Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Güvenmek İstiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 90%

Muhtemelen "tevafuk" diye bir şey duymuşsundur. Bu,kendinizi doğru zamanda doğru yere koymak anlamına gelen manevi bir tesadüf sanatıdır. Bugün size profesyonel olarak yardımcı olması için yeni biriyle bağlantı kurmaya çalışıyorsanız, böyle bir şansınız olabilir. Veya heyecan verici, yeni ve romantik bir fırsat arayan biriyle karşılaşabilirsiniz. Bugün sezgilerinizin size rehberlik etmesine izin verin, özel bir şeyler olmaya başlayacağını göreceksiniz.

Nefes almakta zorluk çekiyormuş gibi hissediyorsanız ya da bugün her zamankinden çok sakar hissediyorsanız, huzurlu bir bahçede dinlenmek için kendinize yarım saat ayırın. Oturun ve dışa vuramadığınız öfkenizi araştırın. Öfkeniz bilinçsiz kaygıya dönüşmüş gibi görünüyor. İşinizle, itiraf etmenize izin verdiğinizden daha fazla hoşnutsuz olabilir misiniz?

Bugün biraz para kazanabileceğiniz bir gün olabilir. Bu para bir çok çeşitli yerden gelebilir: Devlet Dairesi, bir hesaplama hatasından dolayı size geri ödeme yapabilir veya maaşınızda beklenmedik bir artış olabilir. Bu paranın nasıl geleceğine dair olasılıklar sayısız. Bu paranın gelişini, hayatınızın her alanında doğru yolda olduğunuz şeklinde yorumlayabilirsiniz.

Biraz dinlenmek ve rahatlamak isteyeceksin. Elbette kişisel kaynaklarına fazlaca güveniyorsun. Ne zaman enerjini koruman gerektiğini de biliyorsun; özellikle de profesyonel açıdan hayat zorlayıcı olunca. Ama, bugün geleceğe yönelik planlarında bir sıkıntı olup olmadığını kontrol etsen fena olmaz. İçindeki ateş sana bir şeyler anlatmaya çalışıyor olabilir mi?Bugün, muhtemelen apansız ortaya çıkacak, pek de hoşunuza gitmeyecek sosyal ilişkiler içine girmeniz gerekebilir. Çok ciddi şeyler olmasa da düzeninizi bozmaya yetecek gibi görünüyorlar. Mahallenizdeki değişiklikler günlük rutininizi engelleyebilir. Bir komşunuz ya da akrabanız hastalanabilir ve ona yardım etmeye zorunlu hissedebilirsiniz. Çok fazla kendinizi hırpalamadığınız sürece bundan zarar gelmez.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınıza bir heyecan katın. Belki de işler sizin için bayat ve sıkıcı bir hal almaya başladı. Durum böyleyse, bir düşünün bakalım, kendinizi yeterince aşmamış olabilir misiniz acaba? Unutmayın ki kendi ateşinizi yakmaktan siz sorumlusunuz. Bugün bir şeyleri başlatmak için mükemmel bir fırsatınız var, bu yüzden paçaları sıvayın. Zihninizi harekete geçirmenize yardımcı olmaları için başkalarını da işe karıştırmaktan çekinmeyin.

22 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne daha enerjik ve keyifli başlayabilirsiniz. İletişim trafiğiniz artabilir. Seyahat ve tatil planları, kurslar ve eğitimler, hobiler gündeminizde olabilir.

22 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende olup biten işler hakkında kuralları kendin koymak istiyorsun. Çevrende sorumluluklarını ihmal eden insanları istemeyebilirsin. Gelir gider hesaplamalarında harcamalarının fazlalığı canını sıkabilir. Evli bir Koç burcuysan, eşine taşınma konusunu açabilirsin.

22 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşünce ve planlarınız, üstlerinizle aranızda bir tartışma ortamı oluşturabilir. Beklediğiniz desteğin gelmemesi hareket etmenizi zorlaştırıyorsa kendinize bir B planı hazırlamanızda fayda var. Desteğin neden gelmediği konusunda çözüm yolları arayabilirsiniz ve olaylara objektif bir şekilde yaklaşmalısınız.

22 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde keyif aldığınız işlerle uğraşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde daha fazla yaratıcılığınızı kullanacağınız zamanlar var. Hobileriniz için harcamalar yapabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda çalışma hayatınızdaki koşullar yoğunluk kazanacaktır. Sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizde engeller keyfinizi kaçırabilir.

22 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda atacağınız adımların samimi olduğunu gördükçe cesaretlenebilirsiniz. Sizi hak eden kişiyi bulmuş ve mutlu hissedebilirsiniz.

22 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde arkadaş çevreniz, görüşmeler ve finansal konularla ilgili daha fazla çaba ve mücadeleye ihtiyacınız varken, Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t

22 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önünüzde çeşitli cephelerde bir dizi fırsat açılacak ve siz de onlardan tam anlamıyla yararlanmaya hazırsınız. Bugün içgüdülerinizi takip etmek, hem mali durumunuzda hem de kişisel yaşamınızda ve ilişkilerinizde harika şeylere yol açabilir. Gün olaylarla dolu olacak ve her anından keyif alacaksınız.

22 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi bitkin hissetmeniz için hiçbir sebep yok. Sadece sorumluluk duygunuzun artması sizi zorluyor. Yükünüzü hafifletmeye çalışmalısınız. Denetleme ve diretme özelliğiniz yüzünden, karşınızdaki kişileri kırıyorsunuz. 

22 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, normale oranla kat kat daha fazla iyimser olabilirsiniz. Bu nedenle, aklınıza estiği gibi davranma eğiliminize dikkat etmezseniz, sonuçları düşünmeyeceğiniz için bazı problemlerle karşılaşabilirsiniz. Nerede durmanız gerektiğini bilmelisiniz.

22 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun bir süreden sonra eşiniz ile birlikte tutkulu bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. İş yerinizdeki başarılı çalışmalarınızdan dolayı herkes tarafından takdir ediliyorsunuz. Hayatınızdaki zorlukları kolay bir şekilde aşıyorsunuz.

22 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünlerde sevgilinizin üstüne çok fazla düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden ve alakadan bunalıyor. Kendi doğrularınızı ona da empoze etmeniz ilişkinizi bazı yönlerden çıkmaza sokabilir. İş yerinizde özgür olmayı ve yaratıcılığınıza izin verilmesini isteyebilirsiniz. İstekleriniz gerçekleşmediğinde de çabuk öfkelenmeyin! Ödemeyi unuttuğunuz küçük bir fatura canınızı sıkabilir. Fiziksel aktivitelere zaman ayırmanız sağlık ve kilo problemlerinizi çözmenize yardımcı olacak.

22 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 49' 01"
Ay
Akrep
20° 05' 17"
Merkür
Koç
26° 17' 39"
Venüs
Balık
21° 10' 33"
Mars
Balık
04° 41' 52"
Jüpiter
Boğa
16° 43' 15"
Satürn
Balık
13° 15' 42"
Uranüs
Boğa
20° 38' 44"
Neptün
Balık
27° 47' 44"
Plüton
Kova
01° 49' 13"
Chiron
Koç
18° 46' 23"
Lilith
Başak
19° 45' 28"
True Node
Koç
15° 35' 48"
Son Güncelleme : 29/03/2024 03:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>