Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Saygınlığın Artıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 50%

Ailenize veya sevdiklerinize karşı göreviniz olduğunuzu düşünürek bir şeyler yapmak zorunda hissedebilirsiniz. Kim olduğunu ve bu dünyadaki görevini anlamak için uğraşan birine yardım edebilirsiniz. Diğerleri için endişelenmeniz, daha düzenli çalışmanız gereken empati duygusunu yansıtıyor. Gücümüz ancak en zayıf halka kadar, tüm zinciri güçlendirmek için üzerinize düşeni yapın.

Hayatınızda bir şeyleri değiştirmek istiyorsunuz, ama aynı zamanda da değişime direniyorsunuz. Bu çatışmayı çözmek için, içeride ve kişisel olarak derin bir düzeyde çok şey yapılmalıdır. Bunu yaparken başkalarından sizi ayıracağını ve günlük rutininizi değiştireceğini hissederek tereddüt edebilirsiniz. Ama geri çekilmek zorunda değilsiniz. Sadece bazı şeyleri stoklamalısınız.

Yabancı bir ülkeyle ilgili bir kitap veya film hayalgücünüzü esir alabilir ve bu ülke size özellikle çekici gelmeye başlayabilir. Çok yakında bu yeri görmeyle ilgili fikirler kafanızdan geçebilir. Eğer bu konuda ciddiyseniz, bir yerden başlamak ve plan yapmak için bugün iyi bir gün. Özellikle pratik bir ruh halindesiniz ve oraya da bu ruh haliyle gitmek istiyorsunuz. Haydi, seyehat broşürlerine ve haritalara göz gezdirin, iyi eğlenceler!

Eyleme geçme zamanı tam da şimdi. Neyi bekliyorsun ki? Eğer işleri yapmak konusunda aşırı sabırsız hissedersen şaşırma. İstiyorsun ve hemen şimdi istiyorsun. Sana istediğini elde etmen konusunda yardım edecek tek kişi sensin, öyleyse adımını at. Oldukça genişlemeci bir enerji seni düşündüğünden de ileri götürmek için bekliyor. Öyleyse geride durma. Sınır diye bir şey yok!Bugün oldukça yaratıcı bir ruh haline bürünebilir, bambaşka dünyalara yolculuk edebilirsiniz. Mevcut gerçeklikten kaçıp sanatsal girişimler aracılığıyla fantazilerinizi keşfedin. Aklınızın erdiği en uç hayalleri kurun. Bugün gibi bir günde, gerçekleştirebileceklerinizin sınırı yok! Sınırlarınızı test edin ve zorlayın. Sandığınızdan çok daha ileri gidebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bilinçaltınız muhtemelen geçmiş travmaları azad ettiğinden son derece aktif. Uzun zaman öncesinin hatıraları baraj kapıları açılmışçasına zihninize dolabilir. Pek çoğu hoş olmayan hatıralar olacaktır. Her şeye rağmen bu iyi bir şey, bu hatıraların meydana getirdiği engelleri bir bir yok ediyorsunuz. Gün sonuna dek kendinizi öyle hafif hissedeceksiniz ki ayda yürüdüğünüzü bile sanabilirsiniz! Keyfini çıkarın.

9 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sezgileriniz daha güçlü çalışacak. Olayların iç yüzünü, arka planınını daha iyi göreceksiniz. Sağlıkla ilgili destekler, ilaç desteği ve hastane ziyareti gündeme gelebilir.

9 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay Balık burcunda ilerlerken hayatı genel akışına daha fazla bırakabilirsiniz. Ancak dalgınlık, unutkanlık ve ihmallere daha çok dikkat etmelisiniz. Kontrolünüz dışı gelişmeler, etrafınızın hareketliliği gündeminize şekil verebilir.

9 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Motivasyonunuz yüksek olarak başlıyorsunuz. İkili ilişkilerinizde diyalog kurarken kendinizi ön plana alarak isteklerinizin yerine getirilmesini sağlıyorsunuz. Kendi hayatınızda yeni bir döngünün ilk başlangıcındasınız.

9 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konulardan kaynaklı kayıplar gündeminizi etkileyebilir. Elinizde olmayan nedenlerden işlerinizde çözülmeler yaşayabilirsiniz. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar var. Arkadaşlarınıza vakit ayırmak size iyi gelecektir. İş hayatınızda alacağınız destekler işlerinizi kolay bitirmenizi sağlayabilir. Akışta kalmaya özen gösterin.

9 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar alışveriş yapmak, ihtiyaçlarınızı gidermek, kişisel bakımınıza özen göstermek için bulabileceğiniz uygun bir gün.

9 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca olası ameliyatlarınız problemsiz geçerken, finansal işlerinizde fırsatlara açık olacaksınız. Bugünve özel yaşamınızdaki görüşmeler olumlu etkilerle açık ve istediğiniz şekilde geçmeye aday görünürken, sosyal ortamlar, organizasyonlar ve etkinliklerde yer alabilir, enerjinizi kalabalık ortamlara aktarabilirsiniz.

9 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizde belki yapılması gereken birkaç küçük onarım işi vardır veya belki de yeni bir mobilyaya ihtiyacınız vardır. Gelecek hakkında iyimser olmalısınız ve herhangi bir hayal kırıklığı hissetmeden günlük rutininize geri dönecek kadar kendinize güvenmelisiniz.

9 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ilişkilerinizde değişimler konusu. Çevrenizle barışık durumdasınız. Duygularınız canlanıyor ve partnerinizle daha uyumlu bir birliktelik paylaşmak istiyorsunuz. Renkli ve hoş bir zaman geçirebilirsiniz.

9 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

9 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte ilişkinize heyecan katacak bir şeyler yapın. Finansal durumunuz yüzünden kendinizi strese sokmayı bırakın ve bazı planlamalar yapmaya başlayın. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli bir gün geçirmek isteyeceksiniz.

9 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizin son günlerdeki özensizliği sizi hızla ondan uzaklaştırıyor. Partneriniz sizinle aynı korkular içinde değilse, belli ki tek taraflı bir soğuma sürecine giriyorsunuz. Gün içinde mesleğinizle ilgili bazı konularda yanlış kararlar alabilirsiniz. Kendinizi kontrol etmeli ve sakin olmaya özen göstermelisiniz. Yakın çevrenizi ilgilendiren bazı maddi problemler yakında çözülecek. Detaycılığınız yüzünden kendinize olur olmadık hastalıklar yakıştırıyorsunuz. Oysa her şey normal görünüyor.

9 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 25' 57"
Ay
Akrep
15° 18' 54"
Merkür
Koç
26° 05' 56"
Venüs
Balık
20° 41' 42"
Mars
Balık
04° 23' 42"
Jüpiter
Boğa
16° 38' 19"
Satürn
Balık
13° 13' 02"
Uranüs
Boğa
20° 37' 39"
Neptün
Balık
27° 46' 52"
Plüton
Kova
01° 48' 50"
Chiron
Koç
18° 45' 01"
Lilith
Başak
19° 42' 53"
True Node
Koç
15° 35' 32"
Son Güncelleme : 28/03/2024 18:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>