Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sürprizlere Hazırlıklı Olmalısın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2021, Perşembe

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 50%

Bugün, romantik hayatınıza heyecan ve değişim getirmek için iyi bir gün. Sevgilinize ona ne kadar önem verdiğinizi göstermek için özel bir hediye almak isteyebilirsiniz. Onu gülümsetmek için tuhaf bir hediye seçmekten çekinmeyin! Ya da kalplerine dokunmak için gerçekten güzel bir şey alın. Şu an hayatınızda biri yoksa, güzel bir öğlen yemeği ısmarlayarak birinin ilgisini çekmeniz muhtemel.

Bugünle beraber sizin için önemli bir dönem başlıyor. Kendinizi hayal ettiğinizden daha fazla sorumluluk ve kariyer fırsatı ile boğulmuş bulacaksınız. İş yaşantınızdaki sorumlulukların yanısıra ailenizin sizden ısrarla daha fazla vakit ayırmanızı istemesi mümkündür. Onlara zaman ayırmaya çalışın. Ailenizin bu duruma karşı çıkması pek olası değil ...

Son birkaç aydır duygusal hayatınızda bazı problemler yaşadıysanız, şimdi onları arkanızda bırakmanın zamanı. Bunlardan bir şeyler öğrendiğiniz kesin. Yıllarca aynı yemeği servis ettiniz ama artık yeter! Şu andan itibaren, eskiden düştüğünüz tuzaklara düşmeyeceksiniz.

Biraz unutkan olabileceğin bir gün. Detayları hatırlamakta zorlandığını fark edebilirsin. Gün boyunca ihtiyacın olacak adres ve telefon numaralarını not al. Ayrıca anahtarlarının ve cüzdanının yanında olduğundan emin ol. Günün enerjisinin dikkat dağıtma etkisi olacak. Eşyalar bir yerlerde unutulabilir ve unutulan yer hatırlanmayabilir. Yavaş ve sakin ol. Odağını yitirmemek için elinden geleni yap.Bugün bir şeye odaklanmak oldukça zor olabilir. Zihniniz dört bir yana dağılmış halde, ufak tefek işleri hallediyor, çocuklarınızla oyunlar oynuyor ve aile bireylerini ziyarete gidiyorsunuz. Bir şeyleri kolaylıkla gözden kaçırabilirsiniz bu yüzden satın almanız gereken şeylerin bir listesini yapın. İşlerinizi halletmek konusunda kendinize çok fazla yüklenmeyin. Sadece sakin olup insanlarla keyifli sohbetlere açık olmalısınız. Sosyalleşmenin tadını çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İç ve dış kimlikleriniz arasında bir çatışma yaşanabilir. Belki de etrafa belli bir imaj yansıtmaya alışıksınız. Pek çok kişi bu maskenin gerçekten siz olduğuna ve gerçek benliğinizi sergilediğinize inanabilir, ancak görünenin ardında daha utangaç ve sessiz sedasız bir mizaca sahip olabilirsiniz. Bu iki yönünüzü uzlaştırmanın bir yolunu bulmalısınız. Aynı anda iki kişi olmak hiç de kolay olmasa gerek!

18 Mart 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızdaki planlarınıza, hedeflerinize ulaşmakla ilgili daha hırslı olacağınız bir gün. Aklınıza koyduğunuzu gerçekleştirebilir, özellikleve finans bağlantılı konularda başarı sağlayabilirsiniz.

18 Mart 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerine ulaşmak için pratik çözümler arayışında olacaksın. Kendi işini kurmak isteyen bir Koç burcuysan, bugün bankalar ile olan görüşmelerine ağırlık verebilirsin. Maddi konulardaki beklentilerin karşılık bulacak. Uzun süredir birlikteliği devam eden bir Koç burcuysan, sürprizlere hazırlıklı olmalısın.

18 Mart 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güne toplantı haberi ile başlayabilirsiniz. Gündeminizde olmayan toplantı bazı planlarınızı değiştirmenize sebep olabilir. İşlerinizde önem sıralaması yaptığınızda hem çok yorulmadığınız hem de işlerinizi düzene koyabildiğiniz bir gün yaşayabilirsiniz.

18 Mart 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler askıda kalabilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız işlerle uğraşabilirsiniz. Gün içinde yarım kalan işlerinizi toparlamanız sizin için daha iyi olabilir. İlerleyen zamanlarda ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Bazı konuları gündeme getirmek için uygun bir gün olmayabilir. Akışta kalın.

18 Mart 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacağınız bazı haberler sizleri epey rahatlatabilir ayrıca ilişkisi ciddi yönde evrilen Koç’lar evlilik düşüncesi ile hayatlarını yenilik ile taçlandırabilirler.

18 Mart 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile, iletişim gücünüz yükselirken, kendinizi topluluklarda ve ilişkilerde rahatça ifade edebilir, olumlu iletişim kurabilirsiniz. Yolculuklar, yakın çevre yardımları ve paylaşımları, eğitim süreçleri ve davalarla ilgili sonuçlar için pozitif bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkileriniz açısından yeni başlangıçları ve aşkı vurgulamakta.

18 Mart 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para meseleleriyle bugün ilgilenmeniz gerekebilir. Ev hesapları üzerinde çalışmanız veya bir ev işi konusunda paraları dengelemeniz gerekebilir. Bu işe gerekenden daha fazla zaman ayırabilirsiniz. 

18 Mart 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kafanızda binbir çeşit düşünce içinde, sürekli bir değişim içindesiniz. Derin düşünmenin size fazla bir yararı yok. Yaşadığınız zincirleme olaylar yüzünden, aklınızın geçmişinize takıldığı zaman içinizde bir burukluk başlıyor.

18 Mart 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal tarafınız bugün ön plana çıkabilir ve bir çeşit duygusal karmaşa içerisinde kalmanıza, ilişkilerinizde de alıngan olmanıza sebebiyet verebilir. Hislerinizi bastırmak için çabalamayın ama onları ifade ederken de abartıya kaçırmayın.

18 Mart 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte önemli bir konu hakkında konuşacaksınız. Kariyeriniz hakkında bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Kararsız kaldığınız zamanlarda aile bireylerinizin verdiği tavsiyeleri dinleyin.

18 Mart 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gününüz sıkıntılı geçebilir. Her şeyi problem yapmanız, sevgilinizin her sözünde bir anlam aramanız bu sıkıntıları doğuruyor. Bir kere de ona hak vermeyi deneyin, mutlu olacaksınız! Çok önemli bir işinizde yardıma ihtiyacınız var. Bunun bekleyişi içindesiniz. Arkadaşlarınızdan alacağınız destek, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. Parayla ilgili çok zorlanacağınız bir kararda etki altında kalmamaya çalışın. Düzenli kullanmanız gereken ilaçlarınızı ihmal ediyorsunuz.

18 Mart 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 45' 58" R
Ay
Oğlak
02° 23' 58"
Merkür
Koç
16° 21' 38"
Venüs
Koç
28° 53' 43"
Mars
Balık
28° 24' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 33"
Satürn
Balık
16° 25' 24"
Uranüs
Boğa
22° 14' 59"
Neptün
Balık
28° 51' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 44"
Lilith
Başak
23° 08' 54"
True Node
Koç
15° 25' 12"
Son Güncelleme : 28/04/2024 17:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>