Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Beklenmedik Durumlara Karşı Hazırlıklı Olmalısın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mart 2021, Salı

Aşk 50%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün aşk hayatınızda işler yolunda gidiyor, ancak gerçekleşmesine izin verirseniz. Vermek ve almak için önce kollarınızı açmalısınız. Kollarınız doluysa, insanların size sarılması daha zor olacaktır. Kollarınızdakileri bırakın ve ihtiyacınız olan sevgiyi almak için serbest bırakın. Vermenin, almak kadar önemli olduğunu unutmayın, ve aynı şekilde tam tersi de.

Bugün güvendiğiniz kişilere dikkat edin. Dışarıya çıkmak yerine, evde kalmaktan ve kazanmak için çok çabaladığınız konforlardan zevk almayı tercih edebilirsiniz. Sırrınızı kimseye emanet etmeyin ... Sadece bilginin yanlış yorumlanmasın değil, söyledikleriniz de istediğinizden daha az ciddiye alınabilir.

Hayatınıza vermek istediğiniz yeni yön hakkında yeterince düşündünüz. Bu düşünce aşaması şu an sona eriyor gibi. Projeleri somut olarak ele alma ve becerilerinizi test etme aşamasında, harekete geçerek tüm soruları çözmek zorundasınız. İster inanın ister inanmayın, bu şekilde harekete geçmek sizi daha da rahatlatacak.

Bugün rüzgar arkandan esecek. Enerjinin oldukça dönüştürücü olduğunu göreceksin. Başarmak, tamamlamak istediğin her ne varsa bunları gerçekleştirmek için eline birçok fırsat geçecek. Mevcut tavırlarında da önemli değişiklikler yapma zamanı olabilir. Bakış açıları ve fikirlerdeki farklılıkları kabul et ve bunlara kucak aç. Belli konuları anlamanda bu farklılık ve çeşitlilik destekçi olabilir.Bugün hayatınıza ufak hayvanlar dahil olabilir. Bizzat bir evcil hayvan sahiplenebilirsiniz ya da bir arkadaşınızın kedisi ya da köpeği yavrulayabilir. Bir hayvanat bahçesini ziyaret edip bebek aslanları ya da maymunları izleyip keyif alma ihtimaliniz de var. Hayvanların hislerine ortak olmak sizi şaşırtmasın. Bugün oldukça eğlenceli bir gün olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin için en zor şeylerden biri, yalnız kalmak. Ancak şu işe bakın ki, bu muhtemelen yaşamanız gereken en önemli şeylerden de biri. Şu an diğer insanlardan tamamen ayrı olduğunuzda nasıl mutlu olacağınızı öğrenmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz. Bunu kendiniz için bir ceza olarak görmeyin. Aksine büyüyüp kendi içsel durumunuzu geliştirebileceğiniz bir zaman olarak görmelisiniz.

2 Mart 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çözülmemiş işlerinize yönelebilir, yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Yöneticilerinizle ilişkilerinizde daha dikkatli ve kontrollü olmalısınız. Bazı ilişkilerde takıntılar ve kıskançlıklar ortaya çıkabilir.

2 Mart 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu hafta, ertelediğin bütün işleri tamamlamak için ilk adımı atacaksın. Bugün huysuz bir gün olacak. Katılman gereken toplantılar ya da arkadaşlarınla bir araya gelmek gibi organizasyonların varsa beklenmedik aksilikler olabilir. Her an hazırlıklı olmalısın. Akşam saatlerinde yalnız kalarak kendini dinlemek isteyebilirsin.

2 Mart 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı işlerinizde ani değişikliklere gitmek isteyebilirsiniz. Güdülerinizle karar almak sizi hataya itebilir. Sizi buna iten konuları ve çıkış noktalarını bulmak alacağınız kararların yönünü belirleyecektir.

2 Mart 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerde mücadele içine girebilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumluluklarınız gündeme gelebilir. Başarı için daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Ailevi konularda duyarlı olmanız gereken zamanlardasınız. Acele etmeden karar vermeniz gereken durumlar ortaya çıkabilir.

2 Mart 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eleştirilere dozunda açık olmanızda bir sakınca yok, bu durum kendinizin en iyi hali olmanız konusunda size yardımcı olacaktır.

2 Mart 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00’a kadar olan zaman diliminde parasal konular, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz ve çeşitli toplantılarda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında güçlü ilişki bağları kurabilir, artan özgüveninizle ilişkilerdeki beklentilerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

2 Mart 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öğrendikleriniz hayatınızı son derece olumlu bir şekilde etkileyebilir, bu nedenle yeni tanıştığınız kişilerin iletişim bilgilerini aldığınızdan emin olun. İlerleyen zamanlarda işbirliği yapmak için ihtiyaç duyabilirsiniz.

2 Mart 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başkalarının yaşamını merak edebilir, birlikte olduğunuz ortamlarda onları tenkit edebilirsiniz. Maddi konularla ilgili yenilikleri denemek istiyorsunuz. Bugün aklınızdaki planları çevrenizle paylaşmadan hayata geçirin. 

2 Mart 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Düşüncesizce para harcayıp bütçenizi sarsma tehlikesini doğurabilirsiniz. Çoşkunuzu alışveriş yerine spora veya hobilerinize yöneltin. Sanat gibi yaratıcı faaliyetler de hareketliliğinizi kontrol altında tutmanıza yardım edebilir.

2 Mart 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızdaki sorunları düzeltebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Bugünyerinizde çok yaratıcı olacaksınız ve ortaya başarılı çalışmalar çıkaracaksınız. Duygusal olarak kendinizi harika hissediyorsunuz.

2 Mart 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün kararlı bir tutum içinde bulunacak, düşüncelerinizi uygulamayı başaracaksınız. Ufak tefek sorunlar çıksa bile, bunların üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz. Yakınlarınıza karşı öfkeli tavırlar sergilememeye dikkat edin. Bu şekilde sorunlarınıza karşı çözümcü bir yaklaşım sergilemeniz mümkün olabilir. Paranızın kıymetini bilmenizle ilgili uyarıları dikkate almalısınız. Kendinizi yoğun baskı altında hissetmeniz özellikle mide rahatsızlıkları ve başağrısı gibi problemler yaratabilir.

2 Mart 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 08' 03" R
Ay
Terazi
26° 50' 51" R
Merkür
Boğa
06° 41' 03"
Venüs
Boğa
26° 05' 53"
Mars
Koç
15° 20' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 16"
Satürn
Balık
18° 07' 33"
Uranüs
Boğa
23° 31' 36"
Neptün
Balık
29° 26' 44"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 26"
Lilith
Başak
25° 35' 55"
True Node
Koç
14° 55' 58"
Son Güncelleme : 20/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>