Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Olumsuz Sonuçlara Karşı Hazırlıklı Olmalısın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2021, Perşembe

Aşk 70%
Para 50%
Sağlık 70%

Bugün uyanıp harekete geçmek zor olabilir. Öylece yatakta kalmak isteyebilirsiniz. Bundan dolayı kendinizi suçlu hissetmeyin. Öğleden sonra biraz kestirin, etrafınızdaki insanlar bugün çok nazik olacak. Evde kalıp sevdiğiniz biriyle bu gece iyi müzik ve güzel bir yemeğin tadını çıkarın. Durduk yere sorun çıkarmayın. Suçluluk duygusunu bir kenara bırakıp sadece rahatlayın ve hayatın sunduğu tüm zevklerin keyfini çıkarın!

Başkalarıyla ilgilenmek konusunda iyisin. Her zaman arkadaşlarınızın ve ailenizin iyiliği için çalışıyorsunuz. Bu sizi zodyakın en tatlı burçlarından biri yapıyor, ama aynı zamanda insanların bazen sizden faydalandığı anlamına da geliyor. (Bu kasıtlı ya da kasıtsız olabilir.) Bugün çok fazla sorumluluk üstlendiğinizi fark edebilirsiniz. Başkasının işini yaptığınız için, onların daha çok kendi görevlerini yerine getirmeleri gerekebilir.

Eski sandığınızı yeniden kullanılır hale getirmenin zamanı geldi. Özel bir inancınız alevlenmiş gibi görünüyor. Bunu tüm dünyaya yayma dürtüsüne karşı koyamıyorsunuz. Kesinlikle, hevesinizi paylaşın fakat bunu dikkatlice ve düşünerek yapın. İnsanlar çok fazla bilgi vermediğiniz zaman daha iyi tepki verirler. Bırakın kendi sonuçlarını kendileri çıkarsınlar.

Bırak eğlenceli yönün bugün kendini göstersin. Gün ilerledikçe, aydınlık gökyüzünü bulutlar kaplamaya başlayacak. Nasıl hisseettiğini ifade etmek konusunda güçlükler yaşayabilirsin. Odağını içeriye ver ve kimseye bir şey kanıtlamana gerek kalmadan yüksek bir seviyede özgüven sürdürebileceğini bil.Bugün bir aile bireyinden bazı üzücü haberler alabilirsiniz. Bir süreliğine sersem olabilirsiniz ama düşünmek için zaman ayırdığınızda bazı şeylerin göründüğü kadar rahatsız edici olmadığını anlayacaksınız. Herhangi bir eylem yapmadan önce tüm gerçekleri göz önünde bulundurduğunuzdan emin olun. Doğru olan neyse onu yapmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlarla olan ilişkinizde son iki haftadır daha mı talepkarsınız? Belirsiz, ilgisiz ve sürekliliği olmayan şeylerden çok yorulmuşsunuz. Artık hayatınızda kalıcı bir şeyler inşaa etmenin vakti geldi. Eğer sevgilinize düşündüğünüz şeyleri ifade ettiyseniz ve aranız bu sebepten açıksa, sonunda her şey bugün normale dönecek. Öpüşüp barışma zamanı!

11 Mart 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne dair planlarınızda değişiklikler olabilir. Arkadaşlarınızla yardımlaşmalar içerisinde olabilirsiniz. Akşama doğru önemli netleşmeler yaşayabilirsiniz.

11 Mart 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun bir programının olduğu bir güne başlayacaksın. Kredi başvurularının sonuçlandığını öğrenebilirsin. Olumsuz sonuçlara karşı hazırlıklı olmalısın. Yalnız bir Koç burcuysan, yakın arkadaşlarının tanıştıracağı kişi ile aranda duygusal bir bağ oluşacak. Rutin alışkanlıklarının dışına çıkmak isteyebilirsin.

11 Mart 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz ya da akraba ilişkilerinizde iletişimsizliğe dikkat edin. Aranızdaki alacak verecek konuları netleşmeden süreç olumsuz şekilde devam edecektir. Hesabınızı iyi yapmalı ve bundan sonra bu konulara karşı daha katı kurallar belirlemelisiniz.

11 Mart 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgili içsel süreçler yaşayacağınız bir gündesiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kayıp yaşayabilirsiniz. Fikir düzeyinde tartışmalara girebilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Öğleden sonraki zamanlarda kadın arkadaşlarınızın konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

11 Mart 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda sezgileriniz yükselecek ve istediğiniz gibi bir aşk yaşayabileceksiniz. Biraz sabırla her sorunu halledeceksiniz.

11 Mart 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğlenceli ortamlar, sosyal aktiviteler, konser, düğün, davet ve arkadaş çevrenizle yapılan etkinliklerde yer alabilir, sevdiklerinizle keyifli iletişim kurabilir ve beklediğiniz bir haberi ani olarak alabilirsiniz. Görüşmelerinizin keyifli geçeceği bugün,hayatınızda güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

11 Mart 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zihniniz genellikle olduğu kadar hızlı olmayabilir ve günü biraz sis içinde geçirerek muhtemelen geçmişi yansıtıyor olabilirsiniz. Bu göründüğü kadar amaçsız bir gün değil. 

11 Mart 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün partnerinizle olumlu iletişim içinde olmanız sayesinde, aldığınız ortak kararları yaşama geçirme konusunda daha inatçı olacaksınız. Mantıklı davranışlar paralelinde entelektüel ilişkilerinizi doğru rotaya çekmelisiniz. 

11 Mart 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki insanların içinde oldukları tutum, kafanızın karışmasına neden olabilir; iletişimlerinizin bir çeşit belirsizlik içinde olduğunu düşünebilirsiniz. Bu şartlar altında ilişkilerinizle ilgili ani kararlar vermeyin ve problemin kaynağını bulmaya çalışın.

11 Mart 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin size karşı dürüst olmadığını düşünüyorsunuz. Kendinizi eğitmeye devam edin ve hayallerinizden vazgeçmeyin. Ruhsal sağlığınız için uyku saatlerinizi düzenlemeye özen göstermelisiniz.

11 Mart 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal bir gün sizi bekliyor. Sevgiyi hep karşınızdakinden bekliyorsunuz. Unutmayın ki vermeden almak olmaz, beraberliğinizi daha mükemmel yapmak sizin elinizde; o da bunu istiyor. İşinizde verimli olmak için endişelerinizden sıyrılmalısınız. Karşınıza çıkacak zorluklarla mücadele etmeniz, sizi daha da güçlendirecek. Parayla ilgili sıkıntılar, bugünlerde size her zamankinden daha çekilmez gelebilir. İhmal ettiğiniz doktor ziyaretini daha fazla ertelemeyin.

11 Mart 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 41' 34" R
Ay
İkizler
12° 26' 51" R
Merkür
Koç
23° 30' 09"
Venüs
Boğa
12° 46' 40"
Mars
Koç
07° 04' 37"
Jüpiter
Boğa
26° 12' 02"
Satürn
Balık
17° 22' 00"
Uranüs
Boğa
22° 53' 55"
Neptün
Balık
29° 10' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
21° 11' 07"
Lilith
Başak
24° 23' 54"
True Node
Koç
15° 13' 18"
Son Güncelleme : 09/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>