Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendinle Yüzleşeceksin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mart 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 80%

Bir an için doğrulup temiz hava alırsanız, hiçbir şeyin göründüğü kadar kötü olmadığını görebilirsiniz. Bu yeni perspektifi başkalarıyla paylaşın ve negatif yerine pozitif tutumlar sergileyin. Kalbinizi takip ettiğinizde sizi bekleyen müthiş fırsatlar olduğunu göreceksiniz. Hayatta en keyif aldığınız şeylere odaklanın. İçinde bulunduğunuz şartlar ne olursa olsun, nereye giderseniz gidin neşe saçın.

Bugün, bir çok farklı insanla iletişim kuracağınız bir gün olabilir. Çalışmanız gerekiyorsa, telefon görüşmeleri yapacak, müşterilerle ilgilenecek ve ortalığı yakan meşhur yangınları söndüreceksiniz. Tüm bu faaliyetler sizi yorabilir, bu yüzden ekstra enerji için bir miktar proteinli beslenmeye çalışın. Yakıtınız düşükken etrafta koşmaya devam edemezsiniz! Kendinize iyi bakarsanız, network kurmaktan ve fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmaktan zevk alacaksınız.

Bugün iletişim, hayatınızda normalden daha fazla yoğun olacak. Bazı kafa karıştırıcı telefonlar alabilirsiniz. En az bir tanesi bir engel, diğerleri de neden aradığını unuttuğunuz arkadaşlarınızdan gelebilir. İlk bakışta, bazıları çöp olan diğerleri de asla duymadığınız kişilere gönderilmiş maillerle dolu mail kutunuzu görmek için heyecanlanabilirsiniz. Hepsini silin ve metin olun. Bu yoğunluk yarına kadar geçecek!

Senin için harika bir gün ve modunun da öyle olduğunu fark edeceksindir. Her durumda söyleyecek güzel bir şeyin olacak ve uyum sağlayan yapın, çevrendeki insanların sert ve katı hallerinin aksi olacağı için faydalı olacak. Duyguların konusunda ne kadar disiplinli olursan, o kadar iyi hissedeceksin. Sosyal kelebek olmaktan çekinme.Bugün sorgulayıcı bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Analitik yetenekleriniz her zamankinden daha güçlü olacak, keza adalet ve denge duygunuz da öyle. Dünyadaki adaletsizliklere karşı çok daha duyarlı olacaksınız. Muhtemelen düşünceleriniz ve yargılarınız hakkında sesinizi yükseltmek isteyeceksiniz. Başkaları arasında farkındalığı artırmaya çalışacaksınız. Bu konuda işinizi kolaylaştıracak bir plan oluşturabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aniden bir kaya önünüze düştüğünde dengenizi sürdürmek zordur. Konuyu çözümlemek düşündüğünüz kadar zor değildir, çünkü bu kaya size bir hediye olarak da düşmüş olabilir. İlk başta sizi biraz şok etmiş de olsa, bu sürprizin içinde önemli bir mesaj da olabilir. Olay mesajın ne olduğunu anlamaya çalışmakta…

7 Mart 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün plan dışı harcamalar ve ödemelerle karşılaşabilirsiniz. Geleceğinize ve kariyerinize yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Gün batımı ve akşam saatlerinde ise duygusal hassasiyetler öfke kontrol sorunlarına yol açabilir.

7 Mart 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay Oğlak burcunda hareket ediyor. Haftanın son gününü kendinle baş başa kalarak geçirebilirsin. Hata yaptığını düşündüğün konularla yüzleşmek, hatalarını gözden geçirmek isteyeceksin. Evde düzenlemek istediğin eşyalar olabilir. Yalnız bir Koç burcuysan, tatil planlarını gözden geçirebilirsin.

7 Mart 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir hedefe doğru emin adımlarla ilerlerken ani karar değişikliğine gidebilirsiniz. Duygularınıza söz geçiremiyor iseniz dostlarınızın tavsiyesi size rehber olabilir. Ama bu süreçte kimden tavsiye alacağınıza da dikkat etmelisiniz.

7 Mart 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Özellikle öğleden sonra kendinizi meşgul edebileceğiniz yeni sorumluluklar gündeme gelebilir. Biraz daha planlı olmaya bakın.

7 Mart 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjinizi doğru kullandığınız taktirde etrafınızdaki çatışma konusunda aktif rol üstlenecek ve olası negatif enerjileri absorbe edebileceksiniz.

7 Mart 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü bir motivasyonla ifade edebilir, eşiniz ve yakın dostlarınızla dürüst, açık ve doğrudan iletişim kurarak, paylaşımlarınızı güçlendirebilirsiniz. Seyahatlere çıkabileceğiniz bugün, görüşmeler ve eğitim hayatınızda fırsatlara açık bir zamandan geçerken, akşam saatlerinde iletişim problemlerine dikkat etmeniz gereken, duygusal olarak incinmeye bir zaman diliminde olacaksınız.

7 Mart 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Küçük sohbetler ve ilginç tartışmalar için yetenekli sosyal bir insansınız. Bugün, konuşmalarınızı büyüleyici kılacak bazı harika bilgiler bulacaksınız. Bunları herkesle paylaşmak isteyeceksiniz! 

7 Mart 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde arkadaşlarınızla iletişim trafiği içinde olacaksınız. Daha sonra yalnız kalmak isteyebilir ve iç dünyanızda, kişisel bir muhasebe içinde olabilirsiniz. Bugün bazı konularda değişim içinde olmanız gerekecek. 

7 Mart 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hareketli doğanızı bugün dizginlemeniz gerekecektir. İç dünyanızdaki çalkanıları iyi anlamak ve daha sonra da ortadan kaldırmak için mantıklı, gerçekçi ve temkinli olmalısınız. Tezcanlılık iç dünyanızı sadece daha da karıştırmaya yarayacaktır.

7 Mart 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Güne sorumluluk sahibi bir enerji ile başlıyorsunuz. Aile büyükleri, yapılması gerekenler hep aklınızada olacak. Biraz içiniz karamsarlaşabilir ancak akşamüstü saatlerinde hızlı bir değişim ile rahatlayacaksınız.

7 Mart 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiye karşı bazı durumlarda tepkisiz kalıyorsunuz. Oysa onun ilginize ihtiyacı var. İşle ilgili konularda olayları lehinize çevirebiliyor ve kazançlı çıkmayı bir şekilde beceriyorsunuz. Bugün beklenmedik bir ortaklık teklifi alabilir, büyük çaplı işlere imza atabilirsiniz. Aralıksız süren çalışma hayatı sizi monotonluğa itebilir. Sosyal ortamlarda bulunmaya çalışın. Aşırı harcamalardan sakınmanız, size fayda sağlayacak. Günlük hayatın koşturmacası içinde sağlığınızı ihmal ediyorsunuz.

7 Mart 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 57' 41" R
Ay
İkizler
16° 18' 42" R
Merkür
Koç
23° 46' 25"
Venüs
Boğa
13° 07' 12"
Mars
Koç
07° 17' 23"
Jüpiter
Boğa
26° 15' 58"
Satürn
Balık
17° 23' 17"
Uranüs
Boğa
22° 54' 53"
Neptün
Balık
29° 11' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
21° 12' 00"
Lilith
Başak
24° 25' 45"
True Node
Koç
15° 11' 47"
Son Güncelleme : 10/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>