Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Planlar Değişiyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Nisan 2021, Cuma

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 50%

Birinin tüm ihtiyaçlarınızı karşılamasını ve özellikle de duygusal boşluğunuzu doldurmasını istiyorsanız, çok uzun bir süre beklemeniz gerekebilir. Aşktaki paradoks, en az ihtiyaç duyduğunuz anda gelmesidir. Öyleyse, kendinize tamamlamak için gereken adımları atın. Eğer yapmazsanız, size çok yakışmayan şeylere sonsuza kadar bağlı kalacaksınız.

Hassas ve çok çabuk etkilenen birisisiniz. Havada oluşan yoğun atmosfere minnettar değilsiniz ama kendinizi motive etmek için ihtiyacınız olan şey tam da budur! Evet, çok fazla baskıyla yüzleşmek üzeresiniz ama başa çıkabilirsiniz. Artık planlama yok, gecikme yok, uçuk hayaller kurmak yok! Kemerinizi bağlayın ve işinizi bitirin. Boş zamanlarınızda hayal kurabilirsiniz.

Eğer bir şirket veya bir ekibin başındaysanız, Bir toplantı veya grup aktivitesi organize etmek isteyebilirsiniz. Bugün insanlar arasındaki etkileşimler için iyi bir gün ve kişisel çıkarların her zamankinden daha fazla olacağı bir gün. Bugün doğru ve yanlışı arasında savrulmak istemiyorsunuz. Kendinizi savunmak kendi kurallarınızı koymak zorunda kalabilirsiniz.

Bugün birçok feminen enerji tarafından sarılmış olabilirsin. Dişi aile üyelerinle vakit geçirmek isteyebilirsin, annenle, kız kardeşlerinle ya da eltinle birlikte olabilirsin. Ya da gününü romantik partnerine ayırabilir, feminen enerjinin keyfini çıkarabilirsin. Bütün bu anaç ve duygusal enerji sana iyi hissettirecektir. Bazen hislerini içinde tutuyorsun, fakat hayatındaki özel insan seni duygularını paylaşman konusunda cesaretlendiriyor.Bir şeyler bugünlerde sizi her zaman olduğundan daha çok bir dünya vatandaşı olmaya zorluyor. Bu durumu bir parça rahatsız edici bulmanız muhtemel. Aile geçmişiniz ve sosyal duruşunuz gibi kimlik köklerinizin yavaş yavaş yok olduğu hissine kapılabilirsiniz. Ailenizin sadece bir değişim geçirmekte olduğu gerçeğiyle rahatlayın; zira o genişliyor ve daha yüksek başka bir düzlemde istikrara kavuşacak...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin gibi hassas insanlara göre bir gün değil. Aslında, bugün en yüksek perdeden bağıran ve masaya yumruğunu en sert vuran kimse, o kazanacak. Havadaki saldırganlık, sizi de kötü yönde etkileyecek. Keyfiniz kaçabilir, hassaslaşabilirsiniz ve normalden çok daha savunmasız bir ruh haline bürünebilirsiniz. Tüm bu olan bitenden uzak durmaya çalışmak faydanıza olacaktır.

16 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızda geleceğe yönelik planlar, görüşmeler yapabilirsiniz. Seyahat ve tatil planları, yolculuklar gündeminizde olabilir. Eğitim hayatınız vegörüşmeleri için pozitif etkiler taşıyan bir gün.

16 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Baharın gelişiyle birlikte rutinlerini değiştirmeyi düşüneceksin. Aldığın kiloları vermek için harekete geçebilirsin. Diyet ve egzersiz anlayışını değiştiriyorsun. Evli bir Koç burcuysan, eşinle birlikte kaçamak planları yapacaksın. İş yerindeki yoğun tempo, yorgunluğunun artmasına sebep olabilir.

16 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkanızdan dönen olaylar gün yüzüne çıkabilir. Sözleriniz çarptırılıp bambaşka bir hale getirilebilir. Bu tür manülatif olaylara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Duygusal davranmadan önce gerçekleri öğrenmeye çalışmalısınız.

16 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel olarak çok yoğun bir gündesiniz. İşe ait önemli konular gündeminizi etkileyebilir. Konuşma ve yazışmalar günün büyük bir kısmını kapsayabilir. Yakın çevrenizle ilgili haberler alabilirsiniz. Zekânızı kullanacağınız işlerde dikkatli olmanızda fayda var. Öğleden sonra kendinizi daha dışa dönük hissedebilirsiniz.

16 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar etrafınızdaki sizi baskın karakterli tanımış kişiler bu hallerinize ve sakin yüzünüze şaşırıp alışmakta problem çekebilirler.

16 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinden itibaren ay boşlukta olacağı için bugün özellikle finansal konular başta olmak üzere önemli ve yeni kararlara varmamalı, ilişkilerde içgüdülerinize göre hareket ederek karşınızdaki insanları yargılamamayı tercih etmeli ve olayların iç yüzünü algılamayı seçmelisiniz.

16 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sevdiklerinize karşı tutumunuzu düzeltmeniz gerekebilir. Muhtemelen kendisi de stres altında olabilir ve ancak üzerinizdeki stresi almayı başarabilir. Misilleme yaparsanız, durum bozulacaktır. Bunun yerine, anlayışlı ve uzlaşmacı olmaya çalışın.

16 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal yaşantı sizin için önemli. Ay’ın bulunduğu konum, size karşı özverili davranan kişilere özenli olmanızı gerektiriyor. Arkadaşlarınızla aranızda maddesel ilişkilere girmemelisiniz. Çevrenize hakim olmak isteyebilirsiniz.

16 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

16 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkiniz çok iyi bir şekilde ilerliyor ve birbirinize çok aşıksınız. Sadece hedeflerinize ve kariyerinize odaklanmaya özen gösterin. Bugün bedeninizi ve zihninizi rahatlatmak isteyeceksiniz.

16 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz sizi sıkmaya başladı. Başta size özgürlük ve yeni bir mutluluk kapısı gibi görünen bu beraberlik, yeni sıkıntıları ve mutsuzlukları beraberinde getirdi! Yaptığınız işte yenilikler üretip açıklamaktan ve eleştiri almaktan kaçınmayın. Özgüveninizle her şeyi başarabilirsiniz, yeter ki her zamanki gibi sorumluluklarınıza sahip çıkın. Gereksiz harcamalara karşı birikimlerinizi yeniden gözden geçirin. Vücudunuza önem verdiğiniz için diyet yapmakta son derece başarılısınız.

16 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 30' 54"
Ay
Akrep
16° 20' 07"
Merkür
Koç
26° 08' 32"
Venüs
Balık
20° 47' 53"
Mars
Balık
04° 27' 35"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 22"
Satürn
Balık
13° 13' 36"
Uranüs
Boğa
20° 37' 53"
Neptün
Balık
27° 47' 03"
Plüton
Kova
01° 48' 55"
Chiron
Koç
18° 45' 19"
Lilith
Başak
19° 43' 26"
True Node
Koç
15° 35' 35"
Son Güncelleme : 28/03/2024 20:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>