Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yanlış Anlaşılıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 50%

Kendini ifade etmenizin engellendiğini mi düşünüyorsunuz? Belki de hayatınızda bir yön belirlemek için daha fazla zamana ihtiyacınız var. Bugün, size yakın birinden çok fazla baskı hissedebilirsiniz. Bu kişinin taleplerini karşılamak zorunda kalacaksınız. Bunun can sıkıcı olabileceği gibi, bu kişiyle ortak ilgi alanlarınızın olduğunu bilmek sizi rahatlatabilir.

Evde bazı olumlu haberler alabilirsiniz. Bu haber bir aile üyesini veya romantik partnerinizi içerebilir. Kendinizin büyük bir atılımını bekliyorsanız, şimdi ya da sonraki iki gün içinde olabilir. Evinizi satabilir, bir davadan borçlu olduğunuz parayı alabilir veya işyerinde zam alabilirsiniz. Ne olursa olsun, iyi haber hemen köşede!

Uzak bir yerde bir tatil planınız mı var? Beklenmedik küçük problemler planınızı bozabilir, bu da hevesinizi kırıp size tüm planı iptal etmeniz gerektiğini düşündürtebilir. Hatta telefon açıp bunu yapmayı bile düşünebilirsiniz. Bugün böyle bir eyleme girişmeyin. Genel durum yarınla beraber açıklığa kavuşacak gibi gözüküyor. Planınızı tekrardan dört gözle beklemeye koyulacaksınız. Odaklanın ve sakin kalın.

Okuma ve araştırma yapmak için iyi bir gün. Günün enerjisi zihinsel olarak canlandıracak. Profesyonel araştırmalar yapmak için de hazır olabilirsin. Kişisel gelişiminle de ilgilenmen faydalı olabilir. Eski düşünce şeklini geride bırakıp kendine zihinsel olarak yepyeni kapılar açabilirsin. Çok yakında, hayatına bambaşka bir pencereden bakıyor olacaksın!Süper güçleriniz olsaydı diye hayal etmeyi bırakırsanız rahatlayacaksınız. Siz Superman değilsiniz ve hiçbir zaman da olmadınız. Aslına bakarsanız, kimse değil. Öte yandan, geçmişte sonuna dek kullandığınız bazı yetileriniz var fakat şu an bir işe yaramadıklarına ikna olmuş durumdasınız. Bu konu hakkında bir kez daha düşünmenin vakti geldi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün telepatik olduğunuzu düşünmeye başlayabilirsiniz; zira diğer insanların duygu ve düşüncelerinin anında farkına varacaksınız. Birisi daha leb demeden leblebiyi anlayacaksınız ve bunu nasıl başardığınıza şaşıracaksınız. Burcunuzun burçlar kuşağının en psişik burçlarından birisi olduğunu unutmayın. Belki bu gücünüze tamamen hakim değilsiniz ancak bu sizin doğuştan gelen yeteneklerinizden birisi. Bu yüzden bugün bu yeteneğinizbaşına geçtiğinde ona kulak kesilin.

15 Mart 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hızlı ve koşturmaca içerisinde bir gün geçirebilirsiniz. İleriye yönelik alacağınız kararlarda ve atacağınız adımlarda netleşiyorsunuz. Öfke kontrol sorunlarına karşı dikkat edin.

15 Mart 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş çevrende kendini rahat bir şekilde ifade edemediğini, yanlış anlaşıldığını düşünüyor olabilirsin. Çalışmayan bir Koç burcuysan, karşına çıkacak yenifırsatları olabilir. Bugün uzun süredir ertelediğin kişisel bakımınla ilgileneceksin. Uzun süreli birlikteliği yeni sona ermiş bir Koç burcuysan, yeniden bir araya gelme planları yapacaksın.

15 Mart 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizden göreceğiniz destek kararlarınızı daha rahat almanızı sağlayacaktır. Düşüncelerinizi paylaşmak ve fikir alışverişi yapmak özgüveninizi tazeleyecektir. Yönünüzü yalnızca iyiye çevirdiğinizde karşınıza kötünün çıkması ihtimali git gide düşecektir.

15 Mart 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde daha ciddi konulara yönelebilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan durumları daha iyi değerlendirmenizde fayda var. Gizli kalmış koşullardan etkilenebilirsiniz. Öğleden sora imaj değişikliği için uygun zamanlar var. İkili ilişkileriniz önem kazanabilir. Akşam saatlerinde tepkilerinize dikkat etmelisiniz. Sabırlı olmaya çalışın.

15 Mart 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu gün çok sevgi dolu ve şehvetli olacaksınız. Tüm sosyal etkinlikler olumlu devam ediyor. Bugün biraz eğlenin, zira motivasyon eksikliği yaşıyorsunuz.

15 Mart 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken gözler üzerinizde olabilir. Çok hareketli bir hafta başı geçirebilirsiniz. Ayrıca cazibenizle, çekiciliğinizle göz alıcı olabilirsiniz. Bu durum sizi ilişkilerde söz sahibi kılabilir. Fazlaca sübjektif davranmadığınızdan, karşı tarafı da dikkate aldığınızdan emin olun.

15 Mart 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İster ev sahibi olun, ister misafir olun, her sosyal ortamda ışıl ışıl parlayacaksınız. Sıcaklık ve coşku yayıyorsunuz. İnsanları kendinize bir mıknatıs gibi çekiyorsunuz. Herkes size bayılıyor!

15 Mart 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz ortamlarda her şeyi sorgulama ihtiyacı içinde olmanız, birçok kişiye garip gelebilir; fakat siz, bildiğiniz konularda taviz vermekten yana değilsiniz. Gerçeklerden korkmuyor ve olaylara hırsla yaklaşıyorsunuz.

15 Mart 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün tüm enerjiniz çekilmiş gibi hissedebilirsiniz. Bu nedenle, girdiğiniz ortamlarda da sükunetin hakim olmasını isteyeceksiniz. Hayatınızda bu dönem içerisinde yaşadıklarınızla ilgili düşünceler, aklınızda dönüp durabilir.

15 Mart 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çatışmalardan kaçınmak ve sağlıklı bir ilişki sürdürmek için partnerinize karşı daha net olmalısınız. İş yerinizdeki başarılı çalışmalarınızdan dolayı herkes size hayranlıkla bakıyor. Stresten uzaklaşmaya özen gösterin.

15 Mart 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok güçlü sevgi bağlarınız var, sevgilinizle gerçek anlamda bütünleşmişsiniz. Bu da sizi, imrenilen bir ikili yapıyor. İlişkiniz uzun ömürlü. Aynı konumda olduğunuz biriyle sürdürdüğünüz çekişmeveriminizi düşürüyor. Bu kırgınlığı onarma çabası içine girin, sonuç umutlu. Maddi sıkıntısı olan herkese koşuyor ve bu yüzden de zaman zaman siz sıkıntı yaşıyorsunuz. Hava şartlarından etkilenerek böbrekleriniz veya sindirim sisteminizle ilgili hafif rahatsızlıklar hissetmemek için tedbirli olun

15 Mart 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 41' 07" R
Ay
Oğlak
01° 18' 10"
Merkür
Koç
16° 20' 25"
Venüs
Koç
28° 47' 33"
Mars
Balık
28° 20' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 23"
Satürn
Balık
16° 24' 57"
Uranüs
Boğa
22° 14' 42"
Neptün
Balık
28° 51' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 27"
Lilith
Başak
23° 08' 20"
True Node
Koç
15° 25' 27"
Son Güncelleme : 28/04/2024 15:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>