Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Farklı Alışkanlıklar Edineceksin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2021, Çarşamba

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 50%

Yaratıcı zihniniz her zamankinden daha keskin. Kafanız bazı fikirlerle meşgul olabilir. Bir şeyi daha güzel bir şekilde tasarlamanın yolunu bulabilir ya da hazırlamakta olduğunuz zor bir raporun merkezine inebilirsiniz. Bugün düşünceleriniz net ve çok heveslisiniz bu nedenle bu enerjiyi doğru bir şekilde kullanın. Bugün yaptığınız her şeyde mükemmel olabilirsiniz!

Yakın bir arkadaşınız ya da aile bireylerinden biri kötü bir ruh halinde olabilir ve bu yüzden dünyanın başaçıkılabilecek en uyumlu insanı gibi davranmayabilir. Arkadaşınız sorununu anlatmaya var gücüyle direnebilir ve bu durum sizi sinirlendirebilir. Bugün, arkadaşınızın direncinin çok yüksek olduğunu ve sizin bu konuda yapabilecek bir şeyiniz olmadığını unutmayın. Rahibe Teresa yanınızı susturun ve yardımcı olamadığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin. Yapabileceğiniz en iyi şey, arkadaşınızı, sorunlarını tek başına çözebilmesi için yalnız bırakmak olacaktır.

Bugün, yakın arkadaşlarınızla takılmak isteyebilirsiniz. Eğer isterseniz, bir ziyaret hiç de fena olmaz. Günlük işleriniz biraz bekleyebilir. Değer bilen dostlar eşliğinde biraz dinlenseniz çok iyi olacak. Saçlarınızı salın ve bugün biraz kaytarın. Son dönemlerde yaşadığınız stresle beraber, kendinizi biraz eğlenerek şımartmaya ihtiyacınız var. Maddi endişelerinizi bir kenara bırakın ve günün tadını çıkarın!

Şu anda, anılar diyarına gidip kendine bir iyilik yapabilirsin. Okul deneyimlerini hatırlayabilir ve özellikle de ilkokulda yaşadıklarını anabilirsin. Aklında yer tutan o unutulmaz olayların hala üstünde etkisi olabilir. Tabi acıklı anılar da zihninde canlanırsa şaşırma. Belki bir öğretmen veya zalim biri olabilir. Şimdi ise yetişkin bir bireysin; suçun sende değil onda olduğunu çok rahat görebilirsin. Unut gitsin.İç ve dış kimlikleriniz arasında bir çatışma yaşanabilir. Belki de etrafa belli bir imaj yansıtmaya alışıksınız. Pek çok kişi bu maskenin gerçekten siz olduğuna ve gerçek benliğinizi sergilediğinize inanabilir, ancak görünenin ardında daha utangaç ve sessiz sedasız bir mizaca sahip olabilirsiniz. Bu iki yönünüzü uzlaştırmanın bir yolunu bulmalısınız. Aynı anda iki kişi olmak hiç de kolay olmasa gerek!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün inovasyon ve teknolojiye karşı direnmemeye bak. Yeni bir bilgisayar sistemi veya alet-edevatlar karşına çıkabilir. Bunları nasıl kullanman gerektiğini öğrenmek zorunda kalabilir; üzerine eğitim alabilirsin. Detaylı bir eğitim konusunda biraz sabırsız olmaya eğilimli olsan da, şimdilik sadece üstlerin sana yol gösterecek olabilir. Kibirli olma. Eğer nasıl kullanacağını bilmiyorsan, bir uzmandan yardım iste!

17 Mart 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında ilişkilerinizde ortak adımlar, ortak projeler gündeminizde olabilir. Sosyal çevrenizle organizasyonlar yapabilirsiniz. Geleceğe yönelik aksiyonlar içerisinde olabilirsiniz.

17 Mart 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde yaşanacak tartışmalardan olumsuz etkilendiğini hissedeceksin. Hayatında yeni bir sayfa isteğini hayata geçirmek isteyebilirsin. Farklı alışkanlıklar edinmek için arkadaşlarınla fikir alışverişleri yapacaksın. Ailesiyle yaşayan bir Koç burcuysan, kardeşininhayatındaki gelişmelere kayıtsız kalamayacaksın.

17 Mart 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Yorgunluğunuzu dinlenerek çözme isteğinizi uygun bir dille çevrenize ifade edin. Bu size sakin kalmak ve durulmak için bir sebep daha verecektir. Kafanızı dinlemeye gerçekten ihtiyacınız var.

17 Mart 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kazançlarınızla ilgili konularda daha fazla düşünebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek sizi rahatlatacaktır. Sabah saatlerinde hayaller içinde olabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda akıcı koşullar söz konusu. Gün içinde kendi fikirlerinizi yaymak için çaba gösterebilirsiniz.

17 Mart 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda içsel planda dengeyi sağlayamayacağınız bir gündesiniz. Sezgilerinizi de işin içine dahil etmeniz önemli olacak.

17 Mart 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde, aile vehayatınızda kendinizi ifade ederken ılımlı, sakin ve pozitif yaklaşımlara daha fazla ihtiyacınızın olduğu bugün, ilişkilerde olası çatışmalarla karşılaşabileceğiniz için, kendinizi dinlendirmek ve pozitif ortamlarda yer almak faydalı olacaktır.

17 Mart 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gelirinizi artırmak için çok mu çalışıyorsunuz? Eğer öyleyse sonunda istediğiniz sonucu elde edebilirsiniz. Daha fazla gelir elde etmek genellikle daha çok çalışmayı gerektirir, ancak sizin durumunuzda bir süre rahatlayabilir ve böylece kendinizi biriken tüm stres ve gerginlikten kurtarabilirsiniz.

17 Mart 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bilinçaltınız çok yoğun seyrediyor. Düşünce yumağı içindesiniz ve gizli planlarınızın mevcudiyeti, sizi başkalarına göre daha karizmatik yapıyor. Hayır kelimesini çok rahat  kullanmaya başladığınızı fark etmelisiniz. 

17 Mart 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyatla ilgili olarak çeşitli olumlu gelişmelerle karşılaşmanız mümkündür. Parayla ilgili görüşmeleriniz istediğiniz sonuçları verebileceği gibi, ev bütçenizde düzelmeler, gelirlerinizde doğrudan artışlar olabilir.

17 Mart 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partnerinizden ayrılma kararı alabilirsiniz. İş yerinizde ortaya çıkan her türlü sorunu başarılı bir şekilde çözüyorsunuz ve herkesi kendinize hayran bırakıyorsunuz. Üzgün olmak çok normal bir duygudur ve ağlamak bir zayıflık belirtisi değildir.

17 Mart 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki duygusal yoğunluk sizin bu aralar biraz kıskanç ve bencil olmanıza neden oluyor. Kontrolü elden bırakmamaya çalışın. Günlük rutin işlere olan ilgisizliğiniz, başınızı ağrıtacak gibi. Halletmeniz gereken bir çoksizi bekliyor. Zaman kaybetmeden ve panik yapmadan kolları sıvayıp işe koyulun. Parasal olarak rahatlayacağınız bir döneme gireceksiniz. Hırsınız, bu rahatlamayla beraber artacak. Kazanmak size yetmeyecek ama unutmayın bu da sizi fazlasıyla yıpratabilir.

17 Mart 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 47' 06" R
Ay
Oğlak
02° 39' 21"
Merkür
Koç
16° 21' 55"
Venüs
Koç
28° 55' 09"
Mars
Balık
28° 25' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 49"
Satürn
Balık
16° 25' 30"
Uranüs
Boğa
22° 15' 03"
Neptün
Balık
28° 51' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 48"
Lilith
Başak
23° 09' 01"
True Node
Koç
15° 25' 09"
Son Güncelleme : 28/04/2024 17:28

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>