Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Planlarını değiştiriyorsun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 40%

Doyumlu ilişkiniz uzun ömürlü görünüyor. İlişkiyi ayakta tutma çabalarınız, heyecanınızı diri tutuyor. Küçük de olsa, sevgilinizin problemlerini dinlemeyi ihmal etmemelisiniz.

Yükünüzü azaltmak için daha yetkili mercilerle görüşmeniz gerekebilir. İstikrarlı ve düzgün ilişkileriniz, çok haklı taleplerinizin karşılıksız kalmayacağının teminatı gibi görünüyor.

Aile bireylerinden birinin savurgan isteklerini denetleme çabanız, yakında netice verebilir. Giderlerinizi kontrol altında tutabiliyorsunuz. İyi bir birikimci olduğunuz çok belli oluyor.

Önümüzdeki günlerde para konularında dikkatli davranmanız gerekebilir. İyi niyetli olmayan birisiyle bir alışveriş içinde olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Konumunuzdan ödün vermeden anlaşmaya varın. İnsanlar arzularınızı daha olumlu karşılayacak. Karşı cinsle ilişkiler iyi gitmeli.

27 Haziran 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, 10:51-16:31 arası boşlukta hareket ediyor. 16:31 itibariyle ise Boğa burcuna geçiyor. Bu zamanla birlikte maddi değerleriniz daha ön plana çıkacaktır. Gelirinizdeki belirsizliklere son vermek isteyebilirsiniz. Ay'ın Merkür ile kurduğu sert kontak sebebiyle finansal konularınızla ilgili herkese açılmayın. Söyledikleriniz başka yerlere taşınabilir. Merkür bugün Aslan burcuna geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar aşk hayatınızla ve çocuğunuzla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu uzun dönemde retro süreci de olacağı için aşkta dengeyi tutturmak bazen zor olabilir.

27 Haziran 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planlarını değiştiriyorsun!Ay, günün büyük bir bölümünde boşlukta hareket edecek. Teknoloji ile ilgili problemlerin önünü açan türden iyi haberler söz konusu. Yapıcı olduğun kadar aksilikleri, hareketi bol bir güne merhaba diyorsun. Günlük yaşamında meydana gelen gelişmeler, sürekli değişen gündem seni yormuş olabilir. Sevgilinle ortak programlar yapabilir, var olan planlarını değiştirebilirsin. Sevgi emek ister ve sen de bunu daha iyi gördüğün günlerden geçiyorsun. Fedakâr tutumun sevgilinle arandaki problemlerin de çözülmesine yardımcı olacaktır. Geçmişe yönelik birtakım olayların doğruluğunu araştırmak isteyebilirsin.

27 Haziran 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişten beri taşıdığınız bazı problemler karşınıza çıkarak kendini yeniden hatırlatabilir. Her ne olursa olsun sonuca odaklanmalı ve sorunları çözmelisiniz.

27 Haziran 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak için hevesli olabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi daha çok meşgul edebilir. Gün içinde bedensel konuları ihmal etmemeye çalışın. Sorumlu olduğunuz işlerinizi toparlamak için fırsat bulabileceksiniz. Olaylara ani tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz. Akışta kalın.

27 Haziran 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabah saatlerinde gergin hissedebilirsiniz. Özellikle bugünlerde çeşitli vaadler duyabilir ve gerçekleşmesi için de çaba gösterebilirsiniz.

27 Haziran 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden evinizde düzenlemeler, ev ve yer değişiklikleri, aile içi iletişim ve ilişkiler ile ruhsal anlamda yeni kararlar almamanız, yeni ve radikal değişikliklere gitmemeniz, zamanın akışına güvenerek hareket etmeniz gereken bir zaman diliminde bulunmaktasınız.

27 Haziran 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi rüyada gibi hissedebilirsiniz. Ruh haliniz değişebilir. Diğer insanların sizin ruh halinizi anlamaları ve size anlayış göstermeleri zor olabilir. Dikkatli olun. Bu konuyla ilgili sorun yaşayabilirsiniz.

27 Haziran 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haberleşmeler konusunda sıkıntılarınız olabilir. Yanlış anlamalar ve anlaşılmalar yüzünden zor durumda kalabilirsiniz. İsteklerinizi ifade ederken tedbirli davranın aklınızdan geçenleri söylemeden önce bir kez daha gözden geçirin. Uzun zamandır görmediğiniz eski dostlarınızla karşılaşabilirsiniz.

27 Haziran 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

27 Haziran 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gün sizin için akıp gidecek. Nasıl bittiğini anlamayacaksınız bile. Hiç zorlanmadığınız günlerden bir tanesi olacak. Maddi anlamda güzel gelişmeler olabilir. Kendinizi maddi anlamda güvende hissetmeye başlamış olabilirsiniz. Duygusal analizleri boş verin. Aşkın eğrisini doğrusunu, denklemini çözmekle uğraşmayın. Yaşayın gitsin.

27 Haziran 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 07' 58" R
Ay
Başak
19° 43' 58"
Merkür
Boğa
02° 22' 15"
Venüs
Boğa
22° 15' 49"
Mars
Koç
12° 57' 51"
Jüpiter
Boğa
28° 01' 08"
Satürn
Balık
17° 55' 23"
Uranüs
Boğa
23° 20' 46"
Neptün
Balık
29° 22' 28"
Plüton
Kova
02° 03' 11"
Chiron
Koç
21° 35' 09"
Lilith
Başak
25° 15' 11"
True Node
Koç
14° 54' 31"
Son Güncelleme : 17/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>