Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yorulabilirsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 90%

Bugün önemli bir işiniz var. Sevdiğiniz bir insanı korumak için bir şeyler yapmak. Etrafınızda, sığınmak için sıcak ve korunaklı bir limana ihtiyaç duyan bir kişi olabilir, onunla ilgilenin. Sevgi dolu ve anaç tarafınızı ortaya çıkarın. Bu sevilmeye ve korunmaya ihtiyacı olan insanın yakın bir arkadaşınız veya sevgiliniz olması muhtemel. Ona istediği sevgiyi verin.

Sizin için ufukta harika sürprizler var. Yeni bir kariyer fırsatı ya da duygusal arkadaşlık konularında bir hızlanma söz konusu olabilir. Mevcut gezegensel dizilim sayesinde, hem kişisel hem de profesyonel tatmin için en kuvvetli yönlerinizden faydalanabilirsiniz. Özgün olmak konusunda isteksiz olmayın. Bu, her şeyinizi ortaya koyacağınız bir davranış olacak!

Borsadaki ani düşüş finansal geleceğiniz hakkında birkaç endişe uyandırabilir. Geçici bir şekilde sizi negatif olarak etkileyecek bazı yatırımlar yapabilirsiniz. Ancak bu gibi olaylar kesinlikle gelecek için devam eden eğilimleri yansıtmaz, bunu aklınızdan çıkarmayın. İsterseniz güvenli ağ yaratma konusunda bazı adımlar atabilirsiniz fakat otomatik olarak en kötüsünü düşünmeyin. Borsa yarın fırlayacak!

Seninkinden farklı enerjiye sahip biriyle konuşman gerekebilir. Bu kişi farklı görüşleri olan bir aile üyesi olabilir. Onunla çatışmak çok kolay olabilir. Siyaset konusunda fikir uyuşmazlığı yaşayabilirsin. Hatta bambaşka yaşam tarzlarınız olabilir. Savaşı kazanmanın muhtemelen bir yolu yok; bu sebeple düşman kesilme! Yerine, farklılıklarınızı kabul et ve yoluna bak.Bugün yelkenlerinizi dolduracak şiddetli bir rüzgar olacak, bu yüzden rotanızı uzun mesafeli bir yolculuk için egzotik bir yere belirlemekten çekinmeyin. İşler an itibariyla sizin için çarpıcı bir noktaya ulaşıyor; zira hayatınızın bazı önemli kısımlarının büyük bir dönemece giriyor olduğunu fark edebilirsiniz. Değişimin büyümek için gerekli bir şey olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Hayatınızın belli alanlarında gerilim meydana gelirse de onunla mücadele etmeyin. Tamamen farklı bir yön almayı deneyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün esnek bir tutum takınmanız gerekebilir. Tatil planlarınızda bazı ani değişiklikler olabilir. Bir aile üyesi bir ziyareti iptal edebilir. Ya da özel bir aile yemeği hazırlarken birtakım zorluklar yaşayabilirsiniz. Yalnızca bu değişikliklere ve aksaklıklara karşı sabırlı olmaya çalışın. Bu olayları büyük bir melodrama dönüştürmediğiniz sürece bütün bunlara rağmen her şey yine de eğlenceli olabilir. Bu yüzden, hepsinden önemlisi, mizah anlayışınızı elden bırakmayın!

1 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün şans ve fırsat sizden yana. Kendinize güvenmek, dışa dönük olmak, kendinizi ortaya koymak farklı alanlarda kazanımlar sağlayacaktır. Gün içinde sevindirici haberler alabilirsiniz.

1 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Nisan ayının ilk gününde Ay, Yay burcunda hareket ediyor. Ayın ilk gününde bütün işlerini organize ederek başlıyorsun. Artan tempon fiziksel anlamda yorumlana neden olabilir. Akşam kendine vakit ayırmak istiyorsun. Evli bir Koç burcuysan, eşinle birlikte katılacağın davet bir davet olabilir.

1 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı işlerinizde uyumlu ve gelişimci yönlerinizi sergileyeceksiniz. İkili diyaloglarda uzlaşmacı tavrınız beğeni toplayacaktır. Yeni bir yola çıkıyorsunuz. Kendinizi sınırlandırmaktan vazgeçin. Daha özgür düşünün ve eski hataları yapmayın.

1 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kendinizi bir miktar dağılmış hissedebilirsiniz. Karar almak için öğleden sonrayı beklemeniz daha uygun olabilir. Gün içinde yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Yaratıcı işler yapabilirsiniz.

1 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sıkıntıları bir kenara bırakıp evrenin size verdiği güzellikleri kabul edip taktir etmeniz gereken bir dönemde olacaksınız.

1 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ev ve yerleşime ait konular ile aile içi iletişimde iyileştirici ve etkisi iyicil konularla karşılaşacaksınız. Bugün sizin için ruhunuzu iyileştiren, hayata sevgi dolu gözlerle bakmanızı sağlayacak son derece olumlu bir etki söz konusu. Bu etki altında arkadaşlık ilişkileri, gruplar ve geleceğe yönelik beklentileriniz konusunda şanslar elde edecek ve son derece keyifli bir gün geçireceksiniz.

1 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdeki insanların davranışlarını onaylamayabilirsiniz, ancak bu onların hayatlarını perişan etmeniz gerektiği anlamına gelmez. Başkalarını oldukları gibi kabul edin. İnsanlara bir ders vermeniz gerektiğini düşünmeyin çünkü onların yaşam tarzlarını anlamıyorsunuz. 

1 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ilişkilerinizde istediğiniz duygusal ihtiyaçlarınızı, ortak çalışmalar içinde olduğunuzla arkadaşlarınızla gidereceksiniz. Onların size sunacağı bazı tekliflere kayıtsız kalamayacaksınız. Bugün, çevrenizin kalabalık olmasına canınız sıkılabilir. 

1 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için çok önemli.

1 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile derin bir bağ kuracaksınız. İş yerinizde karşınıza harika fırsatlar çıkacak ve bunları en iyi şekilde değerlendirmek isteyeceksiniz. Umutsuzluğa kapıldığınız anlarda sahip olduğunuz güzel şeyleri düşünün.

1 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün biraz gergin olabilirsiniz ve duygusal tepkilerinizi kontrol etmek zor olabilir. Başladığınız işleri sürdürmek için çok yüksek bir çaba gösterebilirsiniz. Çok farklı ve alışılmışın dışında istekler duyabilirsiniz. Bugün alacağınız bir haber sizi harekete geçirecek. Fakat, karar vermek için henüz erken. Elinize geçecek bir para, gerçekleştirmek istediğiniz bir alışveriş için iyi bir fırsat olacak. Zihinsel yorgunluk ve stres sinirlerinizin bozulmasına, uykularınızın kaçmasına neden olabilir.

1 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 54' 10" R
Ay
Yay
07° 35' 20"
Merkür
Koç
16° 02' 02"
Venüs
Koç
26° 31' 59"
Mars
Balık
26° 55' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 50"
Satürn
Balık
16° 14' 56"
Uranüs
Boğa
22° 08' 28"
Neptün
Balık
28° 47' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 10"
Lilith
Başak
22° 56' 08"
True Node
Koç
15° 31' 31"
Son Güncelleme : 26/04/2024 19:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>