Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Beslenmene Dikkat Etmelisin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mart 2021, Cuma

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Yakın çevrenizde gerçekleşen bazı kısa geziler ve komşularınızla bağlantı kurmak, size sosyoekonomik durumunuzu ve muhtemelen profesyonel duruşunuzu iyileştirmenin yolları hakkında düşünmenizi sağlayan ilginç bilgiler getirebilir. Manevi ve felsefi tartışmalar da söz konusu olabilir. Ek olarak, kendi sezgileriniz de dışardan gelen bilgiler kadar değerli olabilir. Sezgilerinize güvenin ve kalbinizi dinleyin.

Bugün biraz “arkadaşlık bağı" kurmak için zaman harcayabilirsin. Bugünün enerjisi, erkek figürlerle etkileşimlerinizi artıracaktır. Erkeklerle bağlantı kurarak iyi vakit geçirebilirsiniz. Babanla, kardeşinle ya da oğlunla vakit geçirebilirsiniz. Hayat hakkında bir erkeğin bakış açışıyla düşünebilirsiniz. Ya da spor yapmak veya marangoz projeleri üzerinde çalışmak gibi eğlenceli aktiviteleri paylaşabilirsiniz.

Gazetecilik veya analiz yapmak gibi entelektüel bir aktivitiye dahil olduysanız, taraf tutmadığınızdan dolayı eleştirilebilirsiniz. Entelektüel bağlılık konusu bu burçtaki insanların sık sık karşılaştığı bir sorun çünkü bu insanlar gizliden gizliye zeki olarak görülmeme korkusu yaşıyor. Kendinizi kişilere adamamaya çalışın...

Hızlı bir tempoda hareket ediyorsun. Göksel enerjiler seni gergin hissettirebilir. Kafein ve şekerden kaçınman gerek yoksa iyice enerji patlaması yaşıyor olacaksın! Gün boyunca küçük yürüyüşler yaparak kendini dengede tutmaya çalış. Ya da bir şekilde zihnini boşaltabilmek için molalar ver. Denediğin takdirde birçok şey başarabilirsin, ama duygularının çok hassas olacağı bir gündesin.Duygularını ifade etmek senin için bazen zor olabiliyor. Huzurlu bir yaradışılın var, bu yüzden işler yolunda gitmediğinde ya da birileri seni üzdüğünde konuşmaktan çok, sessizleşme ve yalnız dolaşma eğilimine sahipsin.Normalde bu durum senin için bir olay oluştursa da, bugün farklı bir gün! Kozmik enerji iletişim konusunda bugün sana yardım edecek ve kendini çok iyi bir şekilde ifade edebileceksin. İnsanlar seni daha iyi anlayabilecekler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkaları ağzını açana kadar siz gözünüzü açın ki arkada kalmayın. Oturup birinin size davetiye getirmesini beklerseniz gideceğinizi yere hiçbir zaman varamayabilirsiniz. Siz el etmezseniz taksi asla durmayacaktır. Yola bir kez çıktınız mı sizi kimse durduramaz. Yapmanız gereken ilk adımı atmak. Bugün başlangıç yapmanın ve sonra da akıntı nereye götürürse oraya gitmenin tam zamanı.

5 Mart 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişimde uzlaşmacı olmak, empati ve anlayış odaklı ilerlemek günün sonunda size fayda sağlayabilir. Fedakarlık ve iyimserlik günü daha pozitif geçirmenizi sağlayacaktır. Yurtdışı ve eğitim konularıyla ilgili gelişmeler söz konusu olabilir.

5 Mart 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın songününde gerçekleştirmen gereken toplantılar olabilir. Oldukça yoğun bir tempo içerisinde olacaksın. Hukuksal konularda beklediğin gelişmeler varsa, gün içerisinde yeni haberler alabilirsin. Saç stilini değiştirmek için yakın çevrenden fikir almak isteyeceksin. Bugünlerde midenin hassas olduğunu unutmadan hareket etmelisin.

5 Mart 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Abartılı davranışlar içerisinde olabilirsiniz. Aşırıya kaçan bu hallerinizin farkına varmanız toparlamanızı kolaylaştıracaktır. Aksi takdirde eleştiri odağı olabilirsiniz ve bu işleri daha da zorlaştırabilir.

5 Mart 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Keşfetme ve özgürleşme isteği içinde yolculuklara çıkmak isteyebilirsiniz. Akademik konularla ilgileneceğiniz zamanlar olacaktır. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz. İş hayatınızda güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. İlerleyen saatlerde daha akıcı koşullar söz konusu. Gününüz hareketlenecektir.

5 Mart 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal hayatınızda kendinizi oldukça şanslı hissedeceksiniz ama ani hislere kapılmadan akilce karar vermenizde fayda var.

5 Mart 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde geçici sağlık sorunları, psikolojik temelli rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Bir şeyleri mükemmelleştirme arzunuz sizi yorabilir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, çalışma hayatınızla ilgili olumlu etkiler alırken, faydalı görüşmeler yapabilir, motivasyon ve enerjinizin yükseldiğini fark edebilirsiniz.

5 Mart 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla veya bir grubun üyeleriyle aranız biraz açılıyor olabilir. Bu konuda kendinizi suçlamamalısınız çünkü gerçekten masum olan taraf sizsiniz. Arkadançeviren sinsi insanlardan uzaklaşma zamanınız çoktan geldi. Artık harekete geçin.

5 Mart 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tanışacağınız kişilerin çevreleri sizin için önemli olmalı unutmayın. Sosyal statünüzü geliştirecek arkadaşlarla bir arada olurken, sezgisel yeteneklerinizi onlarla birleştireceksiniz. Kendi değerlerinizin farkındasınız. 

5 Mart 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, sosyal hayatınızı her şeyin üzerine koyabilirsiniz. Ancak; insani duygularınız güçlendiği için, eğlenceden daha çok hayır işleri, gibi yardım etme amacına yönelmiş sosyal organizasyonlarda yer almanız daha olasıdır. Yardımseverilkten kimsenin zarar görmediğini bilin.

5 Mart 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eski sevgilinize bir şans daha vermeyi deneyeceksiniz. İş hayatınızdaki bütün endişelerinizi bir kenara bırakın ve daha üretken olmaya çalışın. Bugün kendinizi her zamankinden biraz daha endişeli ve gergin hissedebilirsiniz.

5 Mart 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraber olduğunuz kişiyi sürekli vefasızlıkla suçluyorsunuz. Karşınızdaki kimseyi olduğu gibi kabul etmediğiniz takdirde, mutlu olmanız zor. İşle ilgili kararlarınıza her zaman güveniyorsunuz, fakat öngörüleriniz bugünlerde doğru sinyaller vermeyebilir. Sorun haline geleceğine ihtimal vermediğiniz basit görünen küçük bir problem, büyüme belirtileri gösteriyor, önlemini almalısınız. İçinde bulunduğunuz maddi sıkışıklık kalıcı gözükmüyor, bu kadar stres yapmaya değmez.

5 Mart 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 03' 14" R
Ay
Terazi
25° 50' 19" R
Merkür
Boğa
06° 33' 49"
Venüs
Boğa
25° 59' 44"
Mars
Koç
15° 16' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 05"
Satürn
Balık
18° 07' 14"
Uranüs
Boğa
23° 31' 19"
Neptün
Balık
29° 26' 37"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 12"
Lilith
Başak
25° 35' 22"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>