Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Fevri Davranıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 70%

Hayatınızda aşkın yokluğu bugün hissedilebilir. Eğer bir ilişkiniz yoksa, etrafta eğlenebileceğiniz hiç kimse olmayabilir. Eğer bir ilişkiniz varsa, sevgilinizle görüşemiyor olabilirsiniz. Bunun için endişelenmekle vakit kaybetmeyin ve başka planlar yapın.

Piyango oynayın. Bugün sizin için anahtar kavram, çaba gerektirmeyen bir kazançlar olacak. En beklemediğiniz anda, elinize para geçecek. Bazı şeyleri şekillendirmek için ne kadar az çabalarsanız o kadar işler lehinize dönecek. Günün tadını çıkarın ve detayları karıştırmayın. İşler kendi kendine hallolacak. İnsanlar duygusal açıdan dolmuş olabilirler, ancak onların bu aşırı davranışlarının dengeyi bozmasına izin vermeyin.

Bugün, işinizle veya kişisel olarak bir çok telefon alabilirsiniz. Mailler sürüsüyle gelebilir ve bir çok insan da ilginizi çekmeye çalışabilir. Egonuzun bu olaylardan sonra yükselmesi muhtemel. Bu konuda utanmayın ve kendinizi suçlu hissetmeyin. Hepimizin bazen pohpohlanmaya ihtiyacı olur. Rahat olun ve bu ilginin tadını çıkarın!

Duygularının, bugün onları çok ciddiye almanı sağlayacak özel bir aroması olabilir. İçinde güçlü bir çatışma içgüdüsü var ve bu da seni kavgaya hazır hale getiriyor; hislerini savunmaya itiyor. Günün zorlu meselesi ise gerçekçi ve odaklanmış kalmayı sürdürebilmek. Planla, organize et ve böyle en zor kısımları halletmiş ol. İçindeki dürtülere rağmen sen yine de çok sert davranmamaya çalış.Sevgili #burç adı#, bugün sizin gibi hassas insanlara göre bir gün değil. Aslında, bugün en yüksek perdeden bağıran ve masaya yumruğunu en sert vuran kimse, o kazanacak. Havadaki saldırganlık, sizi de kötü yönde etkileyecek. Keyfiniz kaçabilir, hassaslaşabilirsiniz ve normalden çok daha savunmasız bir ruh haline bürünebilirsiniz. Tüm bu olan bitenden uzak durmaya çalışmak faydanıza olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınızdaki insanlar duygusal olma eğiliminde olabilirler, bu yüzden onlara karşı nasıl davranacağınız konusunda dikkatli olmasınız. Onların her türlü cephenin ötesini görebildiklerini ve muhalif olanları kolayca tespit edebildiklerini göreceksiniz. Nasıl algılandığını düşünmeksizin, düşünceleriniz konusunda dürüst ve direkt olun. Özellikle gerçekler ne olursa olsun su üstüne çıkacağı için, bu sizin belirli bir olay karşısındaki en iyi yaklaşımınız.

15 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konulara dair görüşmeler yapabilirsiniz. Taşınma ve seyahat gündemleri içinde olabilirsiniz. Gün içinde yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sakin bir gün geçireceksin. Ev işlerine ağırlık veriyorsun. Çeşitli düzenlemeler yapabilirsin. Yeni aldığın ürünler ile ilgili problemler çıkabilir. Gerginliğini kontrol altında tutmayı başarıyorsun. Kariyerin ile ilgili değişim fikrini hayata geçirmek için araştırma yapabilirsin.

15 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş yerinizde titiz çalışmalar içerisinde olmanız üstlerinizin dikkatini çekecektir. Sizlere olan güvenleri artarken ileride terfi için ilk sizleri tercih etmelerini sağlayacaktır. İş hayatınızda önemli bir zafere doğru ilerliyorsunuz ama bugün ilk adımlarını hissedebilirsiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yakın çevrenizle ilgili haberler alabilirsiniz. Netleşmeyen konular içinde kararsız kalabilirsiniz. Aile hayatınızı ilgilendiren konular gündeminizi etkileyebilir. Güven aradığınız durumlara çekileceğiniz zamanlar var. Kendi iç sesinizi dinleyerek olaylara yeni bakış açısı getirebilirsiniz. Gün içinde yaratıcı konularla ilgilenebilirsiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda etrafınızdakilerin yorumlarına fazla hassasiyet gösterme potansiyeliniz var. Gün içerisinde düşünce biçiminize mutlak dikkat etmelisiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınız ve arkadaşlarınızla iletişiminiz artıyor. Görüşmeler, kısa yolculuklar yapabilirsiniz. İletişim açısından hareketli, çalkantılı bir gün geçirebilirsiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı cesur adımlar atmanın zamanı geldi. Tereddüt etme zamanı değil. Bunun yerine, kararlı eylemleri uygulamaya başlayın. Fırsatlardan uzak durmayın. Aynı zamanda eski ilişkileri yeniden değerlendirmenin ve bitmiş hikayelerin sayfalarını koparıp atmanın zamanı geldi. ᅠ

15 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İdeallerinizle yaşamaktan son derece memnunsunuz ve işinize karışılmasından hoşlanmıyorsunuz. Bugün size değersiz görünen bazı şeyler, başkaları için önemli olabilir. Özgüveniniz yüksek seyrediyor ve aldırmıyorsunuz

15 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

15 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün karşınıza etkileyici bir partner adayı çıkabilir. İş yerinizdeki başarılı çalışmalarınızdan dolayı kendinizle gurur duymalısınız. Aklınızdaki soruları çözmek için kendinize zaman ayırmalısınız pozitif düşünmelisiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel ilişkinizi ilgilendiren sorunları, kendi aranızda çözmek taraftarısınız. Fakat sevgilinizin bu konuları başkalarıyla paylaşması canınızı sıkıyor! Çalışma hayatınızda sizi üzen kişi, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle yaklaşmak durumunda kalacak. Bundan yararlanıp ilişkiyi biraz da olsa düzeltmeniz mümkün olabilir. Bugünlerde paranızı iyi idare ediyorsunuz. Yakında hiç beklemediğiniz bir masrafa gireceksiniz. Sağlığınız iyi, fakat kendinizi çeşitli vitaminlerle destekleyin.

15 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 13' 36"
Ay
Akrep
12° 46' 10"
Merkür
Koç
25° 59' 11"
Venüs
Balık
20° 26' 15"
Mars
Balık
04° 13' 58"
Jüpiter
Boğa
16° 35' 41"
Satürn
Balık
13° 11' 36"
Uranüs
Boğa
20° 37' 05"
Neptün
Balık
27° 46' 24"
Plüton
Kova
01° 48' 38"
Chiron
Koç
18° 44' 18"
Lilith
Başak
19° 41' 30"
True Node
Koç
15° 35' 23"
Son Güncelleme : 28/03/2024 13:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>