Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Güvendiğin Kişi Sayısı Azalabilir Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mart 2021, Cumartesi

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 60%

Dünyayı ve tüm insanları iyileştirme içgüdünüz, günün gezegen enerjisiyle ön plana çıkıyor. Görüşlerinizi tanıştığınız herkesle paylaşmaktan mutluluk duyuyorsunuz ayrıca sözleriniz ve yavru köpek gibi bakan gözlerinizle onları ikna edebiliyorsunuz. Büyük olasılıkla, insanlar ve davranışları üzerinde çok güçlü bir etkiye sahipsiniz. İnsanların zihinlerini ve kalplerini değiştirebilme beceriniz var. İnsanlar size güvenebileceklerini ve inanabileceklerini düşünüyorlar. Bu sorumluluğu gururla kabul edin.

Bugünyerinde, özellikle de başkalarından da sorumlu iseniz, birkaç probleminiz olabilir. Becerileriniz ve bilgileriniz, başkalarının saygısını kazanmak için ne yapabileceğiniz sorusunu ortaya koyabilir. Çalıştığınız ortama ne katıyorsunuz? Hiç kendi başınıza herhangi bir projede çalıştınız mı? Bugün, bu tip soruların cevaplarını bulmak için içgözlem yapabileceğiniz bir gün.

Bugün ev içerisinde veya evinizi ilgilendiren birsize ekstra para getirme açısından oldukça başarılı olabilir. Bu konuda özellikle iyimser hissetmeniz muhtemel ve gelecekte karşınıza çıkacak yeni fırsatları da dört gözle bekliyorsunuz. Sezgileriniz kuvvetli ve bu nedenlefırsatlarının olduğu yerlerde sapla samanı ayırt edebilecek kapasitedesiniz. Harekete geçin!

Harika bir modda olacaksın ve bu pozitif tavırlarının insanlarla iletişim kura kura iyice arttığını fark edeceksin. Bugün dikkat etmen gereken tek şey tembellik. Olan biten bir ton şey olabilir – özellikle senin alanında. Güzel enerjini oturup hiçbir şey yapmayarak harcama – her ne kadar cezbedici de olsa.Bazen başkalarının görüşlerine karşı fazla hassas oluyorsunuz. Çevrenizden birinin, sizden farklı bir görüşü olduğunu fark edebilirsiniz. Size karşı biraz soğuk davranabilir ve siz de bu davranışa alınabilirsiniz. Dik durun ve kendinizi savunun. Yetenekleriniz bu kişiyi sindirebilir. Onlarla yarıştığınızı düşünen bazı kişiler size eleştirel yaklaşabilirler. Onların bu olumsuz davranışını, itici bir güç olarak kullanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymaya ne kadar da ihtiyacınız olduğunu fark edebilirsiniz. Bu tarz farkındalıkları bir çok insan yaşıyor… Özgürlük aynı zamanda hangi yönünüzü gösterip hangi yönünüzü saklı tutacağınız demektir de. Bakalım hangisi gelecek, yazı mı tura mı?

13 Mart 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici, bilinçaltı rüyaları görebilirsiniz. Yaşamınızda elinizde olmayan koşullar, durumlar daha rahatsız edici hissettirebilirsiniz. İnancı güçlendirmeli, maneviyata yönelmeli ve nasibinize güvenmelisiniz. İlahi adaletin çalıştığı durumlar yaşanabilir.

13 Mart 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Su burcunda Yeniay meydana gelecek. Hayatında seni yoran insanlara yer vermek istemeyeceksin. Arkadaş çevrende güvendiğin kişilerin sayısının azaldığını fark edebilirsin. Bugün aşk hayatında beklemediğin gelişmeler olabilir. Yaz aylarına formda girmek için diyet konusu gündeminde yeniden ilk sıraya gelecek.  

13 Mart 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle aranızdaki mesafe, sevgi ve ilgi eksikliğinden kaynaklanan sorunlar doğurabilir. Düşüncelerinizi açıkça ifade ederseniz yapılan hatanın telafisi için alan oluşturabilirsiniz.

13 Mart 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Balık burcundaki yeniay sizi daha hassas kılan konulara, duygusal işlere, eve yönelik konulara yöneltebilir. Etki altında kalabilirsiniz.

13 Mart 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda ani kararlar vermeye meyilli olabilirsiniz. Sinirle alınacak kararlar sonrasında pişmanlık yaratabilir.

13 Mart 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlar, arkadaş çevreniz ve etkinliklerde enerjinizle ön planda olan isim olurken, ikili ilişkilerinizde güzel tekliflerle karşılaşabilir,görüşmeleri ve özel yaşamınızdaki buluşmalarınızda keyifli saatler yaşayarak, mutluluk ve keyifle zaman geçirebilirsiniz.

13 Mart 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi kısıtlayan ve büyümenizi sınırlayan bir şey ortadan kalkacak ve özgürlüğünüzü kutlamak isteyeceksiniz. Bu anı uzun zamandır bekliyordunuz, bu yüzden gösterişli bir şekilde kutlamayı ihmal etmemelisiniz.

13 Mart 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde gelişen duygusal konulardan etkilenecek ve arkadaşlarınızla güçlü bağlar içinde olacaksınız. Grup çalışmalar için uygun bir gün içindesiniz. Birçok fırsat kendiliğinden oluşacak. Kendinizi her alanda yeniliyorsunuz.

13 Mart 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yoğun temponuza bir ara vermek ve dinlenmeye vakit ayırmak için uygun bir gündür. Eğer imkanınız varsa, hoşlandığınız, sizi dinginleştiren bir yere gidin. Sessizlik içinde dinlenmek, size tahmininizden çok daha iyi gelebilir.

13 Mart 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile konuşurken sakinliğinizi korumaya çalışın. İş yerinizdeki verimliliğinizi arttırarak kendinizi göstermeye başlamalısınız. Aile bireyleriniz ve arkadaşlarınız ile yeterince vakit geçirdiğinizden emin olun.

13 Mart 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşüncesiz davranışlar sergilemeniz ilişkinize zarar veriyor. Sevgilinizin sorunları karşısında, sabırlı davranmaya çalışmalı ve atacağınız adımlara dikkat etmelisiniz. İş disiplininiz mükemmel. Bugün çevrenizdeki kişileri etkileyecek ve biraz da baskıcı bir tutum sergileyeceksiniz. Kendinize güvenmenize rağmen, üstlerinizle konuşurken, daha temkinli olmanızda fayda var. Paraya ihtiyacı olan bir yakınınıza yardım edeceksiniz. Aileden birinin sağlık sorunu bugünlerde sizin en büyük sorununuz haline gelebilir.

13 Mart 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 04' 40" R
Ay
Yay
23° 07' 48"
Merkür
Koç
16° 12' 20"
Venüs
Koç
28° 01' 20"
Mars
Balık
27° 51' 40"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 40"
Satürn
Balık
16° 21' 34"
Uranüs
Boğa
22° 12' 34"
Neptün
Balık
28° 50' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 18"
Lilith
Başak
23° 04' 11"
True Node
Koç
15° 27' 26"
Son Güncelleme : 28/04/2024 00:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>