Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yapıcısın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mart 2022, Perşembe

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün aşk konularında kendini geriye çekebilirsin. Ama bu küsüp alınmak demek değil, karşı tarafın kendini ifade edebilmesi için bir zaman ve alan yaratmak şeklinde gerçekleşmeli gözünde.

İşte yaşadığınız bir gerilim,dışında da peşinizi bırakmıyor. Bu gerilimi çözene kadardışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi görünüyor. Bugünarkadaşlarınızdan biriyle özel bir yakınlaşmanız olabilir

Birisi karşına bir engel çıkardığında bunu nasıl çözebilirsin? İşte bu sorunun cevabı ne kadar para elde edeceğinin de cevabı olacak. Yapıcı davranmak ve işleri bir çözüme kavuşturmak oldukça önemli olabilir.

Bugün kendi zihnini korumaya alman gerekebilir. Negatifliklerden uzak durmak, anksiyete ile başa çıkmak biraz meditasyon ve yoga gibi egzersizlere odaklanmanla gerçek olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendine, sevdiklerine, çevrene faydalı olmak için ayrı bir istek duyabilirsin. Görev bilincin daha da baskın olabilir bugün. Ortak sorumluluklar seni daha çok ön plana çıkarabilir.

10 Mart 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sevdiklerinizi olaylara sizin açınızdan bakmaları için ikna etmeye çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Onlarla daha dostane bir zeminde buluşmak için sakinliğinizi korumalısınız. Hatta geri adım atıp bir süreliğine ortalığın sakinleşmesine izin vermek isteyebilirsiniz. Bunu başarabilirseniz, kalpten kalbe sohbet etmek ikiniz için de gerçekten faydalı olacaktır.

10 Mart 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yapıcı olman, ilişkilerde olumlu geri dönüşler almana yardımcı olacaktır. Özellikle sorunlu giden ilişkinde, sevgilinle yapacağın konuşma ilişkinize iyi gelecek. Rutin bir hal alan konular, seni arayış içerisine sokabilir. Hukuksal konularda bir beklenti içerisindeysen, beklentilerin bugün karşılık bulabilir.

10 Mart 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızın sil baştan değiştiği zamanlardasınız. Artık eski korkularınızı geride bırakarak yeni bir hayata adım atıyorsunuz. Yaptığınız her hamle elinizi güçlendirirken özgüveninizi de tazeleyecektir. İstediğiniz yere gelinceye kadar asla durmayın. Sonunda tatmin olduğunuz bir noktaya geleceksiniz.

10 Mart 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İletişimle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde kendinizi özgür hissedebilir ve sınırlarınızı genişletmek isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgileneceğiniz zamanlar var. Ticari anlaşmalar için uygun bir gün. İkna yeteneğinizi kullanmaktan çekinmeyin. Teknik sorunlara kolayca çözüm getirebileceksiniz.

10 Mart 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde materyalist tutuma düşkünlüğünüz ön plana çıkabilir. Kendinizi fark ettiğiniz anda iradenizle kendinizi durdurun.

10 Mart 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her şeyi üzerinize alınmayın. Eğer aşağılayıcı sözleş duyarsanız, kafanıza takmayın. Diğer insanlar çok öfkeli olabilir, tartışmalar çıkabilir. Somut zevklerde ve asil tesellilerde huzuru bulun. Bugün havada, kendinizi huzursuz hissetmenize sebep olabilecek, harekete geçirici bir güç dolaşıyor. Yeni bir projeye başlamayı bir süredir düşünüyorsanız, bugün, bunu gerçekleştirmek için harika bir gün.

10 Mart 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün dikkatinizi çeken bir sürü insan var. Ancak muhtemelen en önemlisi dikkatinizi en çok dağıtanlar olacaktır. Eski bağlantılarınız veya yeni tanıdıklarınız olsun, bazı kişilerle bağlantı kurmaya çalışın ve bir fark yaratmak için bir araya gelin. Özellikle yarım kalan aşk hikayelerinde kırılan tarafın gönlünü almak, şu an omzunuzdaki yükün asıl sebebini ortadan kaldırabilir bir etkiye sahiptir.

10 Mart 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle ilgili olaylara kayıtsız kalsanız da içinizden üzüldüğünüz bir gerçek. Çevrenizdeki kişilerin temposu sizi de etkileyecek. Düşüncelerinizi serbestçe ortaya atmaktan korkmadığınız için, tepki alıyorsunuz.

10 Mart 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruh ve beden sağlığınız bundan daha iyi olamazdı. Bu anı ziyan etmeyin; fikirlerinizi ele alın ve hayata geçirmeye başlayın. Aynı hedefleri paylaşan ve takım olarak ilerleyebilecek olan destekçiler kazanacaksınız. Bu sayede bugün özellikle verimli çalışabilecek ve hedeflerinize nihayet yaklaşmanızı sağlayacak büyük adımlar atabileceksiniz.

10 Mart 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün imajınızı değiştirmeye karar vermeniz muhtemel. Kova burçları çok çabuk sıkılırlar. Birkaç aydır aynı tarzda giyiniyorsanız, yeni bir şeyler denemenizin vakti gelmiş olabilir. Muhafazakar bir giyim tarzınız varsa, biraz renk katmak isteyebilirsiniz. Parlak desenli gömlekler veya kravatlar kullanmaya ne dersiniz? Ya da tamamen siyah giymek gibi yeni bir renk seçimine de gidebilirsiniz.

10 Mart 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz bugün her istediğinizi yapacak, bir dediğinizi iki etmeyecek. Yalnız daha sonra bir olay sizi kıskanmasına neden olabilir. Buna olanak bırakmamalısınız. Çalıştınız ve amacınıza ulaştınız. Yenitekliflerine hazırlıklı olun, daha fazlasını hak ediyorsunuz. İşinizde gösterdiğiniz özveri ve başarı, kişisel yeteneklerinizin önünü daha da açabilir. Parasal konularda çok esnek davranıyorsunuz ve bu özelliğinizden dolayı zaman parasal sıkıntılar çekebilirsiniz.

10 Mart 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 56' 19" R
Ay
Başak
17° 21' 20"
Merkür
Boğa
02° 06' 21"
Venüs
Boğa
22° 00' 57"
Mars
Koç
12° 48' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 17"
Satürn
Balık
17° 54' 34"
Uranüs
Boğa
23° 20' 04"
Neptün
Balık
29° 22' 11"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 33"
Lilith
Başak
25° 13' 51"
True Node
Koç
14° 54' 12"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>