Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İşlerini Büyütüyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2021, Çarşamba

Aşk 90%
Para 40%
Sağlık 90%

Aklınızın ve kalbinizin bugün birlikte hareket ettiğini göreceksiniz. Her şey beklediğiniz gibi ilerliyor. Kendinize güvenin. Muhtemelen, her durum için mükemmel bir çözümünüz var. Koşulları inanılmaz bir şekilde algıladığınızdan dolayı birini gafil avlamış olabilirsiniz. Bazı beklenmedik tepkilere hazır olun.

Bugün size karşı çıkan güçlü bir karşı güç var. Başkalarının kararlı tutumunun, başarmaya çalıştığınız şeylerden sizi geri bıraktığını görebilirsiniz. Bozuk paranın diğer tarafını da görmeye çalışın. Büyük bir perspektif kazanabilir ve günün olayları sayesinde sağlıklı bir denge sağlayabilirsiniz. Birisi sizinle aynı fikirde olmasa bile, bakış açınızdan ödün vermeyin.

Para mevzularında iyi haberler bugün hanenizde büyük bir heyecan yaratabilir. Hedeflerinizden biri, yaşam koşullarınızı iyileştirme konusunda yatırım yapmak olabilir. Yeni bir eve taşınmak veya satın almayı düşünebilirsiniz. Bu talih kuşunu nasıl kullanacağınızla ilgili bir sürü fikir nugün kafanızı kurcalayabilir ama sakin olun. Bir yandan da, bu parayı kötü günler için bir kenara atmak isteyebilirsiniz.

Seni hayatta en çok ne motive eder? Muhtemelen ilişkilerin, kelimelerin ve fikirlerin. Hislerine, duygularına güvenebileceğini bilmek önemlidir çünkü her şeyden çok seni onlar motive der. Günün teması bu. Bu içinden de gelse dışından da gelse, bir duygu, hayatında müthiş şeylerin gerçekleşmesine sebebiyet verebilir!Kapalı alanda yapmanız gereken çok fazlavarsa bugün kendinizi hapsolmuş gibi hissedebilirsiniz. Bir ara dışarı çıkıp biraz hava almanız gerekecek. Dökülen yaprakları toplamak ya da küçük bir onarım gibi bir ev işini buna bahane edebilirsiniz veya kendinize meydan okuyup zorlu bir bisiklet turuna, doğa yürüyüşüne çıkabilirsiniz. Bugün aktif olmak ve dengenizi bulmanıza yardımı olacak bir şeyler yapmak size iyi gelecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün istediğinizi kolay şekilde elde ettiğinizi göreceksiniz. Kendinizi net ve dolaysız bir şekilde ifade edebileceksiniz. Bir satış yapmaya çalışıyorsanız, müşteriyi ikna etmek için en doğru kelimeleri bulacak ya da bir grup ya da organizasyon toplantısında konuşma yapıyorsanız, zorlanmadan etkili ve eğlendirici bir şekilde konuştuğunuzu fark edeceksiniz. Diğerlerini özgüvenli ve cesur yaklaşımınızla etkileyeceksiniz.

24 Mart 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün daha sosyal, keyifli ve neşeli olacağınız bir gündesiniz. Çocuklarla, çocuk sahibi olma gündemleriyle ilgilenebilirsiniz. Duygularınızı karşınızdakilere açmak isteyebilirsiniz.

24 Mart 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende konuşulanlara önem vermeyeceksin. Evli bir Koç burcuysan, eşinin fazla harcama yapıyor olması seni rahatsız edebilir.

24 Mart 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güne öfkeli başlayabilirsiniz. Ortaklı işlerinizde yaşanan aksilikler gergin anlara yol açabilir. Acele hareket etmemeli, sorunun üzerine giderek neyin neden olduğunu anlamaya çalışmalısınız.

24 Mart 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başarılı olmak için yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Gün içinde sevdiklerinizle birlikte olmak için zaman yaratabilirsiniz. Gelecek beklentileriniz konusunda kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Keyif aldığınız konularda harcamalar olabilir. Akşam saatlerinde iletişimde olduğunuz kişilerde dikkatli olmanızda fayda var.

24 Mart 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle ilişkisi yeni başlamış olan Koç’lar partnerlerinin hayatına dair her bir detayı öğrenerek kurcalamak isteyebilirler.

24 Mart 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizle ilgili muazzam destek ve şans elde ederken, hayatın keyifli taraflarına odaklanabilir, kendinizi güzelleştirmek adına güzellik ve bakıma yönelebilir, ilişkilerinizde duygusal ve romantik bir gün geçirerek, moral ve yaşam enerjinizi arttırabilirsiniz.

24 Mart 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birinin nasıl hissettiği hakkında o kişinin bildiğinden daha fazla şey bildiğinizi fark edebilirsiniz. Büyük olasılıkla, bu tür bir bakış açısı, insanları sarsmak ve eldeki duruma kendi gözlerini açmalarına yardımcı olmak için eylemlerde bulunmanıza neden oluyor.

24 Mart 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizle beraberliğiniz bir anlamda farklı duygular içinde gelişecektir. Bugün ortak kararlar almak için uygun bir gün değil. Onun isteklerinin, sizin tarzınızın dışında olduğunu görmek daha sonra hayal kırıklığı olabilir. 

24 Mart 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Genel olarak sakin ve normale göre daha hareketsiz geçecek bir günde olabilirsiniz. Daha önceden, vakit yokluğundan dolayı yarım bırakmak veya ertelemek zorunda kaldığınız ya da ihmal ettiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz.

24 Mart 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Finansal konular yüzünden eşiniz ile tartışmamaya özen gösterin. İş yerinizde üzerinize daha fazla sorumluluk almalısınız ve herkese yapabileceklerinizi göstermelisiniz. Her şeyi başarabilecek güce sahipsiniz.

24 Mart 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kıskançlık ve terk edilme korkusu ilişkinize zarar veriyor. Gereksiz kuruntulara kapılıp, kendinizi üzmeyin. Aşırı titiz davranışlar ilişkinizi zedeleyebilir. İş konusunda bazı gerginlikler yaşamanız mümkün. İş yerinde yaşadığınız bezginliğin nedeni işlerin yoğunluğu değil. Bu durumunuz hem işin verimini hem de çalışma arkadaşlarınızı etkiliyor. Güvendiğiniz biri yüzünden, fazla olmasa da bir para kaybı söz konusu olabilir. Kronik rahatsızlıklarınız varsa, dikkatli olun.

24 Mart 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 24' 34" R
Ay
Yay
01° 09' 58"
Merkür
Koç
15° 59' 50"
Venüs
Koç
25° 54' 30"
Mars
Balık
26° 32' 12"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 47"
Satürn
Balık
16° 12' 08"
Uranüs
Boğa
22° 06' 45"
Neptün
Balık
28° 46' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 25"
Lilith
Başak
22° 52' 46"
True Node
Koç
15° 33' 09"
Son Güncelleme : 26/04/2024 06:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>