Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Konuşulacaksın! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2020, Perşembe

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün topluluk etkinliklerine katılmak isteyebilirsiniz. Şanssız insanlar üzerinde olumlu etkisi olan bir kulüp ya da dini bir gruba katılmaktan ilham alabilirsiniz. Manevi yönünüz ön planda olabilir ve başkalarına bir şeyler verme havasında olacaksınız. Bu iyi bir şey çünkü büyük bir ruhunuz ve kişiliğiniz var! İçten paylaşım yapabilen birisiniz.

Bugün arkadaşlarınıza çok dikkat edin. Zihniniz ve bedeniniz için gurur ve saygıyı arttıracak faaliyetlerde bulunun. Örneğin feminist hareket uzun bir yol kat etti, ama hala yapılması gereken çokvar. İlgilendiğiniz kısımla ilgili yardım etmek için görevinizi yerine getirdiğinizden emin olun.

Bugün, artık size faydası olmayan ilişkilerinizden kurtulmak için doğru an! Bu kolay olmayacak ama yapmalısınız. Hem profesyonel hem de kişisel hayatınızda, sizi rahatsız eden durumlardan veya yükümlülüklerden kurtulma konusunda çok kararsızsınız. İnsanları kırmaktan ya da kızdırmaktan korkuyorsunuz. Ancak, en sonunda yine siz üzülüyorsunuz. Kendi isteklerinize daha fazla önem verin ve kendi yolunuzu izleyin.

Fiziksel çevrenden sıkılmış hissedebilirsin. Bir süredir ertelediğin değişiklikleri yapman bugün mümkün. Belki de duvarlarını temizlemenin, boyamanın veya kaplamanın vakti gelmiştir. Stres seviyeni azaltacak bir renkte boyamayı deneyebilirsin. Yeşil, açık mavi tansiyonunu düşürmekte başarılı olabilir! Seni neşelendirecek bir ton seç.Bugün beklenmedik bazı hislere kapılabilirsiniz, duygusal yanınız ağır basıp uzakta yaşayan akrabalarınızı ya da arkadaşlarınızı özleyebilirsiniz. Biraz zaman ayırıp onlara birer e-posta ya da kartpostal yollamaya ne dersiniz? Hatta daha sonra akşam saatlerinde bu çok özel insanlardan birine telefon edebilirsiniz. Onun sesini duymak size çok iyi gelecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda pek çok temizlik ve düzenleme yapıyorsunuz. Projeniz uzun yıllardır devam ettiğinden etraflı bir çalışma yapıyor olmalısınız. Nihayet, karma sizin için işlemeye başlamış gibi görünüyor. Dolayısıyla, bugün büyük gün. Çocukluğunuzun bir kısmını artık geride bırakabilir, ya da en azından bunun artık çok uzak bir dönem olduğunu kabul edebilirsiniz.

10 Eylül 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün görev ve sorumluluklarla güne başlayabilir, planlarınızı hayata geçirebilirsiniz. Sorun çözme, koşulları iyileştirme odak noktanız olabilir. Sağlıkla ilgili süregelen rahatsızlıklarda toparlanma olabilir. İlişkilerde yaralayıcı durumlara dikkat.

10 Eylül 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegenin Mars gerilerken, uzun zamandır yapmak istediklerine karşı cesaretini topluyorsun. Öfke ve sinirini tetikleyecek durumlara maruz kalabilirsin. Evini taşımak için yeni kararlar alıyorsun. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Koç burcuysan, gün içerisinde gelen aşk itirafıyla yeni bir aşka yelken açabilirsin.

10 Eylül 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı işlerinizde kararsızlık yaşayabileceğiniz bir gün olabilir. Doğru ortakla mı yola çıktım gibi düşüncelerin zihninizi yormasına izin vermemelisiniz. Farklı bir görüş almak size objektif bir bakış açısı getirebilir. İş disiplininiz biraz sert bulunuyor olabilir. Çalışma arkadaşlarınıza sizin kadar performans göstermeleri için baskı yapmamalısınız. Herkesin kapasitesi ayrıdır unutmamalısınız. Yaralarınıza şifa olacak bir ilişkiye doğru adım atabilirsiniz.

10 Eylül 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İletişimle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde kendinizi özgür hissedebilir ve sınırlarınızı genişletmek isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgileneceğiniz zamanlar var. Ticari anlaşmalar için uygun bir gün. İkna yeteneğinizi kullanmaktan çekinmeyin. Teknik sorunlara kolayca çözüm getirebileceksiniz.

10 Eylül 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dua etmekiçin uygun bir gündesiniz. Niyetlerinizi dualara dökebilirsiniz. Ayrca aşk konusunda ilişkinizi kolaylıkla sürdürebileceğiniz bir süreçtesiniz.

10 Eylül 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca üstlerinizden ve çalışma ortamınızdaki kişilerden destek görebilir, yaratıcılığınızı kullanarakhayatınızda daha fazla dikkat çekebilirsiniz. İlişkilerinizde tahammülünüzü sınayabilecek olaylar yaşayabileceğiniz için, problem olan konuların üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

10 Eylül 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu aralar yalnız başınıza karar vermek sizi gerçekten çok zorluyor. Sizden yaşça büyük ve daha tecrübeli birinden yardım isteyebilirsiniz. Bunda utanıp çekinecek bir durum yok.

10 Eylül 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahatine devam edeceği sabah saatlerinde yakın çevrenizle ilgili konular ön planda olacaktır.Öğlen saatleri itibariyle ev ve aile konuları önem kazanıyor. Aile üyelerinizle duygusal paylaşımlarda bulunmak için akşam saatlerini değerlendirebilirsiniz. Güneş'in Neptün ile karşıtlığı sağlık meselesine dikkat çekiyor, zehirlenmelere karşı ekstra dikkatli olmalısınız.

10 Eylül 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz.

10 Eylül 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sürekli olarak eşinizi mutlu etmeye çalışıyorsunuz, fakat kendinize de zaman ayırmalısınız. İş yerinizdeki sıkıcı günler sona ermeye başladı. Üzüntülü ve negatif olan ruh halinizden en kısa sürede kurtulmaya çalışın.

10 Eylül 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Tutarlı ve kendinizle barışıksınız. Ama bu, bir süredir yaşananlarda sorumluluğunuz olmadığı anlamına gelmiyor. Partnerinizi anlamaya çalışın; kendinizi de yeniden tanıyacaksınız. Son günlerdeki yoğunluk, bir nefes aldırma sürecine girebilir. İşinizle ilgili yeni bir sistem oluşturmaya, belli düzenler içinde çalışmaya ihtiyacınız var. Önümüzdeki günlerde ilginç öneriler, size bağlayıcı kararlar aldırabilir. Beklediğiniz bir paranın gecikmesi sinirlerinizi gerebilir. Rahatsızlığınız için hemen doktor ve ilaca sarılmayın.

10 Eylül 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 19' 01" R
Ay
Balık
06° 56' 03"
Merkür
Koç
18° 19' 56"
Venüs
Boğa
04° 40' 14"
Mars
Koç
02° 01' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 13"
Satürn
Balık
16° 49' 60"
Uranüs
Boğa
22° 31' 05"
Neptün
Balık
28° 59' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 33"
Lilith
Başak
23° 40' 06"
True Node
Koç
15° 21' 59"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>