Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Detaylara Odaklanmalısın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2021, Salı

Aşk 40%
Para 50%
Sağlık 50%

Bugün moraliniz yüksek olacak. Günün enerjisiyle işleri daha kolay bir şekilde akıp gidecek. Yapmanız gereken bir şey varsa, buşu anda sizi çok zorlamayacak. Kelimelerle olan yolunuzu çok iyi buluyorsunuz. Birisini şirketinize yatırım yapmaya ikna etmeye çalışıyorsanız, şansınız olacak. Ya da zam veya promosyon için kampanya yapıyorsanız, bu konuda başarılı olacaksınız.

Bugün gerçek bir ilerleme kaydetme havasında olabilirsiniz. Belki kariyerinizde kendiniz için yeni bir hedef belirleyebilirsiniz. Yakın gelecekte gelirinizi artırmak için bir taahhütte bulunabilirsiniz. İlk başta, işte daha belirgin bir pozisyon için mücadele etmeye karar verebilirsiniz, ancak şirketiniz sizi terfi ettirmiyorsa, yeni biraramaya koyulabilirsiniz. Bugün hayalleriniz adına kendinize söz verirseniz iyi hissedeceksiniz.

Bugün bolca mükafat alacağınız bir gün fakat bunu tam anlamıyla hak ettiğiniz düşünmezseniz bundan hiç bir zevk alamazsınız. Hayatınızın bu noktasında, burcunuz gerçeklik bekliyor. Öz saygısı olan bir kişinin, kendini saygının ön sıralarda geldiği bir hayata adamasındaki ana sebep de bu.

Tutkuların bugün çok güçlü olabilir. Ya çok seveceğin ya da hiç sevmeyeceğin şeyler ve durumlarla karşılaşabilirsin. Görüşlerini başkaları ile paylaşmak isteyen, açık bir ruh hali içinde olabilirsin. İçini döküp rahatlamak iyi gelecektir. Sadece etrafındaki herkesin aynı fikirde olmasını bekleme! Düşüncelerini insanlara kabul ettirmeye çalışmamalısın. Ama güvenebileceğin iyi bir arkadaşa açılabilirsin.Bugün inovasyon ve teknolojiye karşı direnmemeye bak. Yeni bir bilgisayar sistemi veya alet-edevatlar karşına çıkabilir. Bunları nasıl kullanman gerektiğini öğrenmek zorunda kalabilir; üzerine eğitim alabilirsin. Detaylı bir eğitim konusunda biraz sabırsız olmaya eğilimli olsan da, şimdilik sadece üstlerin sana yol gösterecek olabilir. Kibirli olma. Eğer nasıl kullanacağını bilmiyorsan, bir uzmandan yardım iste!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Süper güçleriniz olsaydı diye hayal etmeyi bırakırsanız rahatlayacaksınız. Siz Superman değilsiniz ve hiçbir zaman da olmadınız. Aslına bakarsanız, kimse değil. Öte yandan, geçmişte sonuna dek kullandığınız bazı yetileriniz var fakat şu an bir işe yaramadıklarına ikna olmuş durumdasınız. Bu konu hakkında bir kez daha düşünmenin vakti geldi.

16 Mart 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 13.56'ya kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar enerjinizde dağınıklıklar olabilir. İş hayatında aksaklıklar yaşanabilir. Bu saatten sonra ise finansal konularda hızlı gelişmeler olabilir.

16 Mart 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

05.40 – 12.56 saatleri arasında Ay boşlukta hareket ediyor. Sabah saatlerinde yoğun bir programın olacak. Detaylara daha fazla odaklanman gerekebilir. Öğleden sonra nefes aldığını ve rahatladığını hissedeceksin. Hukuksal konularda bir beklenti içerisindeysen, öğlen saatlerinde yeni gelişmeler yaşanabilir.

16 Mart 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda bir arada olduğunuz bazı insanlara karşı yaklaşımınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Yanlış anlaşılan ve suiistimal edilen sözleriniz ve davranışlarınızı fark etmiş olmanız, sizi can sıkıcı durumlardan koruyacaktır. İyi niyet ve güler yüzünüz konusunda kime ne kadar cömert olmanız gerektiğini iyi ayarlamalısınız. 

16 Mart 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelirlerinizle ilgili değişiklikler gündeminize gelebilir. Harcamalarınızı kontrol etmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda desteklendiğinizi hissettiğiniz zamanlar olabilir. Yeteneklerinizi kullanacağınız işlerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle program yapmak isteyebilirsiniz.

16 Mart 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konularında bağlantılarınız gelişme vaat ediyor bu yüzden dikkatli olmalı ve sonrasında pişman olacağınız aksiyonlar almamalısınız.

16 Mart 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

4 Nisan'a kadar düşüncelerinize sezgileriniz hakim olacak. Mantıklı kararlar almaya zorlamayın; iç sesinizi dinleyin. Rüyalarınız çok daha aktif çalışacak, hayalperest olabilirsiniz.

16 Mart 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcı çalışmalarınız bugün her zamankinden daha fazla odaklanma ve konsantrasyon gerektirebilir. Gözlerinizi yorabilecek ve zihninizi aşırı uyarabilecek derinlemesine bir araştırma, karmaşık detay çalışmaları veya başka bir tür yoğun işlem yapmanız gerekebilir.

16 Mart 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Görüntünüze önem verdiğiniz bir gün. İnce detaylar üzerinde durduğunuz için, sizi çevrenizin anlaması zorlaşacaktır. Düşüncelerinizi farklı bir noktada odaklaştıracaksınız. İç sesinizin doğru olduğunu düşünmelisiniz. 

16 Mart 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Merkür’ün burç değiştirmesiyle birlikte dalgınlığa ve unutkanlığa biraz daha dikkat etmeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Maddi konularda kendinizi zihinsel açıdan çok iyi görmeseniz de manevi konulara çok daha yatkın olabilir, düşünce ve fikirlerinizi güçlenen sezgi ve algılarınızla birleştirebilirsiniz.

16 Mart 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte heyecan verici bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. İş yerinizdeki çalışmalarınızı başarılı bir şekilde tamamlıyorsunuz. Enerji seviyenizin biraz düşük olması muhtemeldir.

16 Mart 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda iniş çıkışlar sürüyor. Sevgilinizle aranız şimdilik iyi, ama en ufak bir hatanızda tekrardan bozulacak gibi. Çalışma hayatında çok değişken bir kişiliğiniz var. Bugün davranışlarınızı kontrol etmeyi bilmelisiniz. Bazı kimselerle gereksiz tartışmalara girerek, sinirlerinizin yıpranmasına izin vermeyin. Yapacağınız gereksiz harcamalar ilerleyen günlerde sizi sıkıntıya sokabilir. Değişen hava şartları nedeniyle soğuk algınlığı, grip gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz.

16 Mart 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 55' 21" R
Ay
Yay
21° 03' 23"
Merkür
Koç
16° 10' 34"
Venüs
Koç
27° 49' 32"
Mars
Balık
27° 44' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 26"
Satürn
Balık
16° 20' 42"
Uranüs
Boğa
22° 12' 02"
Neptün
Balık
28° 49' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 46"
Lilith
Başak
23° 03' 07"
True Node
Koç
15° 27' 58"
Son Güncelleme : 27/04/2024 20:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>