Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sosyal Hayatında İlkleri Yaşayacaksın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2021, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün para kazanmak için yeni ustaca teknikler bulabilirsiniz ancak hiç düşünmeden bunlara atlamak yerine bu fikirler üzerinde ciddi bir şekilde düşünmeniz gerek. Sadece görünenlere değil, arka plandaki şeylere de odaklanın. Bugün romantik tutkunuz yeni şeyler araştırma isteğinizi geride bırakacak. Sevgilinizle baştan çıkarıcı bir akşam planlayın. Unutamayacağınız bir gece olacak!

Özgürlüğünüz, başka bir bireyin özgürlüğünü ihlal ettiğinde sona erer. Özgürlük sınırının çizilmesi tam olarak eğlenceli değildir, ancak her sosyal ve kariyer çabasında öğrenmeniz gereken bir şeydir. Geçmişte, işbirliği yapma veya uzlaşma sağlama yeteneğinden yoksun kaldınız. Bugün, özgünlüğünüzü ve yaratıcılığınızı diğer insanlara zarar vermeden gerçek dünyaya entegre etmenin daha iyi bir yolunu düşünebilirsiniz.

Bugü aynada gördüğünüz kişi de kim? İnsanlar, son zamanlarda değiştiğinizi söylüyor. Özellikle, bazı insanlar fikirlerinizi biraz fazla radikal ve hatta sert buluyorlar. Tanıştığınız biri sayesinde, kendi kendinize insanların haklı olup olmadığını sorgulayacaksınız. Gerçekten haklılar mı? Yoksa yanlış mı düşünüyorlar? Bu sorular değerlendirmeniz önemli.

Bütünüyle kararsız ve güvensiz hissedeceğin zorlu bir durumun ortasında kendini bulabilirsin. Özgüvenin bir yöne çekilirken olumlu enerji tam zıt yöne çekilecek. Bu ikilem, yaşamının birbirinden ayrı tutmaya çalışabileceğin farklı yönlerini bütünleştirememenle ilgili. Her şeye bir bütün olarak yaklaş ve eylemlerinin her türlü şeye olabilecek büyük etkisini düşün.Bugün yeni bir arkadaş edinebilirsiniz. Hep özel bir insan oldunuz ve insan biriktirmeye meyillisiniz. Çok çeşitli insanla arkadaşlık kurmak hoşunuza gidiyor. Anlayış ve destek bekleyen birini himayenize alabilirsiniz. Onlara ulaşıp bir şeyleri paylaşmak için cesaretlendirmek kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. Bu kişi biraz utangaç ya da kendine güveni düşük biri olabilir. Bu yüzden ona karşı anlayışlı olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarıyla iç içe olmak muhtemelen bugün her zamankinden daha çok hoşunuza gidecek. Karşılaştığınız kişilerin çoğu dostane ve samimi olacak gibi görünüyor ve onların arkadaşlığından çok keyif alabilirsiniz. Ancak, olumsuz tarafı, psişik güçlerinizin bugün aşırı derecede hassas olması, bu yüzden konuştuğunuz kişilerden birtakım rahatsız edici hisler almanız mümkün. Bütün o gülümsemelerin arkasında bir sürü kargaşa saklandığını fark edebilirsiniz.

28 Mart 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde iyileşme ve güçlenme arzusu içinde olabilirsiniz. Duygusal desteğe ihtiyaç duyabilir, haklılık ve adalet konularına daha fazla önem verebilirsiniz.

28 Mart 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hava burcunda iddialı bir Dolunay gerçekleşecek. Sosyal hayatında ilkleri yaşayacağın bir döneme bugün itibariyle giriş yapıyorsun. Pazar günü olsa da işlerinle ilgilenmek zorunda kalabilirsin. Evli bir Koç burcuysan, evliliğindeki zor günler hakkında aile büyüklerinle konuşmak isteyeceksin.

28 Mart 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güneş'in burcunuza geçmesi ile yenilenmeye başlıyorsunuz. Hayatınızda yeni başlangıçlara adım atmak için harika bir gündesiniz. Motivasyonunuz iyi sonuçlar aldıkça daha da artacaktır.

28 Mart 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Terazi burcunda dolunay gerçekleşirken, karşılıklı konularda, eşinizin problemleri ile daha fazla ilgilenebilirsiniz. Başkalarından beklentilerinizde bir Muhasebe yaşanabilir.

28 Mart 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde gizlilik içerisinde hareket etmeyi tercih etmek size iyi gelebilir. İş konusunda otorite figürleri ile çatışma yaşayabilir.

28 Mart 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında finansal durumunuzla ilgili geçici bir zorlanma yaşayabilir, özel ilişkilerinizde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Bu yeniay zamanında yaşamın içindeki tüm ikili ilişkilerinizde geçmiş kalıplarınızı kırıp, yeni başlangıçlar yapmak için fırsatlarınız olacak ancak bu fırsatları elde etmek için öncelikle hayatınızdaki ruhunuza yük olan insanlardan kurtulmanız gerekmekte.

28 Mart 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Konu aşk olduğunda daha cesur davranmanız gereken bir dönemdesiniz. İstediğiniz kişinin peşinden koşmaktan çekinmeyin. Sevginizi ve ilginizi kendinize saklamayın. Dikkatleri çekmekten sakın korkmayın!

28 Mart 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki konularda etkin kişiler istediğiniz şansı size verecekler ve birçok fırsatı bir arada yakalayacaksınız. Güvendiğiniz kişilerle bir arada olma ihtiyacı içindesiniz. Gücünüzü çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz.

28 Mart 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gün içinde her konuda rahat olmanızı sağlayacak etkiler altında olacaksanız da, saateler ilerledikçe bazı konular zihninize takılabilir. Bunlara saplanıp kalmamalı, takıntı haline getirmekten özenle kaçınmalısınız.

28 Mart 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazı konularda eşinizin sizi anlamadığını düşünüyorsunuz. İş yerinizde açık fikirli olun ve geleceğiniz için birikim yapmaya özen gösterin. Aile bireyleriniz ile birlikte yaşıyorsanız, bugün tartışmalardan uzak durun.

28 Mart 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki çelişki ve stres sona ermek üzere. Çelişkilerinizi çözmek için bulduğunuz yol doğrudur. Hareket anı bugündür! Yeni başladığınız işte size bol keseden sözler, vaatler var, ama ortada gerçekleşen hiçbir isteğiniz yok! Arzu ve heveslerinize en iyi ve en kesin şekilde ancak kendi imkanlarınızla kavuşabilirsiniz. Karşılığını alamayacağınız bir işi yapmak zorunda kalmanız mümkün. Bir yakınınıza istemeyerek de olsa vereceğiniz para desteği canınızı sıkabilir. Spor yapmamak size kilo aldırıyor.

28 Mart 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 25' 57"
Ay
Akrep
15° 18' 54"
Merkür
Koç
26° 05' 56"
Venüs
Balık
20° 41' 42"
Mars
Balık
04° 23' 42"
Jüpiter
Boğa
16° 38' 19"
Satürn
Balık
13° 13' 02"
Uranüs
Boğa
20° 37' 39"
Neptün
Balık
27° 46' 52"
Plüton
Kova
01° 48' 50"
Chiron
Koç
18° 45' 01"
Lilith
Başak
19° 42' 53"
True Node
Koç
15° 35' 32"
Son Güncelleme : 28/03/2024 18:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>