Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sosyal Hayatın Hareketleniyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mart 2021, Pazar

Aşk 40%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün aşk meselelerinde kendinizi fazla öne çıkarmayın, özellikle de yakın zamanda yeni biriyle tanıştıysanız. Bir adım atmadan önce bu kişiyi iyice tanımak için zaman ayırın. Eğer bir ilişkiniz varsa, bugün eşiniz/sevgilinize karşı daha dikkatli olmaya çalışın.

Şu anda bir şeyleri bırakma konusunda sıkıntılarınız olabilir. İş yerinde sorumlu olduğunuz bir proje olabilir. Gururunuz istemeyerek bu işe bulaşmış olabilir. Belki de çalışmayı daha nitelikli birine vermekten korkuyorsunuzdur. Endişelenmeyin. İsim yapma isteğindeyseniz, ününüz başka türden çalışmalarla da artabilir. Alanınızın dışına çıktığınızı kabul etmek bir erdemdir.

Burcunuz tamamen gerçekci olmanızı sağladığı için, kişisel veyahayatındaki engeller nadiren sizi şaşırtır veya canınızı sıkar. Ancak, bugün üstlendiğiniz bir projeyi sıkı bir kontrol altına almalısınız. Özellikle para mevzularında rahat tavırlar sergilemenin zamanı değil. Eğer sistematik bir yaklaşım benimserseniz, enerji ve mülk tasarrufundan ekstra fayda sağlarsınız.

İçgüdülerinle ilgili vurucu anlar yaşayabileceğin bir gün. Daha bir kelime etmeden, karşındakinin neler yaşadığını ve neler hissettiğini sezeceksin. İş yerinde de patronunun yapacağı duyuruyu, ne söyleyeceğini önceden kestirmen çok olası. İnsanların enerjilerine karşı çok hassas olacaksın ve trendleri da önden kestirebileceksin. İçgörülerin herkesi şaşırtabilir. Psişik titreşimleri sergilerken eğlenmene de bak tabi!Bugün telepatik olduğunuzu düşünmeye başlayabilirsiniz; zira diğer insanların duygu ve düşüncelerinin anında farkına varacaksınız. Birisi daha leb demeden leblebiyi anlayacaksınız ve bunu nasıl başardığınıza şaşıracaksınız. Burcunuzun burçlar kuşağının en psişik burçlarından birisi olduğunu unutmayın. Belki bu gücünüze tamamen hakim değilsiniz ancak bu sizin doğuştan gelen yeteneklerinizden birisi. Bu yüzden bugün bu yeteneğinizbaşına geçtiğinde ona kulak kesilin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen başkalarının görüşlerine karşı fazla hassas oluyorsunuz. Çevrenizden birinin, sizden farklı bir görüşü olduğunu fark edebilirsiniz. Size karşı biraz soğuk davranabilir ve siz de bu davranışa alınabilirsiniz. Dik durun ve kendinizi savunun. Yetenekleriniz bu kişiyi sindirebilir. Onlarla yarıştığınızı düşünen bazı kişiler size eleştirel yaklaşabilirler. Onların bu olumsuz davranışını, itici bir güç olarak kullanın.

14 Mart 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjiniz düşük olabilir. Kendi istekleriniz ve kendi planlarınız doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Akılcı düşünerek aksiyona geçme zamanı. Fırsatları değerlendirin.

14 Mart 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Koç burcuysan, daha önce bilmediğin bir konuyu bugün öğrenebilirsin. Ev işlerinde düzenlemeye gitmek isteyeceksin. Ailen ile gerçekleştireceğin telefon görüşmelerinde istemeden onları kırabilirsin. Sosyal hayatında hareketlenmenin başlayacağı bir döneme giriş yapacaksın.

14 Mart 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkileriniz sayesinde kişisel kararlarınızı gönül rahatlığıyla alabileceğiniz bir gün. Düşüncelerinizi paylaşınca eksik yönlerinizi görmeniz kolaylaşacaktır. Kendinizi daha enerjik ve pozitif hissedeceksiniz.

14 Mart 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuza ilerleyen Ay sizi biraz daha sabırsız ve kolay etkilenir kılmakta. Ailevi konularla daha çok ilgilenebilirsiniz.

14 Mart 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karar alırken düşünmeniz gereken bir zamandasınız. İş odaklı konularda eleştirel olmayın ve direkt sizi hedef göstermeyen konulardan uzak kalın.

14 Mart 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, sağlık konusunda sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine dikkat etmeli, dengeli beslenme planına geçmeli ve pozitif enerjili ortamlarda bulunmalısınız. Problemli ilişkiler için ayrılık kararı verebileceğiniz, bekar olanların ise yeni tekliflerle karşılaşabileceği bir zaman dilimi geçirmektesiniz. Bu süreçte günlük çalışma temponuzun yükseldiğini fark edebilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

14 Mart 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Düşündüğünüz veya muhtemelen araştırdığınız bir konu hakkında düşüncelerinizi yazma arzusu bugün ortaya çıkabilir. Bu veya herhangi bir konuda kedinizi denemeyi düşünüyorsanız, şimdi başlama zamanı. Zihniniz keskin ve kendinizi ifade etme özgürlüğüne sahipsiniz. Bu fırsatı kullanın.

14 Mart 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Şansınıza fazla güveniyor ve olayları kendi akışına bırakıyorsunuz. Bugün işlerinizi kendiniz takip ederseniz karlı çıkacaksınız. Çalışma temponuzun yoğun oluşu sizi sıkmamalı. Çevresel koşullar sizden yana gelişiyor 

14 Mart 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, aileniz önem kazanacaktır. Evde, huzurlu bir gün geçirebilirsiniz. Aileniz ile kolayca iletişim kurabileceğiniz bir günde olduğunuzdan da, tartışılmayı bekleyen ciddi konuların, özellikle de maddiyat ile ilgili olanların üzerine eğilebilirsiniz.

14 Mart 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize karşı daha açık sözlü olmaya çalışın. İhtiyacınız olmayan şeylere para harcamadığınız için finansal durumunuz düzelmeye başladı. Hayal kırıklığı hissinin sizi yıkmasına izin vermeyin. Pozitif enerjinizi geri kazanmanın iyi bir yolunu bulun.

14 Mart 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni yeni birlikte olmaya başladığınız birisi var. Onu yeterince tanımadığınız için zaaflarını bilmiyorsunuz. Yeni tanışmaların arkasından daha az beklentili olmaya çalışın. İşteki veriminiz mükemmel. Yine de yeterince takdir edilmediğinizi düşünmek motivasyonunuzu kırıyor! Sabırlı tavrınızın karşılığını göreceksiniz. Maddi anlamda sizi zorlayacağını düşündüğünüz bir yatırımı bugün yapmanız mümkün değil. Dişlerinizle ilgili problemler söz konusu, ihmal etmeyin.

14 Mart 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 55' 41" R
Ay
Oğlak
04° 35' 54"
Merkür
Koç
16° 24' 10"
Venüs
Koç
29° 06' 02"
Mars
Balık
28° 32' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 53"
Satürn
Balık
16° 26' 18"
Uranüs
Boğa
22° 15' 33"
Neptün
Balık
28° 51' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 18"
Lilith
Başak
23° 10' 00"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 28/04/2024 21:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>