yapmadan önce yarın neler olacağını görmek isteyebilirsiniz.

Yeni sistem veya prosedürü uygulamak için iyi bir gün. Son zamanlarda mesleğinizde öğrenmek ve büyümek için çok çalıştınız ve şimdi öğrendiklerinizden bazılarını kullanmaya başlama zamanı gelmiş olabilir. İş yerinde konuşmaya başlayın ve bu yeni bilgileri pratik bir şekilde kullanın. İnsanlar, ilerlemekte ve çalışmakta olduğunuzun farkına varabilir ve katkılarınızı takdir edeceklerdir.

Bugün, sanatsal bir şeyler yapmak için ilham alabilirsiniz. Belki, bilgisayarda bir web sayfası tasarlayabilirsiniz. Ya da, bir seyehat veya kısa bir hikaye konusunda yaratıcı yazılar yazabilirsiniz. Şu anda, kendinizi güzel ve sıra dışı bir şekilde açıklama ihtiyacı hissedeceksiniz. Hayal gücünüze ses verin ve fikirlerinizi bastırmayın. Eğer düşüncelerinizi takip ederseniz, özel ve hatta belki kazançlı bir şeyler olabilir!

Yeni bir proje başlatmak istiyor olabilirsin. Yaratıcı aklın uyarılıyor ve önemli hedeflerini başarmaya hazır hale geliyorsun. Yeni birstratejisiyle veya pazarlama planıyla gelebilirsin. Veya bazı yatırımlar üzerinden ağını genişletebilirsin. Harekete geçmek ve kendini başarı yoluna sokmak için güzel bir zaman. Hayallerini gerçekleştirebilmek için büyük düşünmekten çekinme!Hangi yöne gideceğinizi bilememek konusunda çok güçlü bir korkuya kapılmış olabilirsiniz. Bir yandan duygusallaştığınızı ve ağır basan duygularınızla yüzünüzü geçmişe döndüğünüzü görebilirsiniz. Diğer yandan sizden çok daha fazla kez bu sıkışmayı yaşamış ve size hayatınızı nasıl yaşamanız gerektiğini söyleme hakkını kendilerinde bulan otorite figürlerince kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. Düşüncelerinizin bu iki senaryoya da takılı kalmaması için elinizden geleni yapın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olumlu değişimler nadiren çok çaba sarf etmeden gerçekleşir. Bu tarz değişimlerin hızlı ve anında başarı getireceğini unutmayın. Bir girdapın ortasında olduğunuzu, daha derin ve daha derine çekildiğinizi ve en sonunda dışarı atılacağınızı hissediyor olabilirsiniz. Ama bu sadece ?hiç durmadan çalışıp didinme evresidir. Çabalarınızın sonuçta ödüllendirileceğine inanın.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün büyük kısmına Ay, boşlukta ilerliyor. 17:01'de ise Balık burcuna geçen Ay, günün kalanında duygusal yönünüzün ağır basacağını gösteriyor. Ay'ın Güneş ile yaptığı pozitif görünümle beraber hem fiziki hem zihnen kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz. Hislerinizin doğru çıkabileceği bir gündesiniz. Geçmişteki olayları tamamen hayatınızdan çıkarma vakti gelmiş olabilir.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karmaşık duygular yaşıyorsun!Farklılıklar ve değer yargılarını sorguladığın bir süreçten geçiyor olabilirsin. Eylemlerinle düşüncelerini tam anlamıyla yansıttığın, güçlü hissettiğin bir gündesin. Karmaşık duygularının eşiğindesin! Eski eşinin ya da sevgilinin seninle iletişim kurmaya çalışması aklının karışmasına neden olabilir. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, hak ettiğin değeri görmediğin fikrini, bugün aklından sık sık geçirebilirsin. Kafandaki belirsizlikler ilerleyen günlerde bir sonuca varacaktır. Ama kendi kendine meseleleri çevirip durmaktansa, açık sözlü davranmalısın. Eğer saçını kestirmek ya da saç rengini değiştirmek istiyorsan gezegenlerin seyri iyi bir gününde olduğunu işaret ediyor.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızı sorguluyor olabilirsiniz. Özlemleriniz artarken bir şeyler yapma isteği içinde olabilirsiniz. Biraz daha sakin kalmalısınız.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında Ay Saka burcunda kalıyor. Bu hafta sonunda gelecek yönünde düşünmek ve ilginç fikirler bulmak mümkün. Akşam saatlerinde duygusal açıdan daha kırılgan olabilirsiniz.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün duygusal zaaflarınızı dengelemeniz için uyarıyor sizleri. Aksi takdirde üzücü durumlar ile karşılaşarak zor durumda kalabilir yanlış tercihler yapmanın yükünü kaldırmakta zorlanabilirsiniz. Bu durumhayatınızda da olumsuzluklara neden olabilir.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Koç; sabah saatlerini ihmal ettiğin arkadaşlarını arayarak ve yarım kalmış işlerini sonuçlandırarak geçirebilirsin. Ancak öğle saatlerinden sonra duygusal olarak dalgalanmalara açıksın. Eve, aileye, yuvaya dair konularda gelişmeleri kontrol altında tutmak yerine akışına bırakman ve geri planda kalman daha doğru olabilir.

22 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün mıknatıs gibisiniz. Planlarınızı harekete geçirebilir veya arzularınızı takip edebileceksiniz. Bugün duygu ve düşüncelerinizi paylaştığınızda çevrenizdeki kişileri oldukça destekleyici bulacaksınız. İlişkilerinizde daha fazla özgürlüğe izin vermek, özellikle de haritada duyguları işaret eden bu birkaç gün çok önemli.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün haberci rüyaları yorumlamaya hazır olun. Her zaman akılla hareket etmeyebilir, bazen de iç sesimize kulak verebiliriz. Hayatın stresi enerjinizi düşürebilir. Moralinizi yüksek tutarak hayatımızdaki engellerle baş edebiliriz. Yeteneklerinize güvenin.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

22 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 23' 37" R
Ay
Oğlak
10° 57' 29"
Merkür
Koç
16° 32' 09"
Venüs
Koç
29° 41' 28"
Mars
Balık
28° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 34"
Satürn
Balık
16° 28' 53"
Uranüs
Boğa
22° 17' 12"
Neptün
Balık
28° 52' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 56"
Lilith
Başak
23° 13' 12"
True Node
Koç
15° 23' 26"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>