Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yaşam alanını toparlıyorsun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2019, Pazar

Aşk 20%
Para 40%
Sağlık 40%

Uzun süredir yaşadığınız ilişki, ömrünü iki tarafında akıllıca davranmasına borçlu. Birbirinize zorlama yapmıyor, özel zevklerinizi eskisi gibi paylaşma zorunluluğu getirmiyorsunuz

Pazar gününüzü evdeki işlerle uğraşarak geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Fakat akşama doğru dinlenme fırsatı bulacaksınız. Zaten bu haftaya bakılacak olursa buna çok da ihtiyacınız var.

Son derece umutlu olduğunuz bir para meselesinde yakında bazı gelişmeler var. Küçük hesapları bile önemser para ilişkileri içindesiniz. Ama sıkıntılar sonsuz değil.

İşyerinizde sorun yaşadığınız bir kişi, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle ve iyi niyetle yaklaşmak durumunda kalabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı insanları daha iyi tanıma fırsatı bulabilirsiniz. Bu, kendinize güveninizi zedelemese de, sizi fazlasıyla sarsabilir. Değer yargılarınıza göre bazı insanlar seçiyor ve onlarla ilişkinize abartı anlamlar yüklüyorsunuz. Değerlendirmelerinize ve seçimlerinize olan tartışılmaz inancınız, sonradan başınıza sorunlar açabiliyor.

30 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta olan Ay, saat 00:08 itibariyle İkizler burcuna geçiyor. Gün boyunca sosyal yönünüz ortaya çıkabilir. Ne olursa olsun dışarda vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Eğitim konularında da gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kültürel aktivitelere vakit ayırabilirsiniz. Kardeşleriniz, akrabalarınız önceliğiniz olabilir. Sevineceğiniz bir haber alabilirsiniz.

30 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanını toparlıyorsun!Haziran ayının son günü Ay, değişken burçta hareket ediyor. Başarılı işlere imza atmak seni huzurlu kılıyor. Maddi imkânlarını bir nebze rahatlatacak bir görüşme yapman mümkün. Bunun için ekstra hazırlık yapman gerekebilir. Yaşam alanını toparlamak ya da belli bir düzene sokmak için kendini disipline edeceksin. Hem kendine hem de çevrene karşı sorumlulukların var. Bunlardan korkmak yerine üzerine eğiliyorsun. Akşam saatlerinde eşinin ya da sevgilinin telefonu ile gündemin değişebilir. Akşam saatlerinden itibaren sanki etrafındaki insanlar söz birliği etmişçesine konuşmaktan çok hoşlanmadığın konuları gündeme getirebilir.

30 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda kendinizi baskılıyor ve yeni çözüm yolları arıyor olabilirsiniz. Yapacağınız yeni planlar ya da yeni yerler keşfetme fikri bugün size huzur verebilir.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel yeteneklerinizi daha iyi değerlendirebilirsiniz. Ancak parasal konular ve harcamalar üzerinde de durma gereği var.

30 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde retro hareketleri ile kaçırdığınız bazı fırsatlar tekrar ayağınıza gelebilir. Tutumunuz yumuşak oldukça çevreniz artmakta.

30 Haziran 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişimle ilgili konularda bugün biraz daha dikkatli davranmanız, saatlere, randevu ve programlarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Görüşme ve ziyaretler gün boyu tempolu geçen bir gündeme işaret ediyor.

30 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün alev gibisiniz; liderlik yapmaktan mutlu olacağınız bir gün. Yeni bir başlangıç ve fırsat kapısı açılacakmış gibi görünüyor. Bunu fark etmeniz çok önemli. Etrafınıza bakın ve etrafınızda neler olup bittiğini bir gözdem geçirin.

30 Haziran 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay'ın etkisi altında haftayı bitirirken iletişim sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz. Yolculuklarda aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Seyahat araçlarında teknik sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Kardeş ve yakın akrabalarla diyaloglarda sıkıntılı bir gündeme açıksınız. Sessiz kalmaya çalışın.

30 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyi kara görmeyin. Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Yine de ayağınızı yorganınıza göre uzatmakta fayda var. Sonunda siz karlı çıkarsınız.

30 Haziran 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ne güzel bir Pazar! Tamamlandığınızı hissetmek kadar güzeli var mı?! Huzurla uyandığınız ve huzurla devam eden bir Pazar günü. Kafanızdaki sınırları boş verin. Günü, anı yaşayın. Bazı şeyler yanılsama gibi, rüya gibi gelebilir. Bugünü hafızanızdan silmek istemeyeceksiniz.

30 Haziran 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Koç; bugün zihnin hızlı bir şekilde çalışabilir; çevrenle yoğun bir iletişim kurabilir,  alternatif fikirler üretebilirsin. Kararsızlık yaşayabileceğin için sonradan vazgeçeceğin sözler vermemelisin. Romantik ilişkilerde seni mutlu eden haberler alınabilir, keyif verici gelişmeler olabilir, şansın yaver gidebilir.

30 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 29' 17" R
Ay
Akrep
01° 19' 12" R
Merkür
Boğa
07° 13' 08"
Venüs
Boğa
26° 33' 02"
Mars
Koç
15° 36' 49"
Jüpiter
Boğa
28° 50' 28"
Satürn
Balık
18° 08' 56"
Uranüs
Boğa
23° 32' 53"
Neptün
Balık
29° 27' 13"
Plüton
Kova
02° 01' 36"
Chiron
Koç
21° 45' 31"
Lilith
Başak
25° 38' 22"
True Node
Koç
14° 55' 13"
Son Güncelleme : 21/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>