Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sorunlar Eriyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2021, Cuma

Aşk 80%
Para 50%
Sağlık 70%

Sıra dışı bir şekilde tutkulu bir ruh halinde olabilirsiniz. Koç 'ın büyüleyici bakışları kadar güçlü bir şey yok. Hoşunuza giden birinin dikkat çekebilirsiniz. Kendinizi bir oyun peşine takılmış gibi hissedebilirsiniz. Ancak, avınızı kovalarken, bu kişiyi doğru nedenlerle takip ettiğinizden emin olun. Zararsız bir flörtün tadını çıkarmak isteyebilirsiniz fakat gerçekten istemediğiniz birinin duygularıyla oynamak için başka bir şey!

Herkesten daha iyi biliyorsunuz ki, iyi birplanı hataları ve aksaklıkları her şey tamamen altüst olmadan ortaya çıkarabilir. Bugün, profesyonel yaşamınızdaki bir proje için kaynak yetersizliği ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bununla birlikte, hedeflerinizi duruma uyum sağlamak için değiştirme fikri sadece sizin doğanızda yok. Bugünü, problemleri faza taviz vermeden çözmek adına, stratejik düşünmek için kullanın.

Bugün biraz para kazanabileceğiniz bir gün olabilir. Bu para bir çok çeşitli yerden gelebilir: Devlet Dairesi, bir hesaplama hatasından dolayı size geri ödeme yapabilir veya maaşınızda beklenmedik bir artış olabilir. Bu paranın nasıl geleceğine dair olasılıklar sayısız. Bu paranın gelişini, hayatınızın her alanında doğru yolda olduğunuz şeklinde yorumlayabilirsiniz.

İçindeki savaşçı bugün kendini gösterecek. Kılıcın oldukça keskin ve bunu dikkatlice kullandığına emin olmalısın. Ölümcül zehir harika bir yardım unsuru da olabilir; büyük bir engel de; tamamen nasıl kullandığına bağlı. Bu enerjiyi istediğin şeylerin peşinden gitmek için kullanmalısın. Ama seni hedefine götüren yolda birkaç köprü yakmamaya dikkat et.İki dakika önce bir şey söyleyip iki dakika sonra tam tersini iddia edebilirsiniz. Çoğunlukla, daldan dala atlıyorsunuz fakat bugün insanlar sizi bu konuda uyarabilir. İki düşünüp bir konuşun. Sesli düşünmeyin, insanlar sizi duymasın. Devam eden düşünceleriniz, kesin kararınızmış gibi algılanabilir ve bu durum kafa karışıklıklarına yol açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yelkenlerinizi dolduracak şiddetli bir rüzgar olacak, bu yüzden rotanızı uzun mesafeli bir yolculuk için egzotik bir yere belirlemekten çekinmeyin. İşler an itibariyla sizin için çarpıcı bir noktaya ulaşıyor; zira hayatınızın bazı önemli kısımlarının büyük bir dönemece giriyor olduğunu fark edebilirsiniz. Değişimin büyümek için gerekli bir şey olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Hayatınızın belli alanlarında gerilim meydana gelirse de onunla mücadele etmeyin. Tamamen farklı bir yön almayı deneyin.

2 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne daha enerjik başlayabilir, daha canlı hissedebilir ve kendinize güvenerek yaşamda yol alabilirsiniz. Güne dair planlarınızda işleriniz daha hızlı tamamlanabilir. Keyifli bir gün.

2 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, ateş grubunun değişken burcunda başlıyor. Maddi imkânlarını belli bir ölçüye getirmek istiyorsun. Bazı harcamalarından feragat edebilirsin. Ailene verdiğin değer her zamankinden daha fazla. Doğru iletişimin sorunları ortadan kaldırması işine yarıyor. Evli bir Koç burcuysan, eşinle birlikte alışverişe çıkabilirsin.

2 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun süreli devam eden ilişkinizi bir üst seviyeye çıkararak daha yakın temas içine girebilirsiniz. Belki hiç olmadığı kadar partneriniz kendini size yakın hissedebilir ya da siz bir bağ kurabilirsiniz. Gelecek planlarınızı birlikte yaptığınız yarınlara birlikte yürümek isteyeceksiniz.

2 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler keşfetmek için heyecanlı olabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda bütünü görmek daha kolay olacaktır. Gün içinde düşüncelerinizi paylaşmak için güçlü bir istek duyabilirsiniz. Yabancılarla ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle zaman geçirmek için programlar yapabilirsiniz.

2 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde olumlu gelişmelerin hayatınızda olması için öncesinde harekete geçirici korku hissedebilirsiniz bu doğaldır.

2 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00’a kadar olan zaman diliminde parasal konular, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz ve çeşitli toplantılarda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında güçlü ilişki bağları kurabilir, artan özgüveninizle ilişkilerdeki beklentilerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

2 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün biraz keyifsiz hissedebilirsiniz. Ancak, öğlen saatlerinde yapılan heyecan verici bazı telefon görüşmeleri sizi canlandırabilir, belki bir arkadaşınızdan veya meslektaşınızdan iyi bir haber alırsınız. 

2 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz. Evinizde olabilecek değişimlere karşı, huzursuzluk duymanız gerekmiyor. Sinirlisiniz, dikkat.

2 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

2 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte ciddi bir konuşma gerçekleştireceksiniz. İş yerinizde hata yapmaktan korkmayın ve kendinize güvenin. Etrafınızdaki insanlara pozitif enerjiler saçıyorsunuz ve hayat dolusunuz.

2 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinde bulunduğunuz ilişkinin günlük iniş çıkışlarını sıkıca izleyip, dengenizi korumaya çalışın. İlişkinizin tatlı yönünün tadını çıkarıyorken ilişkinizin pürüzlü yönlerini inceleyin. Bugünyoğunluğunuzun arttığını ve telefonlara yetişemediğinizi düşünebilirsiniz. Bu yoğunluk sizi yoruyor olsa da yaratıcı fikirleriniz ve kendinden emin tavrınızla bütün işleri başarıyla tamamlayabileceksiniz. Beklediğiniz para, istediğiniz zamanda olmasa bile, kısa sürede geliyor. Kahve tüketimini azaltın.

2 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 06' 44" R
Ay
Akrep
27° 19' 19"
Merkür
Koç
15° 59' 07"
Venüs
Koç
25° 31' 54"
Mars
Balık
26° 18' 02"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 32"
Satürn
Balık
16° 10' 26"
Uranüs
Boğa
22° 05' 43"
Neptün
Balık
28° 46' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 22"
Lilith
Başak
22° 50' 44"
True Node
Koç
15° 34' 05"
Son Güncelleme : 25/04/2024 23:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>