Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Belirsizliklerden Kurtuluyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mayıs 2021, Cumartesi

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 80%

İç gerilimleriniz yüzünden sıkıntılı anlar geçirmeniz mümkün. Sizi bu durumdan kurtaracak güzel gelişmeler, sosyal yaşamınızda veya aşk konusunda gündeme gelebilir.

Meslek yaşantınızda yoğun bir tempo içinde olabileceğiniz bir gün. Ön planda olmak sizin için önemli olabileceğinden bireysel çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz.

Bugün kendiniz ve ya eviniz için harcamalarda bulunmanız olasıdır. Alış veriş arzusu hissedeceksiniz. Harcamalarda aşırıya kaçarak huzursuzluk duymanız olasıdır.

Ay, sizi huzursuz kılıyor ve bu durumunuz evle ilgili konulara hızla yansıyabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ayın ilk gününde görev ve sorumluluklarınız gündeme gelirken zamanı doğru kullandığınızdan da emin olmalısınız. Organizasyon, düzen gerektiren işlere odaklanabilir,hayatınız ve kariyerinizle ilgili hedeflerinizi, planlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün isteklerinize ulaşma ve başarı sağlama adına desteklendiğiniz bir gündesiniz. Aile büyükleri, eril figürler gündeminizde ön planda olabilir.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mayıs ayının ilk gününde yorgunluğunu hissedeceksin. Ama bu seni işlerinden alıkoymuyor. Kararsız kaldığın konulardaki belirsizliklerden kurtulacak olman, zihnini boşaltmana yardım edecek. Ev ile ilgileneceğin bugünde yaşam alanınla ilgili düzenlemelere gitmek isteyeceksin.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük ev işlerinizi düzenlemek isteyebilirsiniz. Üzerinizde bir ağırlık hissederkenyapmak canınızı sıkabilir. Ama konular her zaman birbirine bağlı ve birbirinden bağımsız değildir. Dengeyi kurmalı, hayatınızı zorlaştıracak durumlara kendinizi sokmamalısınız. Ev işlerinizi toparlamak için harika bir gün.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda küçülen Ay, tamamlanması gereken sorumluluklara işaret etmekte. Koşullar yorucu olabilir.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İma ya da saldırganlık özellikleyerinizdeki kişilerle yoğun problemler yaşamanıza neden olabilir. Sizler her ne kadar iyi niyetli olsanız da konuşmanızda fayda var.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Yengeç Burcunda gerçekleşecek olan dolunay, aileniz ve güvendiğiniz insanlarla yüzleşmelere sebep olurken, sözlerin incitebileceği bu süreç, birtakım bağları koparıp, özgürleşmenize zemin hazırlıyor. Böylece yaşamınızda kime güveneceğinizi daha rahat gözlemleyeceksiniz. Önerim, bu süreçte ailevi sorunların üzerine fazla gitmemeniz, sözleşme, anlaşma imzalamak için kendinize bir zaman tanımanız ve özellikle yerleşimle ilgili herhangi bir değişiklik yapmamanız olacak.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

En büyük sorun kendi güvensizliğinizle ilgilidir. Kendinden şüphe duymak, herhangi bir karar vermenizi zorlaştırıyor. Bu konu üzerine eğilin ve bu güvensizliğin nereden geldiğini anlamaya çalışın.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizi her anlamda tatmin edecek işler yapmaktan hoşlanıyorsunuz ama olaylara aktiflik kazandırmak için zamana ihtiyacınız var. Güneş, finans evinizde ilerlerken olabilecek sorunları ve her şeyi ince ayrıntılarına kadar düşünmelisiniz. 

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendi içinize kapanıp düşüncelerinize odaklanmanız mümkündür. İstek ve beklentilerinizi daha iyi biçimde tanımlayabilir, ne istediğinizin tam olarak bilincine vararak ileriki günlerde kendinden emin adımlar atabilirsiniz.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile aynı geleceği paylaşmak istediğinizden emin değilsiniz. İş yerinizde kendinizi mutsuz hissediyorsanız birtakım değişiklikler yapmayı düşüneceksiniz. Pozitif enerjiler ve düşüncelerle dolu olacaksınız.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizden oldukça eminsiniz. Tercihleriniz konusunda yanılmadığınız halde, sıra dışı olayların gelişmesi sonucunda, yargıladığınız konuları yaşama geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Maddi kazançlarınızla ilgili birtakım değişimler söz konusu olacak. Fikirlerinizi doğru savunduğunuzdan emin olabilirsiniz.

1 Mayıs 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 30' 39" R
Ay
Yay
02° 28' 53"
Merkür
Koç
16° 00' 11"
Venüs
Koç
26° 02' 12"
Mars
Balık
26° 37' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 01' 14"
Satürn
Balık
16° 12' 43"
Uranüs
Boğa
22° 07' 06"
Neptün
Balık
28° 47' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 47"
Lilith
Başak
22° 53' 27"
True Node
Koç
15° 32' 49"
Son Güncelleme : 26/04/2024 09:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>