Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Pratik Yönün Kuvvetleniyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mayıs 2021, Salı

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün cazibeniz yüksek. Kendinizi her türlü sosyal ortamda dikkat çekerken bulacaksınız. Şiirsel, yaratıcı ve çapkın tarzınız çok ilgi çekecek. Sizin için özel biriyle görüşmek istiyorsanız, bugün bunun için birçok fırsat bulabilirsiniz. Önemli telefonları not etmek için yanınızda kağıt kalem bulundurun! Daha sonra görüşmek isteyeceğiniz birçok insanla tanışabilirsiniz.

Bugün grubunuzun hayrını düşünmelisiniz. Yeterince tanınmadığınız için hayal kırıklığına uğramış olsanız da, olayları daha genel bir perspektiften görmeye çalışın. Belki daha büyük bir topluluğun ihtiyaçlarına hizmet ederek kendi pozisyonunuzda daha iyi ilerleyebilirsiniz. Mücadele eden ve yardıma ihtiyacı olanarkadaşlarınız için etrafa bakın. İçeri girip biraz zaman ve yardım önerirseniz, hakınızda iyi sözler yayılabilir. Popülerliğiniz arttıkça maaşınız da değişebilir!

Bugün, işinizle veya kişisel olarak bir çok telefon alabilirsiniz. Mailler sürüsüyle gelebilir ve bir çok insan da ilginizi çekmeye çalışabilir. Egonuzun bu olaylardan sonra yükselmesi muhtemel. Bu konuda utanmayın ve kendinizi suçlu hissetmeyin. Hepimizin bazen pohpohlanmaya ihtiyacı olur. Rahat olun ve bu ilginin tadını çıkarın!

Bireyselliğini göstermek için yoğun istek duyuyorsun. Sürüye dahil olmak istemiyorsun. Sen pembe yünlü koyun olmak istiyorsun. Sokağı yürümek yerine sıçrayarak geçmek istiyorsun. Tamamen kendin gibi olabileceğin bir insan topluluğu bul ve insanların stilinde ilgili ne düşündüğünü umursama. Orijinalliğin etkileyici, öyleyse kendini susturma.Bugün evinizdeki bazı dağınlıklardan kurtulmaya karar verebilirsiniz. Belki de çimleri biçmenin ve o gereksiz yapraklarla yabani otları temizlemenin vakti gelmiştir. Ya da belki garajınızı veya bodrumunuzu temizlemek istersiniz. Biraz fiziksel aktivite yapıp ter dökmenin tam zamanı. O iç karartıcı ev işlerinin bugün üstesinden gelebilirseniz, başarı duygusu hissedeceksiniz. Bu yüzden paçaları sıvayıp harekete geçin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birisiyle yoğun bir tartışmaya girmeniz muhtemel. Kendinizi cesur bir şekilde ifade etmek isteyeceksiniz. Sulu mizah anlayışınızbaşında olabilir. Birkaç ince espri patlatabilirsiniz. Ya da insanları güldüren keskin veya ironik bir yorum yapabilirsiniz. O ateş gibi zekanız körüklenecek. Tartışmalı bir mesele hakkında konuşmak isteyebilirsiniz. Bazen başkalarını kışkırtıp güldürmek nasıl da hoşunuza gidiyor!

4 Mayıs 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızda kadınlarla ilişkileriniz ön planda olabilir. İhtiyaçlarınız ve konforunuz için harcamalar yapabilirsiniz.

4 Mayıs 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pratik yönünün kuvvetleneceği bir gün seni bekliyor. İletişim gezegeni Merkür’ün hava burcuna geçmesiyle birlikte, arkadaşlarınla olan sohbet grubunda ilk defa duyacağın konular olabilir. Beslenme alışkanlıkların değişmeye başladığı bugünde gözü kavra tavrın ailenin dikkatini çekebilir.

4 Mayıs 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz ile aranızda bazı gerilimler yaşanabilir. Hareket alanınız ve izlediğiniz yol konusunda olumsuz düşünceleri ve tepkileri varsa gerilimi büyütmek yerine neden böyle düşündüklerini sormalısınız. Karşılıklı bir anlayışla hem endişeleri yok edebilir hem de kendi hayatınızı kendiniz şekillendireceğini rahatlıkla anlatabilirsiniz. 

4 Mayıs 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerindekitemponuz ilerleyen zamanlarda azalabilir. Sosyal konulara yönelebilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek için plan yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eksikleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla daha fazla iletişim de olmak keyfinizi yerine getirecektir.

4 Mayıs 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde çevrenizde birleştirici faktör oynayabilirsiniz. Yaptığınız iyilikler ruhunuzun da iyi hissetmesine vesile oluyor.

4 Mayıs 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatı ve çocuklarla iletişiminizde hissettiklerinizle beklentilerinizi paralel tutmanız ve tatminsizlik hissine karşı, elinizde olan değerlere odaklanmanız faydalı olacaktır. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, özel hayatınızda sizi yüksek bir enerjiye taşıyan yeni tekliflerle karşılaşabilir, enerjinizi her alanda coşkulu ve pozitif bir şekilde ifade edebilirsiniz.

4 Mayıs 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sanatçı, yazar veya müzisyen misiniz? Öyleyse, çalışmanız daha sembolik bir ton alabilir. Bugün muhtemelen ayrıntılardan çok duyguları ve izlenimleri iletmekle ilgileniyorsunuz. Bu doğrultuda düşünmeniz sizi şaşırtabilir. Bu dürtü yarın ortadan kalkabilir, bu yüzden bu durumdan en iyi şekilde yararlanın. Bunu nasıl ve neden yaptığınızı hatırlamaya çalışın!

4 Mayıs 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızın isteklerini ön planda tutacak ve onlarla sezgisel  biçimde anlaşacaksınız. Ailenizin güveninin, sizin için önemli olması nedeniyle, bazı emlak olayları ile parasal konular sizi fazlasıyla meşgul edecek.

4 Mayıs 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün tüm gününüzü bazı görev veya sorumluluklarınıza ayırmanız gerekebilir. Ancak; bu durum, sizi sıkıntıya veya strese sokmayacaktır. Aksine, gerçekleştireceğiniz bazı faaliyetler, kendi başlarına size büyük keyif verebilir.

4 Mayıs 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevdiğiniz kişi ile birbirinizin gününü aydınlatıyorsunuz. Bugün elinize fazladan para kazanma fırsatı geçebilir. Daha fazla sebze tüketmeye çalışın ve vücudunuzun ihtiyacı olan vitaminleri aldığınızdan emin olun.

4 Mayıs 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ailenizin maddi problemlerinin gündeme gelmesi,temponuzdaki yoğunluğunuzu arttırırken, birçok işinizi, gün içine sığdırmak zorunda kalabilirsiniz. Sorumluluk duygunuzu gelişmiş olması nedeniyle, bulunduğunuz ortamın dışına çıkabiliyorsunuz. Kardeşler arası para alış verişi gündeme gelebilir. Arkadaş toplantılarına katılabilirsiniz.

4 Mayıs 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 32' 58" R
Ay
Başak
18° 22' 16"
Merkür
Koç
17° 10' 58"
Venüs
Koç
18° 29' 38"
Mars
Balık
21° 53' 05"
Jüpiter
Boğa
21° 36' 40"
Satürn
Balık
15° 37' 44"
Uranüs
Boğa
21° 46' 39"
Neptün
Balık
28° 35' 06"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
20° 04' 33"
Lilith
Başak
22° 12' 44"
True Node
Koç
15° 37' 37"
Son Güncelleme : 20/04/2024 06:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>