Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Hedeflerine Yaklaşıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mart 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Hayatın anlamını düşünüyor olabilirsiniz. Son yaşadığınız olayları anlamaya çalışırken, düşünceli bir ruh hali içinde olacaksınız. Zorlu bir kişisel ilişkiyi çözmeye çalışıyorsunuz. Sizin sık sık bamtelinize basan sevdiğiniz biriyle nasıl başa çıkabileceğinizin yolunu bulabilir ya da yeni bir kariyer düşünebilirsiniz. Kendinize gerçekten ne yapmak istediğinizi soruyor olabilirsiniz. Bunlar sorulacak iyi sorular, bu yüzden biraz iç değerlendirmesi yapmaktan korkmayın.

Bugün adım atmanız vearkadaşlarınızın daha iyi iletişim kurması için yardım etmeniz gerekebilir. Doğuştan liderlik yeteneklerine sahipsiniz ve bugün bunları kullanmak isteyebilirsiniz. Bazı meslektaşlarınız birlikte çalışmakta zorlanıyor olabilir. Sorumlulukları eşit olarak paylaşmıyor olabilirler. Onlara işbirliği ve takım çalışması sanatında rehberlik etmeniz gerekebilir. Bugün yapıcı olup, onlara yumuşak bir şekilde yön önermekten korkmayın. Rehberliğinizden yararlanacaklar.

Eğer bugün büyük bir işbirliğiyle çalışan bir savaş gemisinin kaptanı olsaydınız, önemli bir stratejik karar alırdınız. Piyasa payınızı arttırmanız ve üretim araçlarını geliştirmeniz gerektiğinin farkında fakat aynı zamanda, kendini yenilemeyen işlerin ölüme mahkum olduğunu da biliyor olurdunuz. Bugün, aklınızdaki en önemli konu!

Yerinde durmak bugün çok zor olacak. İnsanlar seni sağdan soldan çekiştirip durabilir; ki sağlam ve ayakları yere basan ın güçsüz ve kopuk bir hale gelmesi söz konusu olabilir. Bastığın kayalara dikkat et. Nasıl bir yapıda oldukları pek anlaşılamayabilir. Ayrıca iştahın yüzünden gözün dönebilir, fakat seni beslemeye yetecek kadar gıda bulamayabilirsin.Son zamanlarda çevrende gezinen kara bulutlar, taze rüzgar tarafından dağıtılacak. Başka ne isteyebilirdin ki? Bugün geçtiğimiz günlere göre adeta çocuk oyuncağı! Daha iyi ve dinlenmiş hissedeceksin. İnsanlarla daha fazla etkileşim kurmaya bak. Özellikle fikirlerine ilgi duyduğunu gösterirsen sana minnettar olacaklardır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sorgulayıcı bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Analitik yetenekleriniz her zamankinden daha güçlü olacak, keza adalet ve denge duygunuz da öyle. Dünyadaki adaletsizliklere karşı çok daha duyarlı olacaksınız. Muhtemelen düşünceleriniz ve yargılarınız hakkında sesinizi yükseltmek isteyeceksiniz. Başkaları arasında farkındalığı artırmaya çalışacaksınız. Bu konuda işinizi kolaylaştıracak bir plan oluşturabilirsiniz.

8 Mart 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gizli konular, arka plan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Arkanızdan dönen durumları öğrenebilirsiniz. Yasal süreçlerinizde ilerlemeler olabilir. İlahi adaletle karşılaşabilirsiniz.

8 Mart 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah saatlerinde katılacağın toplantı öncesinde aksiliklerle karşılaşabilirsin. Kariyer hedeflerine bir adım daha yaklaştığın bir gün olacak. Çalışkanlığın, dikkatleri üzerine çekebilir veyerinde sana karşı olan güven artabilir. Evli bir Koç burcuysan, eşinle birlikte bir şeyler yapmak isteyeceksin.

8 Mart 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşyerinizdeki disiplinli çalışmalarınız sayesinde ödüllendirilebilirsiniz. Sizi mutlu edecek ve başarılı kılacak bulduğunuzda yapmanız gereken tek şey, aynı tutumu devam ettirmek olmalıdır. Enerjiniz ve motivasyonunuz sizi destekliyor.

8 Mart 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Üstlerinden alacağınız desteklerle uğraştığınız işlerde kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Hedeflerinize ulaşabilmek için doğru adımları atabilirsiniz. Ailenizle ilgili sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz zamanlar var. Annenizle ilgili hassasiyet içeren konular gündeme gelebilir.

8 Mart 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle ters düşme ihtimaliniz söz konusu. Çekiciliğinizin arttığı bu dönemde karşı cins sizinle tanışmak için çeşitli yollar deneyebilir.

8 Mart 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi kurallı, otoriter ve hedef odaklı davranışlarla ifade ederken, aile büyükleriniz, kurumlar ve patronlarınızla görüşmeler yapabilirsiniz. Bu süreçte ikili ilişkilerinizde soğuk ve mesafeli tavırlarla karşılaşabileceğiniz için, ilişkilerinizi dengelemeli, beklentilerinizi net olarak ifade etmelisiniz.

8 Mart 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayallerinizi gerçekleştirmek için olduğundan biraz daha fazla çalışmaktan korkmayın. Sizi istediğiniz hedefe götürebilecek ne varsa onun peşinden koşmalısınız. Rüzgarın savurduğu herhangi bir yöne değil istediğiniz tarafa gidin.

8 Mart 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kuruntulu tavırlarınızla, çevrenizi şaşırtacağınız bir gün içindesiniz. Yanınızdaki kişilere belli etmeseniz bile, onların fikirlerini benimsemiyor; kendi duygularınızla hareket ediyor ve hiç kimseye güvenmiyorsunuz. 

8 Mart 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Balık burcunda yeni ayın ardından hislerin, sezgilerin, inançların güçlü olduğu, akışta kalmanın yeni tecrübe ve farkındalıklarını yaşadığınız bir günde olabilirsiniz.

8 Mart 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gün boyunca kariyeriniz, işleriniz, aile büyükleriyle olan ilişkileriniz önemli olacak. Kendinizi ve koşullarınızı korumak isteyeceksiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmek için adımlar atmak biraz daha kolay olacak.

8 Mart 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bencil davranışlarınız, özel yaşamınızda onarılamayacak yaralara sebep olabilir. Sevgilinize karşı daha anlayışlı olmaya çalışın. İşinizden çok tatmin olmanıza rağmen, sürekli yeni arayışlar içindesiniz. Bugünlerde yapacağınız herhangi bir hamle sizi riske sokabilir. İş konusunda biraz daha tok gözlü olmaya çalışın. Paranızı bağladığınız birkaç yerden umduğunuzu bulamıyorsunuz. Yapılan eleştirilerden rahatsızlık duymayın. Endişe edilecek bir sağlık probleminiz bulunmuyor.

8 Mart 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 12' 36" R
Ay
İkizler
19° 51' 36" R
Merkür
Koç
24° 01' 40"
Venüs
Boğa
13° 26' 10"
Mars
Koç
07° 29' 11"
Jüpiter
Boğa
26° 19' 36"
Satürn
Balık
17° 24' 28"
Uranüs
Boğa
22° 55' 47"
Neptün
Balık
29° 11' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
21° 12' 49"
Lilith
Başak
24° 27' 27"
True Node
Koç
15° 10' 21"
Son Güncelleme : 10/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>