Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Özel Yaşama Saygılısın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün duygularınız konusunda kısıtlanmış hissedebilirsiniz, ancak bu iyi bir şey olabilir. Bu durum karşısında daha kaygısız bir yaklaşım sergilemeye çalışın ve hiçbir şeyi fazla ciddiye almayın. Ne kadar esnek bir tutum sergileyebilirseniz, o kadar iyi olursunuz. Bir şeylerin çok fazla derinliklerine inmeyerek duygularınızı kontrol altında tutun.

Gününüz huzurlu bir hisle dolu olmalı. Bugünyerinde insanlar normalden daha iyi geçinecekler. Bir iyi niyet ve uyum ruhunu göreceksiniz. Etrafınızdaki insanlarla daha iyi ilişkiler kurmak için bu pozitif enerjiyi kullanın. Sizinle aynı fikirde olmayanarkadaşınızla barışın. Ortak bir zemin bulun ve ateşkes ilan edin. Bugün havayı yumuşatırsanız kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Bugün kendi kabuğunuza çekilip herkesten uzak kalmak isteyeceğiniz bir gün olabilir çünkü etrafınızda apaçık bir sürü iğrençlik var. Bu sizin hatanız değil. Yorucu bir gün ve insanlar buna tepkili. Bugünkü hedeflerinize odaklanın ve negatif enerjiyi üzerinize çekmeyin. Hissedebileceğiniz gereksiz baskıyı başınızdan savmak için, gün içerisinde molalar verseniz iyi olur.

Yeni bir yöne girip ilerlemek istiyorsun. Mesela zorlu bir projeye adım atmak üzere gerekli motivasyonu bulabilirsin. Belki de yenilik isteğin fiziksel görünüşle ilgilidir. Spora başlayabilir; mevcuttaki yeteneklerini ilerletebilirsin. Ya da spor salonuna daha fazla gitmeye karar verip kaslarını çalıştırabilirsin. Hayatının kontrolünü eline alırsan iyi hissedersin!Kendini daldan dala atlarken bulabilirsin. Hem de zıt şeyler arasında! Çünkü şu an sana hiçbir şey tam anlamıyla doğru gelmiyor. Pasifliğin aksine, bir konuyla ilgili aktifliğini sürdürmeye çalış. Biraz dış müdahalelere açıksın fakat durumu kolayca tersine çevirmek senin elinde.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, muhtemelen apansız ortaya çıkacak, pek de hoşunuza gitmeyecek sosyal ilişkiler içine girmeniz gerekebilir. Çok ciddi şeyler olmasa da düzeninizi bozmaya yetecek gibi görünüyorlar. Mahallenizdeki değişiklikler günlük rutininizi engelleyebilir. Bir komşunuz ya da akrabanız hastalanabilir ve ona yardım etmeye zorunlu hissedebilirsiniz. Çok fazla kendinizi hırpalamadığınız sürece bundan zarar gelmez.

23 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iştahınız açılabilir. Yemekler yapabilir, evinizde düzen ve temizlikle igilenebilirsiniz. Seçim yapmanızı gerektiren durumlar olabilir.

23 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gündüzün ve gecen aranda bazı duygusal farklar yaşanabilir. Fakat güçlü iraden ile bu durumu hızlıca atlatıyorsun. Evli bir Koç burcuysan eşinin özel yaşamına saygı gösteriyorsun. Planlarını gerçekleştirmek için harekete geçeceksin. Aile içerisindeki problemler geride kalacak.

23 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni biralanında sözleşme imzalamak üzere olabilirsiniz. Adım attığınız her organizasyonda kendiniz için özel bir başlangıç yapıyorsunuz. Bunu nasıl büyüteceğinizi düşünürken bir yandan da keyfini çıkarmayı ihmal etmeyin. Mutluluk en iyi motivasyondur.

23 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız da artış olabilir. Bilginin peşinden gitmek isteyebilirsiniz. İletişimin yoğun olduğu zamanlarda yanlış anlaşılmalar olabilir. Ani tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Bugün işlerinizde rahatça ilerleme kaydedebilirsiniz.

23 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda hayatınızla ilgili kararlar almak ve istikrar gerektiren konuları götürmek için oldukça uygun bir gün. Disiplinli olmak zorundasınız.

23 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile büyükleriniz, patronlarınız ve kurumlarla ilişkileriniz ön plana çıkarken, ikili ilişkilerde agresyon, güç mücadeleleri ve manipulasyon gibi davranışlar karşılaşabileceğiniz için, sakinliğinizi koruyup olayları gözlemlemeniz ve konuların üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

23 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İstediğiniz hedeflere ulaşmanıza ve aileniz için zenginlik oluşturmanıza yardımcı olacak güçlü enerjilerle dolusunuz. Çok fazla bilgi edinebileceksiniz ve bu, bir dahaki sefere birisine hizmet ettiğinizde daha fazla kazanmanıza yardımcı olacak.

23 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi her zamankinden farklı hissediyorsunuz. İçinizde özgürlük duyguları var; bulunduğunuz ortama bağlanıp kalmışken, kendinizi başka yerlere ait gibi hissetmeniz, sizin hatanız... İsteklerinizi artık gündeme getirmelisiniz.

23 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünün etkileri, sizi son derece canlı ve enerjik kılmaktan geri durmayabilirler. Bu durum, coşkulu bir ruh hali içine girmenizi ve dikkatinizi büyük planlarınıza odaklamanızı sağlayacaksa da, günlük işler, bu konuda sizi engelleyebilir.

23 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin her zaman yanındasınız ve ona çok destek oluyorsunuz. İş hayatınız ve kariyeriniz hakkında önemli değişiklikler yapmayı düşünüyorsunuz. Bugün içinizdeki çocukla iletişime geçin ve neşelenin.

23 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün özellikle sevgilinize karşı düşüncesiz davranışlarda bulunabilirsiniz. İlişkinize zarar verebilecek bu davranışları, iradeniz ve kontrolünüz sayesinde önlemeye çalışın. İşinizle ilgili bazı şeyleri fazla kuruntu yapmayın. Kafanız hep bu kuruntularla dolu oluyor, başka şeylere odaklanamıyorsunuz. Her darda kaldığınızda ailenizin destek olması müsrif harcamalar yapmanıza yol açıyor. Dikkat, bu destek kesilebilir! Bir süredir ihmal ettiğiniz sağlık problemleriyle ilgilenmek için uygun bir gün.

23 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 26' 35" R
Ay
Akrep
18° 44' 34" R
Merkür
Koç
15° 59' 13"
Venüs
Koç
24° 41' 03"
Mars
Balık
25° 46' 09"
Jüpiter
Boğa
22° 45' 59"
Satürn
Balık
16° 06' 36"
Uranüs
Boğa
22° 03' 24"
Neptün
Balık
28° 44' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
20° 21' 60"
Lilith
Başak
22° 46' 09"
True Node
Koç
15° 35' 58"
Son Güncelleme : 25/04/2024 07:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>