Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Ailene Düşkünlüğün Artıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Nisan 2021, Cumartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün konuşmanızla başkalarını etkileme fırsatınız olabilir. Kendi fikrinizin gerekli olduğu bir toplantıda bulabilirsiniz. Görüşlerinizi paylaşmaktan, kendinizi cesaretle ve tutkuyla ifade etmekten çekinmeyin. Sözlerinizle başkalarını etkileme yeteneğine sahipsiniz ve bu doğal yeteneğinizi ortaya koymak isteyebilirsin. Öyleyse adım atın ve aklınızda olanları söyleyin!

Bugünün ileride kargaşa dolu olması muhtemel, canım. İşinizde, buister kariyer ister çalışma olsun, bir takım hayal kırıklıklarıyla karşılaşmayı bekleyebilirsiniz. Aynı yerde kalmak için olabildiğince hızlı koşmanız gerekecek. Tabi, iddialı hedeflerinizi biraz rahatlatabilirsiniz, ama bu sizi mutsuz edecek. Şimdilik koşarak kendi kendinizi rahatlatın. Yarın tekrar ilerleyebileceksiniz.

Bugün kendi kabuğunuza çekilip herkesten uzak kalmak isteyeceğiniz bir gün olabilir çünkü etrafınızda apaçık bir sürü iğrençlik var. Bu sizin hatanız değil. Yorucu bir gün ve insanlar buna tepkili. Bugünkü hedeflerinize odaklanın ve negatif enerjiyi üzerinize çekmeyin. Hissedebileceğiniz gereksiz baskıyı başınızdan savmak için, gün içerisinde molalar verseniz iyi olur.

Gülüşünü dünyanın dört bir yanına göster; karşılaştığın her bir duruma eğlence aşıla. Havada aktivasyon enerjisi var ve bu enerjiyi yaşadıklarına tat katmak için kullanabilirsin. Problemlerini çözmek için ciddi bir tavır takınmak zorundaymış gibi hissetme. Hatta tersine, eğer eğlence dolu bir tutum sergilersen çok daha fazla şey başarabilirsin.Çoğu zaman aklını toplamakta güçlük çekiyorsun. Neyi seçmen gerektiğini bilemiyorsun! Bugün kendinle huzur içinde olacaksın. Eğer bugün özel hayatın ile ilgili önemli bir karar alman gerekirse, bunu yapabileceksin. Ama eğer kendini çok büyük bir karar almanın eşliğinde hissediyorsan, bunun üzerinde düşünmek için kendine gereken zamanı tanımalısın. Aklının daha net olduğunu düşündüğün bir zaman karar vermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İki dakika önce bir şey söyleyip iki dakika sonra tam tersini iddia edebilirsiniz. Çoğunlukla, daldan dala atlıyorsunuz fakat bugün insanlar sizi bu konuda uyarabilir. İki düşünüp bir konuşun. Sesli düşünmeyin, insanlar sizi duymasın. Devam eden düşünceleriniz, kesin kararınızmış gibi algılanabilir ve bu durum kafa karışıklıklarına yol açabilir.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün görev ve sorumluluklar gün boyu ön planda olabilir. Zorunlu ve mecburi işlerle ilgilenebilirsiniz. Aile büyükleriyle ilişkiler ön planda olabilir.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

10.12’den itibaren Ay boşlukta hareket etmeye başlayacak. Kendin kadar sevdiklerinin de duygularını önemsiyor ve benimsiyorsun. Aile büyüklerinden birisinin sağlığı ile ilgili gelişmeler olabilir. İlişkisi olan bir Koç burcuysan karşı tarafa sürpriz yapmak isteyebilirsin. Maddi konularda karar alman gerekebilir.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günü ev işlerine, düzenlenmesine ayırabilirsiniz. İhmal ettiğiniz konuları tamamlamak için güzel bir gün. İş hayatınızda daha planlı olmanız önümüzdeki hafta işinize yarayacak. Bu yüzden bugün mümkün oldukça önümüzdeki haftanızı planlayın.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha gayretli ve sorumlu koşullar içinde bulabilirsiniz. Tamamlanması gereken işler ve görevler gündeme gelebilir.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlıklı beslenmeye başlamak, spor programına yazılmak ya da herhangi bir konuda kendinizi geliştirmeye başlayabilirsiniz.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Oğlak burcunda ilerlerken iletişime açık ancak zihinsel karmaşaya dikkat edilmesi gereken bir gün. Amaçlarınız doğrultusunda planlı, düzenli, organize hareket etmek işinizi kolaylaştırabilir. Otorite ve yönetici konumunda kişilerle etkileşime dikkat etmelisiniz.

3 Nisan 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcı enerjinizden yararlanan büyük bir proje üzerinde çalışıyor olabilirsiniz. Uzun vadeli hedefler ve hayaller açısından, bu tür bir proje tam size göre. Bugün devam etmenizi zorlaştıracak bir tür duygusal engele çarpabilirsiniz. Yavaşlayın ve ara verin. Cesaretiniz kırılmasın.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün inandırma kabiliyetiniz artıyor. Karşıt fikirde olan kişilere sabır ve güç göstermeniz çok önemli. Sizi aşan durumlarda bile olaylara çok çabuk hakim olmanız, çevrenizde fark yaratıyor ve bunun bilincindesiniz.  

3 Nisan 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri huzurunuzu kaçırsa da sonra olaylar tamamen lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize olan güveniniz azalmaya başladıysa bugün onunla ciddi bir konuşma gerçekleştirmeniz gerekiyor. İş yerinizdeki bazı insanlardan hiç hoşlanmıyorsunuz. Kendinize zaman tanıyın ve her şeyin yoluna gireceğine inanın.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin topluluk içinde biraz özensiz olduğunu düşünüyorsunuz, ama bu sorununuzu onunla bir kez bile konuşmayı denemediniz. Amirlerinizin sizden beklediği yeniliği, değişikliği yapmalısınız, hiçbir şey kaybetmeyecek, gönül kazanacaksınız. Birlik ve beraberlik, güvenli yaklaşım başarılı sonuçlar verecek. Bir gayrimenkul satış işinden beklediğiniz para bugün elinize geçiyor ve harcamalarınızda oldukça rahatlayacaksınız. Diş bakımına dikkat.

3 Nisan 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 02' 46" R
Ay
Akrep
01° 07' 59" R
Merkür
Koç
16° 07' 02"
Venüs
Koç
22° 54' 57"
Mars
Balık
24° 39' 36"
Jüpiter
Boğa
22° 26' 06"
Satürn
Balık
15° 58' 30"
Uranüs
Boğa
21° 58' 35"
Neptün
Balık
28° 42' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 05"
Chiron
Koç
20° 17' 02"
Lilith
Başak
22° 36' 36"
True Node
Koç
15° 38' 38"
Son Güncelleme : 23/04/2024 20:34

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>