Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yol Haritanı Belirliyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2021, Pazartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 50%

Anlaşmazlık veya başarısızlık korkusuyla riskli bir şey yapmak sizin için korkutucu olabilir. Belki de fark edilmeden arada kaynamak için farklı durumlarda görünmez olmaya çalışmış olabilirsiniz. Bu savunma mekanizması bir süreliğine işinize yarayabilir ancak korku veya suçluluk duygusuyla hareket etmek sizi hayatınızda gitmeniz gereken yere asla götüremez. İstediğinizi elde etmek için sağlam bir güven, sevgi ve inanç temelinde hareket etmelisiniz.

Farklı türden insanlarla etkili iletişim kurabilme yeteneğiniz sayesinde, doğal bir network yaratıcısısınız. Gezegensel enerjiler günlük ortamınızı iyileştirme ihtiyacınızı artırdıkça, bu yetenekler günümüzde de vurgulanacaktır. Değişmesi gereken şeylerden bahsetmek için iyi bir gün. İnsanları hevesinizle çok sıkmamaya çalışın çünkü bazen insanlar eleştirinizi şahsi alma eğilimindedir. Değişim önerdiğinizden destekleyici olmaya çalışın ve birlikte gerçekleştirilecek bir şey olarak yaklaşın.

Eğer bugün büyük bir işbirliğiyle çalışan bir savaş gemisinin kaptanı olsaydınız, önemli bir stratejik karar alırdınız. Piyasa payınızı arttırmanız ve üretim araçlarını geliştirmeniz gerektiğinin farkında fakat aynı zamanda, kendini yenilemeyen işlerin ölüme mahkum olduğunu da biliyor olurdunuz. Bugün, aklınızdaki en önemli konu!

Bugün senin için güzel bir gün. Girdiğin her ortamda kabul göreceksin. Neşeli doğan ise zirvede! Atılganlık konusunda ise kendine has bir kapasiten var ve bu da enerjiyi rahatsız etmeden istediğini almana sebep oluyor. İnsanlar hassas ve anaç özelliklerine saygı duyuyor. Bu özelliklerin sayesinde de, bugün oyunu kazanacaksın.Bugün, seni ziyarete gelen genç misafirler en iyi yönününü ortaya çıkaracak. Hiç misafirlerin için lezzetli aperitif tabakları hazırladın mı? İstediğinde çok iyi bir ev sahibi olabilir, onları eğlendirebilir hatta büyüleyebilirsin. Karşılığında onlar da keyifli birer arkadaş olacaklar. Sosyalleşmekten keyif aldığın zaman bu senin için mutluluk verici bir ara olmalı. Ayrıca bugün eğer bir paket alırsan şaşırma. Rahatla ve gününün tadını çıkar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni biriyle tanıştırılabilirsiniz. Bu kişi hayatınızın bir noktasında çok önemli bir rol oyanayacak biri olabilir. Onunla hemen bir bağ kuracaksınız ve benzer tutkularınız olduğunu fark edeceksiniz. Bu kişi çok iyi arkadaşınız olabilir fakat havada romantizm kokusu da var. Ağırdan alın ve neler olacağını görün.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ödemeler yapabilir, alacaklarla ilgilenebilir ve finansal planlar yapabilirsiniz. Gün içinde bazı istek veya planlarınızdan vazgeçebilirsiniz.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yol haritanı belirleyeceğin bir gün olacak. Aile büyüklerinin bu konuda sana tavsiyeleriyle karşı karşıya kalabilirsin. Duygusal hayatındaki dalgalanmalar son buluyor. Aldığın kararların getirilerini düşünüyorsun. Evli bir Koç burcuysan, eşinle baş başa bir gece geçirmek için hazırlık yapıyorsun.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevreniz yardımı ile güzel haberler alabileceğiniz bir gün olacaktır. Şanslı olduğunuz bugün başvurularınız cevapsız kalmayabilir. Beklenti ve hazırlık içinde olduğunuz konularda alacağınız sonuçlar bir sonraki adım için sizi teşvik ediyor.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Bu konuda yeni fikirler geliştirebilir ve bunları hemen uygulamaya koymak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde olaylara karşı çok daha iyimser yaklaşacağınız zamanlar var. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. İlerleyen saatlerde iletişime daha açık olacaksınız.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sizler için pek kolay olmayabilir. Kendinizi kendi derinliklerinize dalmak isterken yolda engeller içerisinde bulabilirsiniz.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca üstlerinizden ve çalışma ortamınızdaki kişilerden destek görebilir, yaratıcılığınızı kullanarakhayatınızda daha fazla dikkat çekebilirsiniz. İlişkilerinizde tahammülünüzü sınayabilecek olaylar yaşayabileceğiniz için, problem olan konuların üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çocukları ve eşinizi sizinle birlikte evde zaman geçirmeye teşvik edin. Biraz mısır patlatın ve masa oyunlarını ortaya çıkarın. Evde sakin bir günün ne kadar eğlenceli olabileceğine şaşıracaksınız. Bu gece pizza sipariş edin ve bir film izleyin. Battaniyeden altında ailenizle kucaklaşın.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Planladığınız işlerinizde daha temkinli ve detaycı davranacağınız bir gün. Atılımlarınızı yapmadan önce plan yapmalı; olayların sonucunda karşılaşabileceğiniz aksilikleri düşünmeli ve gelişen zorlukları yenmelisiniz.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte çok eğlenceli ve romantik bir gün geçireceksiniz. İş yerinizde çok önemli bir karar almak zorunda kalabilirsiniz. Bugün aile bireyleriniz ve arkadaşlarınız ile birlikte olmaktan keyif alacaksınız.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olaylara sezgilerinizle yaklaşmanıza rağmen, yaşamınızda ilginç gelişen bir mantık da var. Bugün, partnerinizden duygusal beklentiler içine girebilirsiniz. Ay'ın konumu, sizde maddi anlamda güçlü olan kişilere yaklaşmanızı sağlıyor. Onlarla yapacağınız ortak çalışmalardan kazançlı çıkmanız mümkün. Hedeflerinizi iyi seçiyorsunuz.

10 Mayıs 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 03' 47" R
Ay
Oğlak
06° 26' 09"
Merkür
Koç
16° 26' 22"
Venüs
Koç
29° 16' 18"
Mars
Balık
28° 38' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 49"
Satürn
Balık
16° 27' 03"
Uranüs
Boğa
22° 16' 02"
Neptün
Balık
28° 51' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 46"
Lilith
Başak
23° 10' 56"
True Node
Koç
15° 24' 19"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>