Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Özlem Duyabilirsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mart 2021, Cumartesi

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 80%

Bugün, muhteşem sarayları ziyaret edip sonsuz ve tamamen özgür ve zamansız bir aşkı tatmak için dünyanın dört bir yanına bir yolculuğa çıkma şansınız olabilir! Hatta belki Disneyland sizi bekliyor olabilir! Fakat şimdiye kadar tecrübelerinizden öğrendiniz ki, böyle şeyler sadece masallarda olur.

Siz organize ve disiplinli bir kadınsınız. Sizi tanıyan hiç kimse buna karşı çıkmayacaktır. Fakat hayatta bazı şeylerin biraz gevşemesine izin vermeniz gereken zamanlar vardır. Bu böyle bir zaman. İşi, ev işlerinizi ve tüm günlük yükümlülüklerinizi unutun. Son zamanlarda çok çalışıyorsunuz. Biraz yaşayın. Bugünü tamamıyla bir tatil olarak kabul edin. Bu davranışı sorumsuzluk olarak düşünmeyin; insan olmak olarak düşünün!

Çevrenizde avantajlı bir sürü değişim olabilir. Yeni işler, size taşınacağınız yerdeki komşularınızı ya da yaptıracağınız bazı gerekli tamiratlarla ilgili yeni kapılar açabilir. Haberleri aktarırken arabada veya telefonda uzun zamanlar harcayabilirsiniz. Heyecan verici bir pozisyon fırsatı yakalayabilir ya da size yakın biri mail veya telefon yoluyla size ulaşabilir. Gününüz güzel geçsin.

Kendini kolla. Belli ki dikkatini odaklaman gereken şeyler var. Neyse ki, duyguların her zamankinden daha sabit ve böylece kendini hislerinle bağlantılı hissediyorsun. Doğrusu, bugün kendini bulutlarda bulabilirsin ve atmosferin bu kısmında gezinirken bir sorun yaşamayacaksın da. İnsanlar ise sana tavsiyelerini almak üzere gelebilir.Aniden bir kaya önünüze düştüğünde dengenizi sürdürmek zordur. Konuyu çözümlemek düşündüğünüz kadar zor değildir, çünkü bu kaya size bir hediye olarak da düşmüş olabilir. İlk başta sizi biraz şok etmiş de olsa, bu sürprizin içinde önemli bir mesaj da olabilir. Olay mesajın ne olduğunu anlamaya çalışmakta…

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularını ifade etmek senin için bazen zor olabiliyor. Huzurlu bir yaradışılın var, bu yüzden işler yolunda gitmediğinde ya da birileri seni üzdüğünde konuşmaktan çok, sessizleşme ve yalnız dolaşma eğilimine sahipsin.Normalde bu durum senin için bir olay oluştursa da, bugün farklı bir gün! Kozmik enerji iletişim konusunda bugün sana yardım edecek ve kendini çok iyi bir şekilde ifade edebileceksin. İnsanlar seni daha iyi anlayabilecekler.

6 Mart 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne etkileyici rüyalarla başlayabilirsiniz. Gün içinde planlarınızda değişimler olabilir. Kontrolünüz dışında gelişen durumlara göre hareket etmeniz gerekecek. Anlayış gerektiren durumlarla karşılaşabilirsiniz.

6 Mart 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Güneş, Plüton ile 45’lik açı yapacak. Bugün haftalık harcamalarını kontrol etmek isteyebilirsin. Kişisel bakım için harcadığın paranın fazlalığı dikkatini çekebilir. Ailesinden uzakta yaşayan bir Koç burcuysan, uzun süren telefon konuşmaları yapabilirsin. Ailene duyduğun özlemin arttığını hissedeceksin.

6 Mart 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geride bıraktığınız konularla ilgili bazı haberler gelebilir. Çevrenizin bu hamlesine karşı sizin geleceğe odaklanan tavrınız dikkat çekecektir. Bunun bir ego değil, dersini alıp ona göre yol olmak olduğunu anlamalısınız.

6 Mart 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Daha hareketli ve hevesli olabilirsiniz. Fiziksel açıdan kendinize daha çok özen gösterebilirsiniz. Yeni fikirlere de açıksınız.

6 Mart 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kaynaklarınızı doğru kullanmanız ve elinizde olanla yetinmeniz gereken bugünlerde her konuda hayatınızda değişime hazırlı olun.

6 Mart 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, yeni eğitim dönemleri, ortaklıklar, ilişkilerdeki vehayatınızdaki görüşmeler ve yolculuklarınızı destekleyen bugün, sizin için önemli ve etkili haberler alabilir, ikili ilişkilerinizde pozitif görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz

6 Mart 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Artan sezgi, hayal gücü ve manevi içgörü, yaratıcı projeler ile ilerlemeniz için size ilham verebilir. Öğrendikleriniz veya ürettikleriniz karşısında çok şaşırabilirsiniz ve bu yüzden yaptığınız her şeye devam etmek için motive olabilirsiniz. Bu sizin için ilham verici ve verimli bir zaman olabilir. En iyi şekilde yararlanın!

6 Mart 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İyi biranlaşması yapmak istiyorsanız, güzel bir fırsat doğuyor. Kendinizi denetleme gereği duyacak ve ciddi aşamalar içinde olacaksınız. Konumunuzu farklı platformlara taşımayı amaçlarken, deneyimlerinizi genişleteceksiniz.

6 Mart 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğitim, yabancılar, medya veya hukuki işler gibi konularda son derece olumlu etkilerle yıkanacaksınız. Karşınıza bir seyahat fırsatı bile çıkabilir. Bu seyahatte ilginizi çekecek pek çok konu ile ilgili çeşitli şeyler öğrenebilirsiniz.

6 Mart 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay Yay burcunda ilerlerken ufkunuzu açan faaliyetlerle, bilgiyle, öğrenme ve paylaşmayla iç içe olabilirsiniz. Maceracı ruhunuzu keşfedebilirsiniz ancak seyahatler konusunda temkinli davranmalısınız. 

6 Mart 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin son derece anlayışlı biri olmasının mutluluğunuzdaki payını görmeli, küçük kıskançlıklardan vazgeçmelisiniz. Kuşkularınızın gereksiz olduğunuzu siz de biliyorsunuz ama bu konuda konuşmaktan da bir türlü vazgeçemiyorsunuz. İş hayatında açık sözlü biri olmanız, hata yapmanıza yol açıyor. Bazı durumlarda görüş bildirmek, çok da gerekli olmayabilir. Geçmişte yaptığınız akıllı yatırımlar, maddi olarak güçlenmenizi sağlayacak. Küçük sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

6 Mart 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 06' 27" R
Ay
Terazi
26° 30' 40" R
Merkür
Boğa
06° 38' 38"
Venüs
Boğa
26° 03' 50"
Mars
Koç
15° 18' 48"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 52"
Satürn
Balık
18° 07' 26"
Uranüs
Boğa
23° 31' 30"
Neptün
Balık
29° 26' 42"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 22"
Lilith
Başak
25° 35' 44"
True Node
Koç
14° 56' 01"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>