Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sürpriz Yapabilirsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Bu akşam baş ile ilgili sorunların üstesinden gelmek için iyi bir zamanken bu sabah ise, kalple ilgili sorunların üstesinden gelmek için iyi bir zaman olacak. Sizi endişelendiren bir sorunu çözmek için sezgilerinizle zekanızı birleştirin. Ayrıca, başkalarıyla bağlantı kurarak onların bu konulardaki bilgilerini öğrenmeye çalışırken bazı parlak keşifler yapabilirsiniz.

Bugün pek çok bitişve başlangıçla dolu bir gün olabilir. Bugün işyerinde canınız çıkana dek çalışsanız da her şeyi halledebileceğinizi düşünmeyin. Beklenmedik gecikmeler yaşanabilir ve ne yazık ki bu konuda yapabileceğiniz pek bir şey yok. Derin nefes egzersizleri yapabilir, felsefi bir açıdan bakmaya devam etmeye çalışabilirsiniz. Gidişata bakacak olursak, işlerin bugün ya da yarın bitmiş olması o kadar önemli mi gerçekten?

Bugün, işinizle veya kişisel olarak bir çok telefon alabilirsiniz. Mailler sürüsüyle gelebilir ve bir çok insan da ilginizi çekmeye çalışabilir. Egonuzun bu olaylardan sonra yükselmesi muhtemel. Bu konuda utanmayın ve kendinizi suçlu hissetmeyin. Hepimizin bazen pohpohlanmaya ihtiyacı olur. Rahat olun ve bu ilginin tadını çıkarın!

Herhangi bir şeyi başarıyla tamamlayabileceğini düşünüyorsun; iyi haber şu ki evet haklısın! Yüksek enerji senle olacak ve telefon konferanslarından, tekliflere, toplantılara her konuda seni destekleyecek. Düşüncelerin ise gayet berrak ve kendini etkili, ikna edici şekillerde ifade edebileceksin. Pozitif enerjiye odaklan, mucizeler gerçekleşebilir.Bugün evinizde, ailenizi ve arkadaşlarınızı içeren büyük bir toplantı oldukça gerçekleşebilir. Bir sürü çerez, tatlı ve abur cuburu evinizden eksik etmeyin çünkü misafirleriniz sınırı aşmak isteyebilir! Sohbet bir şekilde esrarengiz şeylere kayabilir. Herkes bundan çok memnun olacak, bu yüzden rahatlayın ve bu buluşmanın tadını çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Anahtarları koyduğunuz yeri unuttuğunuzda ve yanlışlıkla kurutma makinesine yeni yıkanmış çamaşırlarınızla birlikte çamaşır deterjanı koyduğunuzda muhtemelen kendinizi sersemin teki gibi hissedeceksiniz. Zihniniz dört bir yana uçuşuyor, bu yüzden de başladığınız bir şeyin sonunu getirmek sizin için kolay olmayabilir. Buna çok fazla takılmamaya çalışın. İçinizden gelmeyen bir şeye kendinizi zorlamaya çalışmayın ve yalnızca akışına bırakın.

25 Nisan 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sevdiklerinizle bir araya gelebilir, ilişkilerinize odaklanabilir, ilişkilerinizin geleceğiyle ilgili bir yola doğru gidebilirsiniz. Özgüven eksikliği veya değersiz duygularını şifalandırma çalışmaları yapabilirsiniz.

25 Nisan 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğin için mantıklı kararlar almaya yatkınsın. Arkadaşların ile aranda olan fikri çatışmaları diniyor. Altan alan tavrın çözümleyici oluyor. Akşam saatlerinde ailene sürpriz ziyaret gerçekleştirebilirsin. Hobilerine daha fazla vakit geçirmek için programını yeniden şekillendireceksin.

25 Nisan 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal beklentileriniz günü hassas tamamlamanıza yol açabilir. Aradığınız ilgi ve özen gelmedikçe yalnızlık duygunuzu tetikliyor olabilir. Buna neden ihtiyaç duyduğunuzu ve muhataplarınızı doğru seçtiğinizi belirlemek üzerinizdeki yükü hafifletecektir.

25 Nisan 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizi ilgilendiren konular, hassasiyetler öne çıkmakta. Biraz daha iyi bir dinleyici olmaya gayret etmelisiniz.

25 Nisan 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün hiç üşengeç hissetmeyeceğiniz için uzun zamandır sürüncemede kalan ve gerçekleşmesi gereken işlerinizi de halledebilirsiniz.

25 Nisan 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizdeki problemleri çözebileceğiniz, sosyalliğinizin arttığı, arkadaş çevrenizle eğlenceli aktivitelere katılıp, etkinlik, davet, seminer ve toplantılarda yer alabileceğiniz, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirip, ilişkilerde dengeyi daha kolay sağlayabileceğiniz bir zamandan geçmektesiniz.

25 Nisan 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aralarından en iyisini keşfetmek için birçok kişiyle aynı anda konuşarak vaktinizin çoğunu boşa harcamayın. Büyüleyici bir kişiliğe sahipsiniz ama şanssızlık yüzünden bu noktada başkalarına büyü yapamazsınız. Bir karara vardığınızda, doğru şeyi yaptığınızı hissedeceksiniz.

25 Nisan 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, organizasyon çalışmalarla yaşantınızı renklendirmek isteyeceksiniz. Sizin için önem taşıyan arkadaşlarınızla konuşma ihtiyacı içindesiniz. Maddi konularda istediğiniz bolluğa kavuşmanız zaman alabilir. Çok çalışmalısınız.

25 Nisan 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Evinizle alakalı olan bazı beklenmedik masraflar, günün konularından biri olabilir. Günün diğer bir konusu ise, bu masrafları hemen karşılamanızı sağlayacak bir gelir fırsatının doğması olabilir. Çevrenizi iyi gözlemelisiniz.

25 Nisan 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birbirinize karşı daha hoşgörülü olmalısınız. Sahip olduğunuz yeteneklerleyerinizdeki arkadaşlarınızı kendinize hayran bırakıyorsunuz. Sinirli ve stresli hissettiğiniz zamanlarda derin bir nefes alın.

25 Nisan 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz üzerine fazlaca düştüğünüzü düşünmeye başladı. Bir süre ilgisizmiş gibi davranın. İşinizle ilgili planlarınızın hayata geçmesine dair kuşkularınız var. Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek gelişmeler kuşkularınızı yok edecek. İş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Paraya bağlı sıkıntı veren bir işinizi, talihin ve tesadüflerin yardımı ile paraya ihtiyaç duymadan yapacaksınız. İş yoğunluğunuzun sağlığınızı olumsuz etkilememesi için arada sırada dinlenmeyi ihmal etmeyin

25 Nisan 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 01' 03" R
Ay
Yay
09° 05' 33"
Merkür
Koç
16° 02' 44"
Venüs
Koç
26° 40' 43"
Mars
Balık
27° 01' 10"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 29"
Satürn
Balık
16° 15' 35"
Uranüs
Boğa
22° 08' 52"
Neptün
Balık
28° 47' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 34"
Lilith
Başak
22° 56' 55"
True Node
Koç
15° 31' 07"
Son Güncelleme : 26/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>