Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Dostların Yanında Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2021, Cumartesi

Aşk 50%
Para 100%
Sağlık 90%

Hayatınızın birçok alanında yolunuzu bulmakta hiçbir sıkıntı yaşamayacaksınız. Liderlik etme zamanı geldi. Ancak ne yazık ki, hayatınızda istediğiniz gibi gitmeyen bir önemli bölüm olabilir, mesela aşk hayatınız gibi. Muhtemelen üstesinden gelemeyeceğiniz aşırı inatçı bir tavırla karşılaşmanız muhtemel ve bu kendi inadınız olabilir.

Bugün, sizin için alışılmadık bir gün; zihninizin mantık çerçevesindeki kısıtlarından kurtulacağınız ve hayal gücünüzü vahşi bir hale getirmenize izin vereceğiniz bir gün. Bu beyin fırtınası seansı, yaşam kalitenizi nasıl artırabileceğinize dair her türlü ilginç fikri doğuracaktır. Çok çalışıyor olabilirsiniz, ama çok zeki değilsiniz. Bugün, kendiniz için daha verimli ve daha fazla kişisel zaman kazanmanın yollarını düşünün. Görevlendirmeyi öğrenmeniz gerekebilir.

Bugün sizin için yoğun bir gün olacak. Arabada fazla zaman geçirebilir, ayak işleri yapabilir, ziyaretlerde bulunabilir ve hatta projeyle ilgili birkaçyapabilirsiniz. Arkadaşlarınıza ya da bağlı olduğunuzu grup üyelerine bir çok defa aramanız gerekebilir. Bu telefon görüşmeleri, sizi ilginç bir sohbetin içine çekecek birkaç güzel haber ve heyecanlı bilgileri almanız anlamına da gelebilir. Yani bugü yoğun olduğu kadar hareketli de geçecek. Tadını çıkarın!

Ne aradığını bilemeyebileceğin bir gün. Kuvvetli bir güç seni yavaşlamaya ve enerjini daha pratik kullanmaya davet ediyor olacak. Bu, duymak istediğin tavsiye olmayabilir ama, sana iyi gelecek şey tam da bu sakinleşme molası olabilir. Düşünmeyi ne kadar seversen sev, unutma ki dünya senin etrafında dönmüyor.Anahtarları koyduğunuz yeri unuttuğunuzda ve yanlışlıkla kurutma makinesine yeni yıkanmış çamaşırlarınızla birlikte çamaşır deterjanı koyduğunuzda muhtemelen kendinizi sersemin teki gibi hissedeceksiniz. Zihniniz dört bir yana uçuşuyor, bu yüzden de başladığınız bir şeyin sonunu getirmek sizin için kolay olmayabilir. Buna çok fazla takılmamaya çalışın. İçinizden gelmeyen bir şeye kendinizi zorlamaya çalışmayın ve yalnızca akışına bırakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini daldan dala atlarken bulabilirsin. Hem de zıt şeyler arasında! Çünkü şu an sana hiçbir şey tam anlamıyla doğru gelmiyor. Pasifliğin aksine, bir konuyla ilgili aktifliğini sürdürmeye çalış. Biraz dış müdahalelere açıksın fakat durumu kolayca tersine çevirmek senin elinde.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gün içinde dinlenmek ve rahatlamakla ilgilenebilirsiniz. Yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Zaman zaman işlerinizde, zihninizde dağınıklıklar olabilir.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişin izlerini taşıman seni gün içinde zaman zaman yorabilir. Bu konuda sana destek olan yakın arkadaşlarına minnettarlığını gösterebilirsin. Kariyer yaşantında önemli bir proje için belirleyici bir etkidesin.  Bugün, çevrene olumlu izlenimler bırakacaksın. Evcil hayvanı olan bir Koç burcuysan, onunla ilgilenmek isteyeceksin.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kardeşleriniz veya size kardeş kadar yakın olan sevdiklerinizin sizdeki yerini sorgulayabilirsiniz. Yapılan haksızlıkların nedenlerini ararken kendinize de haksızlık yapmamaya çalışın. Eğer bir hatanız olduğunu düşünüyorsanız bunu duygusallıktan uzaklaşarak düzeltmelisiniz.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eksik işlerinizi tamamlamak ve düşüncelerinizi gözden geçirmek için uygun koşullar var. Daha etkin olabilirsiniz.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eleştirilere açık olmanız gereken bir gündesiniz zira özellikle mesleki konularda bugünlerde oluşan dalgınlığınız sizi kolayca ele verebilir.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizle ilgili muazzam destek ve şans elde ederken, hayatın keyifli taraflarına odaklanabilir, kendinizi güzelleştirmek adına güzellik ve bakıma yönelebilir, ilişkilerinizde duygusal ve romantik bir gün geçirerek, moral ve yaşam enerjinizi arttırabilirsiniz.

24 Nisan 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son birkaç gündür sağlıksız beslenmektesiniz. Sonuç olarak sindirim sisteminiz bugün rahatsız olabilir. Mide ağrısı ve hazımsızlık olabilir. Hızlı bir şekilde iyileşmek için yeme düzeninizi kontrol etmeniz ve su tüketimini artırmanız gerekir. 

24 Nisan 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Huzursuz bir gün yaşıyorsunuz. Şartlarınızı zorlamadan isteklerinizi gerçekleştirmeyi denemelisiniz.  Düşünceleriniz herkesten çok farklı olduğu için, yanlış anlaşılma olasılığınız çok fazla. Kendinizi kolay ifade etmelisiniz.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizi şekillendireceğine inandığınız uzun vadeli planlarınıza yoğunlaşacağınız bir gün geçirmeniz ihtimal dahilindedir. Zihniniz oldukça aktif olacak ve büyük düşünmeye eğilim gösterecektir; bu nedenle, günlük işlerinize odaklanmak size zor gelebilir.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birbirinize sımsıkı bağlanmış bir durumdasınız. İş yerinizdeki arkadaşlarınız ile çok iyi anlaşıyorsunuz ve başarılı çalışmalara imza atıyorsunuz. Hayatınızda her şey yolunda gitse bile, kendinizi biraz yalnız hissediyorsunuz.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda sürekli mutluluğu aramaktan vazgeçin. İlişkiler pozitif ve negatif yönleriyle de çekici olabilirler. Detaycılığınız ve insan ilişkilerine verdiğiniz önemi herkesten beklemeniz antipati toplamanıza neden oluyor. Başkalarının da doğruları olabileceğini unutmayın, onlardan yararlanmaya bakın. Zamansız harcamaların sıkıntısı bir süre daha sürebilir. Bazı borçlarınızı ertelemeye çalışın. Sağlıkla ilgili küçük bir probleminiz olabilir, doktora danışmalısınız

24 Nisan 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 49' 41" R
Ay
Akrep
10° 56' 23" R
Merkür
Koç
16° 01' 23"
Venüs
Koç
23° 54' 19"
Mars
Balık
25° 16' 51"
Jüpiter
Boğa
22° 37' 13"
Satürn
Balık
16° 03' 03"
Uranüs
Boğa
22° 01' 16"
Neptün
Balık
28° 43' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 16"
Chiron
Koç
20° 19' 49"
Lilith
Başak
22° 41' 57"
True Node
Koç
15° 37' 22"
Son Güncelleme : 24/04/2024 15:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>