Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Özel Hayatın ile Duygusal Hayatını Ayırmalısın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mart 2021, Perşembe

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün konuşmanızla başkalarını etkileme fırsatınız olabilir. Kendi fikrinizin gerekli olduğu bir toplantıda bulabilirsiniz. Görüşlerinizi paylaşmaktan, kendinizi cesaretle ve tutkuyla ifade etmekten çekinmeyin. Sözlerinizle başkalarını etkileme yeteneğine sahipsiniz ve bu doğal yeteneğinizi ortaya koymak isteyebilirsin. Öyleyse adım atın ve aklınızda olanları söyleyin!

Bugünün ileride kargaşa dolu olması muhtemel, canım. İşinizde, buister kariyer ister çalışma olsun, bir takım hayal kırıklıklarıyla karşılaşmayı bekleyebilirsiniz. Aynı yerde kalmak için olabildiğince hızlı koşmanız gerekecek. Tabi, iddialı hedeflerinizi biraz rahatlatabilirsiniz, ama bu sizi mutsuz edecek. Şimdilik koşarak kendi kendinizi rahatlatın. Yarın tekrar ilerleyebileceksiniz.

Bugün kendi kabuğunuza çekilip herkesten uzak kalmak isteyeceğiniz bir gün olabilir çünkü etrafınızda apaçık bir sürü iğrençlik var. Bu sizin hatanız değil. Yorucu bir gün ve insanlar buna tepkili. Bugünkü hedeflerinize odaklanın ve negatif enerjiyi üzerinize çekmeyin. Hissedebileceğiniz gereksiz baskıyı başınızdan savmak için, gün içerisinde molalar verseniz iyi olur.

Gülüşünü dünyanın dört bir yanına göster; karşılaştığın her bir duruma eğlence aşıla. Havada aktivasyon enerjisi var ve bu enerjiyi yaşadıklarına tat katmak için kullanabilirsin. Problemlerini çözmek için ciddi bir tavır takınmak zorundaymış gibi hissetme. Hatta tersine, eğer eğlence dolu bir tutum sergilersen çok daha fazla şey başarabilirsin.Bugün başkaları ağzını açana kadar siz gözünüzü açın ki arkada kalmayın. Oturup birinin size davetiye getirmesini beklerseniz gideceğinizi yere hiçbir zaman varamayabilirsiniz. Siz el etmezseniz taksi asla durmayacaktır. Yola bir kez çıktınız mı sizi kimse durduramaz. Yapmanız gereken ilk adımı atmak. Bugün başlangıç yapmanın ve sonra da akıntı nereye götürürse oraya gitmenin tam zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İki dakika önce bir şey söyleyip iki dakika sonra tam tersini iddia edebilirsiniz. Çoğunlukla, daldan dala atlıyorsunuz fakat bugün insanlar sizi bu konuda uyarabilir. İki düşünüp bir konuşun. Sesli düşünmeyin, insanlar sizi duymasın. Devam eden düşünceleriniz, kesin kararınızmış gibi algılanabilir ve bu durum kafa karışıklıklarına yol açabilir.

4 Mart 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yeni kararlar, yeni hedefler içerisinde olabilirsiniz. Yolculuklar, seyahatler gündeminizde olabilir.

4 Mart 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah saatlerinden itibaren koşuşturmaya başlıyorsun. Evli bir Koç burcuysan, alışverişte yaşadığın kararsızlık, eşinle aranda tartışmalara sebep olabilir. Bugünlerde harcadığın paranın fazla olması, tasarruf konusunu gündeme getirecek. Özel hayatın ile duygusal hayatın arasında ayrım yapman gerekebilir.

4 Mart 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz ya da akraba ilişkilerinizde iletişimsizliğe dikkat edin. Aranızdaki alacak verecek konuları netleşmeden süreç olumsuz şekilde devam edecektir. Hesabınızı iyi yapmalı ve bundan sonra bu konulara karşı daha katı kurallar belirlemelisiniz.

4 Mart 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Korku ve endişe duyduğunuz olaylarla ilgili istismar edildiğinizi düşünebilirsiniz. Parasal konularınızın üzerinde düşünüp yeni arayışlara girebilirsiniz. Kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Duygusal yönden bağlayıcı durumlar oluşabilir. Yenilenme içine girebilirsiniz. İlişkilerinizde beklentileriniz yüksek olabilir.

4 Mart 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda dönüş kariyerinizde ise sıçrama evresindesiniz. Kalbinizin sesini dinleyerek ve düşünerek, olayları hesaba katarak karar alın.

4 Mart 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatı ve çocuklarla iletişiminizde hissettiklerinizle beklentilerinizi paralel tutmanız ve tatminsizlik hissine karşı, elinizde olan değerlere odaklanmanız faydalı olacaktır. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, özel hayatınızda sizi yüksek bir enerjiye taşıyan yeni tekliflerle karşılaşabilir, enerjinizi her alanda coşkulu ve pozitif bir şekilde ifade edebilirsiniz.

4 Mart 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiklerinizle aynı sayfada kalmak için hayatınızda birkaç değişiklik yapmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Şu anda liderliği ele almak istemeyebilirsiniz, bu da ilişkide biraz tereddüt etmenize neden olabilir. Bu dönemde kafa karışıklığı muhtemelen hüküm sürecek.

4 Mart 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşamınız canlanıyor. Hırslı ve performansı yüksek bir gün sizi bekliyor. Çevrenizlebirliği içinde çalışırken, gücünüzü  karşı tarafa hissettirebileceksiniz. Özgürlükçü ruhunuz her ortamda kendisini gösteriyor.

4 Mart 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizle ilgili gelişmeler, uzun vadeli ilerleme ve dönüşümlerin habercisi olabilirler. Bazı girişimler yapmanız, fırsatları değerlendirmek için adımlar atmanız gerekiyorsa, fazla duraksamamaya özen gösterin.

4 Mart 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gözlerinizi kapatıp mutluluğun size gelmesini beklemeyin, karşınızdaki kişiyi etkileyecek davranışlarda bulunun. İhtiyacınız olmayan şeylere para harcamak yerine birikim hesabı açmayı deneyin.

4 Mart 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal anlamda iniş çıkışlar yaşayabileceğiniz bir gün. İlişkinizden keyif aldığınızı düşünürken, kafanızdaki bazı olumsuzluklar canınızı sıkabilir. İşyerinizle ilişkinizi kesme düşünceniz, yakın çevreniz tarafından hoş karşılanmasa da, birtakım kökten kararlar için çok hazır görünüyorsunuz. Bu konuda kendinizi fazla zorlamamaya özen gösterin. Parayla ilişkilerinize yapılan müdahalelerden rahatsız olmayın, buna ihtiyacınız var. Zayıf düşen bünyeniz hastalıklara davetiye çıkarıyor.

4 Mart 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 09' 39" R
Ay
Terazi
27° 11' 03" R
Merkür
Boğa
06° 43' 27"
Venüs
Boğa
26° 07' 56"
Mars
Koç
15° 21' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 39"
Satürn
Balık
18° 07' 39"
Uranüs
Boğa
23° 31' 42"
Neptün
Balık
29° 26' 46"
Plüton
Kova
02° 01' 46"
Chiron
Koç
21° 44' 31"
Lilith
Başak
25° 36' 06"
True Node
Koç
14° 55' 56"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>