Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Adapte Olmaya Çalışıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2021, Pazartesi

Aşk 80%
Para 50%
Sağlık 50%

Yakın çevrenizde gerçekleşen bazı kısa geziler ve komşularınızla bağlantı kurmak, size sosyoekonomik durumunuzu ve muhtemelen profesyonel duruşunuzu iyileştirmenin yolları hakkında düşünmenizi sağlayan ilginç bilgiler getirebilir. Manevi ve felsefi tartışmalar da söz konusu olabilir. Ek olarak, kendi sezgileriniz de dışardan gelen bilgiler kadar değerli olabilir. Sezgilerinize güvenin ve kalbinizi dinleyin.

Bugün biraz “arkadaşlık bağı" kurmak için zaman harcayabilirsin. Bugünün enerjisi, erkek figürlerle etkileşimlerinizi artıracaktır. Erkeklerle bağlantı kurarak iyi vakit geçirebilirsiniz. Babanla, kardeşinle ya da oğlunla vakit geçirebilirsiniz. Hayat hakkında bir erkeğin bakış açışıyla düşünebilirsiniz. Ya da spor yapmak veya marangoz projeleri üzerinde çalışmak gibi eğlenceli aktiviteleri paylaşabilirsiniz.

Gazetecilik veya analiz yapmak gibi entelektüel bir aktivitiye dahil olduysanız, taraf tutmadığınızdan dolayı eleştirilebilirsiniz. Entelektüel bağlılık konusu bu burçtaki insanların sık sık karşılaştığı bir sorun çünkü bu insanlar gizliden gizliye zeki olarak görülmeme korkusu yaşıyor. Kendinizi kişilere adamamaya çalışın...

Hızlı bir tempoda hareket ediyorsun. Göksel enerjiler seni gergin hissettirebilir. Kafein ve şekerden kaçınman gerek yoksa iyice enerji patlaması yaşıyor olacaksın! Gün boyunca küçük yürüyüşler yaparak kendini dengede tutmaya çalış. Ya da bir şekilde zihnini boşaltabilmek için molalar ver. Denediğin takdirde birçok şey başarabilirsin, ama duygularının çok hassas olacağı bir gündesin.Bugün birisiyle yoğun bir tartışmaya girmeniz muhtemel. Kendinizi cesur bir şekilde ifade etmek isteyeceksiniz. Sulu mizah anlayışınızbaşında olabilir. Birkaç ince espri patlatabilirsiniz. Ya da insanları güldüren keskin veya ironik bir yorum yapabilirsiniz. O ateş gibi zekanız körüklenecek. Tartışmalı bir mesele hakkında konuşmak isteyebilirsiniz. Bazen başkalarını kışkırtıp güldürmek nasıl da hoşunuza gidiyor!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkaları ağzını açana kadar siz gözünüzü açın ki arkada kalmayın. Oturup birinin size davetiye getirmesini beklerseniz gideceğinizi yere hiçbir zaman varamayabilirsiniz. Siz el etmezseniz taksi asla durmayacaktır. Yola bir kez çıktınız mı sizi kimse durduramaz. Yapmanız gereken ilk adımı atmak. Bugün başlangıç yapmanın ve sonra da akıntı nereye götürürse oraya gitmenin tam zamanı.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal çevre ve kurduğunuz network sayesindeve eğitim süreçlerinizde destek ve fayda görebilirsiniz. Seyahat ve tatil organizasyonları yapabilirsiniz. Akrabalar gündeme gelebilir.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evden çalışmaya adapte olmaya çalışıyorsun. İşlerine odaklandığın bu günde, internet kesintileri işlerini yapmana engel olabilir. Aile içerisinde gündeme gelecek konularda, düşüncelerini dile getirmek isteyeceksin. Evli bir Koç burcuysan, eşinle baş başa vakit geçirme planların olabilir.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni birsözleşmesi imzalamak için girişimde bulunabilirsiniz. Sözleşme şartlarını iyi okumayı unutmayın. Hızla ve heyecanla alınan kararların iyi etkisini sürdürmek dikkatinizle doğru orantılıdır.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal konular ön plana çıkabilir. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kendinizi daha fazla ortaya koymak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda alacağınız destekler sizi iyi hissettirecektir.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güvencenin hayatınızda ön plana çıkabileceği bir gündesiniz. Maddi yatırımlarınızla alakalı dikkatli olmalısınız.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür’ün burç değiştirmesiyle birlikte merak duygunuzun artacağı, daha hareketli ve esnej olabileceğiniz bir dönem başlıyor yaşamınızda. Eğitime ağırlık verebilir gerek fiziksel gerek zihinsel anlamda oldukça hareketli olabilirsiniz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bilginizi yaymadaki cömertliğiniz ödüllendirilecektir. İlk başta işler biraz kafa karıştırıcı olabilir, ancak konuşmaya başladığınızda, gerçekten ne kadar çok şey bildiğinize ve inanılmaz zekanızın, tavrınızın ve sosyal tavrınızın sizi ne kadar ileri götürebileceğine şaşıracaksınız. 

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinize katkısı olacak konularda araştırmalarını sürdürmek istiyorsanız; bu dönemin size sağlayacağı enerjiyi iyi kullanmalısınız Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştirecek güçtesiniz. 

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, iletişim yeteneğiniz güçlenebilir ve çevrenizle daha güçlü bağlar kurabilirsiniz. Kendinizi, içinizdekileri, fikir ve düşüncelerinizi ifade etmeye yönelebilirsiniz. Sessiz veya tepkisiz kalmak, bugün size çok zor gelebilir.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok yakında hayatınıza harika bir partner adayı girecek ve kendinizi aşık hissedeceksiniz. Mali durumunuz söz konusu olduğunda, bugün biraz daha fazla para kazanmanız olasıdır. İçgüdülerinize güvenin ve kalbinizin sesini dinleyin.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde gelişen duygulara karşı kayıtsız kalmak istemeyeceksiniz. Bugün, orijinal fikirlerinizi çevresel desteklerle ortaya çıkarabilir ve yaratıcılığınızı daha da güçlendirebilirsiniz. Sosyal hedeflerinizi doğru bir şekilde yönlendirecek ve popüler konularla kendinizi ortaya koyabileceksiniz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 42' 49" R
Ay
Akrep
22° 11' 51" R
Merkür
Koç
15° 58' 54"
Venüs
Koç
25° 01' 36"
Mars
Balık
25° 59' 02"
Jüpiter
Boğa
22° 49' 51"
Satürn
Balık
16° 08' 09"
Uranüs
Boğa
22° 04' 20"
Neptün
Balık
28° 45' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 22' 57"
Lilith
Başak
22° 48' 00"
True Node
Koç
15° 35' 15"
Son Güncelleme : 25/04/2024 13:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>