Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Hedeflerine Emin Adımlarla İlerliyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mart 2021, Çarşamba

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Kalbinizi açın ve çevrenizdeki insanlara yani, sizi seven ve destek verenlere teşekkür edin. Bugün çok fazla eleştiri ve yargılama yapabilirsiniz. Şu an, bu tavrı bir kenara koyup şükretme zamanı. Kendinizi ve başkalarını, sizi çevreleyen sıkı çalışma, özveri ve sevgiyi yansıtan ödüllere boğun. Bugün kutlama ve coşku günü, bu yüzden sevginizi daha fazla ifade edin.

Yeni bir anlaşma yapabilir ve bir sınava girebilirsiniz veya bugün yeni bir şeyler söz konusu olabilir. Bütün olarak bakıldığında, bugün çok şey vaat ediyor. Hasat aşamasının başlamasıyla beraber, son üç hafta içindeki tüm kariyer girişimleriniz meyvelerini vermeye başlayacak. Son olarak, başarınızın temellerini güçlendirebilirsiniz.

Şimdiye kadar hayatınızda yansıttığınız gibi, onları o an fark etmeseniz de sizi oldukça etkileyen belli başlı insanlar olduğu aşikar. Olayları analiz etmede çok iyisiniz ve çocukluğunuz ve gençliğinizdeki belli olayları düşündükçe Hayatınızı değiştirmenize neden olan çok önemli anları belirleyebilirsiniz. Bu sessiz nostaljik günün tadını çıkarın.

Düşüncelerin çılgın ve saldırgan olabilir; ama her şeyin kısa süre içinde yerli yerine oturacağını göreceksin. Zihnin çok daha berrak olacak; fakat yine de duygularının başına bela açtığına tanık olabilirsin. Hedeflerin konusunda sabırlı ol. Sırf yapılacaklar listen dolup taşıyor diye hepsini bir güne sığdırmak zorunda değilsin.İki dakika önce bir şey söyleyip iki dakika sonra tam tersini iddia edebilirsiniz. Çoğunlukla, daldan dala atlıyorsunuz fakat bugün insanlar sizi bu konuda uyarabilir. İki düşünüp bir konuşun. Sesli düşünmeyin, insanlar sizi duymasın. Devam eden düşünceleriniz, kesin kararınızmış gibi algılanabilir ve bu durum kafa karışıklıklarına yol açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınıza ufak hayvanlar dahil olabilir. Bizzat bir evcil hayvan sahiplenebilirsiniz ya da bir arkadaşınızın kedisi ya da köpeği yavrulayabilir. Bir hayvanat bahçesini ziyaret edip bebek aslanları ya da maymunları izleyip keyif alma ihtimaliniz de var. Hayvanların hislerine ortak olmak sizi şaşırtmasın. Bugün oldukça eğlenceli bir gün olacak.

3 Mart 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün harcamalar, ödemeler ve finansal düzenlemelerle ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde, finansal alanda ve hayatta güvende olma isteğiniz artabilir. Akılsızca riskler almaktan kaçının.

3 Mart 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tuttuğunu koparan bir yapıya sahipsin. Kariyerinde gerçekleştirmek istediğin hedeflere emin adımlarla ilerliyorsun. Ailesinden uzakta yaşayan bir Koç burcuysan, akşam saatlerinde uzun süren telefon görüşmeleri gerçekleştirebilirsin. Evliliğinde sorunlar olan bir Koç burcuysan, çözüm odaklı hareket etmek isteyeceksin.

3 Mart 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal bir dönüşüme gidebilirsiniz. Bazı anlık olaylar farkındalığınızı geliştirebilir. Bakış açınızın değişmesi yapacaklarınızı ve tavrınızı da aynı şekilde değiştirecektir. Finansal harcamalarına daha dikkat edin.

3 Mart 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı parasal konularla meşgul olabilirsiniz. Parasal konularda yenilenmeye gideceğiniz zamanlar var. Endişe yaratan durumların üzerinde çalışarak daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar sizi yorabilir. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınıza daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

3 Mart 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Derin düşünme ve ağır hareket etme halinde olabilirsiniz. Bu yüzden kendi kendinizin farkında olmaya ihtiyaç duyduğunuz bir dönemden geçiyorsunuz.

3 Mart 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Akrep burcunda ilerlerken güçlü kişilerle karşı karşıya gelebilir, mücadeleci yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Gündeminizde ortak işler, paralar, vergi ve mirasla ilgili konular olabilir. Mars bugün son derecesinde ilerlerken dikkat ve konsantrasyon gücünüzü iyi kullanmalısınız.

3 Mart 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarına nasıl davrandığınıza dikkat edin, çünkü duyarsızsanız duygularınız muhtemelen incinecektir. Diğerleri sert görünebilir, ancak derinlerde sizin kadar yumuşaktırlar. Başkalarını üzmek pahasına agresif doğanızı kullanmak hakkında iki kez düşünün.

3 Mart 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel duygularınız ön plana çıkıyor. Partnerinizle aranızda bazı derin farklılıklarınız gündeme gelebilir. Siz olayların çok ötesinde düşünüyorsunuz. Düşüncelerinizle davranışlarınız arasında denge kurmayı biliyorsunuz.

3 Mart 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenize karşı bir çeşit güvensizlikle dolu olmanız ve içine girdiğiniz ortamlarda rahat edememeniz, ilişkilerinizde sıcak bir hava oluşmasını engelleyebilir. Bu kadar karamsar olmamalı, olumlu tarafları da görebilmek için biraz gerçekçi olmalısınız.

3 Mart 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte eğlenceli ve ilginç bir gün geçireceksiniz. İş yerinizde yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyorsunuz. En yakın arkadaşlarınız ile birlikte keyifli bir şeyler yapmak isteyeceksiniz.

3 Mart 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişi iyi niyetinizi istismar etmek istiyor. Bu ilişkiye verdiğiniz zaman ve enerjiyi tekrar değerlendirin. Yumuşak bir dille “hayır” deme zamanı gelmiş olabilir. Kariyerinizin geleceği açısından engin düşleriniz var. Bunlara biraz daha inançla bakmanız, o kadar da düş olmadıklarını size gösterebilir. İşle ilgili yaşadığınız bir problemin, yakında kendiliğinden ortadan kalkması çok mümkün. Tasarruf alışkanlığınız yok ve olacak gibi de görünmüyor.

3 Mart 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 06' 03" R
Ay
Terazi
26° 25' 37" R
Merkür
Boğa
06° 38' 02"
Venüs
Boğa
26° 03' 19"
Mars
Koç
15° 18' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 46"
Satürn
Balık
18° 07' 25"
Uranüs
Boğa
23° 31' 29"
Neptün
Balık
29° 26' 41"
Plüton
Kova
02° 01' 48"
Chiron
Koç
21° 44' 20"
Lilith
Başak
25° 35' 42"
True Node
Koç
14° 56' 02"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>