Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Seçimlerinde Kararsızsın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 70%

Bir ilişkiniz yoksa, bugün biraz depresyonda hissediyor olabilirsiniz. Siz bu gece eve yalnız giderken sevdiğiniz tüm arkadaşarınızın planları olabilir! Rahatlayın! İlişkisi olan herkes çok mutlaka diye bir şey yok. Onların da sorunları var ve onlar da bazen çok yalnız ve sinirli hissediyorlar. Bekar olmanın da bazı avantajları var. Bugün bunu en iyi şekilde değerlendirin ve eğlenin!

Bugün bir şekilde geçmişin yükünden kurtulabilirsiniz. Bir zamanlar sizinle çalışmış birarkadaşınıza rastlayabilirsiniz. Onunla sohbet etmeye zaman ayırın ve görüşmediğiniz dönemde neler olduğunu birbirinizle paylaşın. Birbirinize bir şekilde yardımınız dokunabilir, dolayısıyla bu tevafuk anından faydalanın. Bugün geçmişteki bir ilişkiniz hakkında da düşünebilirsiniz. Bu kişiyle ilgili haberler alabilir ya da direkt onunla iletişime geçebilirsiniz.

Bugün bir çok ailesel sorumlulukla meşgul olabilirsiniz. Aileniz için bazı günlükve görevler sizi bekliyor olabilir. Ya da, çocuklarınız için alışveriş yapmanız gerekebilir. Kendinizi, bir yandan yapmanız gerekenler listesindeki maddeleri kontrol ederken bir yandan da bir işten diğerine koştururken bulabilirsiniz. Bugün tüm bunları yapmak, kendinize ayıracak vakit bulamasanız da için iyi olacak.

Bugün oldukça iyi bir modda olacaksın; ki normalde karşına büyük olaylar çıktığında hiç de iyi hissetmezsin. Bir durumu kontrol edemiyorsan bile; vereceğin tepkileri kontrol edebilirsin. Mutluluğunun sana bağlı olduğunu unutma. Her şeye rağmen bugün mutluluğunu her zamankinden daha kolay sağlayacak ve sürdüreceksin. Nereye gideceğine bağlı olarak, rüzgar seni destekleyecek şekilde her yönden esecek!Etrafınızdakilerin davranışlarını onaylamak zorunda değilsiniz, ancak bu demek değildir ki bu sebeple onların hayatını zehir etmelisiniz. Başkalarını oldukları gibi kabul etmeye çalışın ve sadece onların yaşam biçiminiz anlamadığınız için onlara ders vermek zorunda hissetmeyin. Durumu tam olarak anlamadan çıkarım yapıyor olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir şeye odaklanmak oldukça zor olabilir. Zihniniz dört bir yana dağılmış halde, ufak tefek işleri hallediyor, çocuklarınızla oyunlar oynuyor ve aile bireylerini ziyarete gidiyorsunuz. Bir şeyleri kolaylıkla gözden kaçırabilirsiniz bu yüzden satın almanız gereken şeylerin bir listesini yapın. İşlerinizi halletmek konusunda kendinize çok fazla yüklenmeyin. Sadece sakin olup insanlarla keyifli sohbetlere açık olmalısınız. Sosyalleşmenin tadını çıkarın!

19 Mart 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim trafiğiniz hızlanıyor. Güne erkenden bir koşturmaca içerisinde başlayabilirsiniz. Son dakika durumlarıyla meşgul olabilirsiniz.

19 Mart 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Harcamalarını kontrol altına alman gereken bir gün olacak. Bugün yorgunluğunu tam anlamıyla hissedeceksin. Bütün hafta boyu yaptığın planların bir anda değişecek olması seni üzebilir. Alternatifleri değerlendirmeyi düşüneceksin. Evlilik hazırlığı içerisinde olan bir Koç burcuysan, seçimlerine kararsızlık damga vurabilir.

19 Mart 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Haksızlığa gelemeyen yapınız abartılı ve fevri bir tutum sergilemenize neden olabilir. Hem kendi beden ve ruh sağlığınız için hem de çevreniz için ani tepkilerden uzak durmalısınız. Öfkenizin dinmesi konusunda ailenizin desteği size iyi gelecektir.

19 Mart 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Yazışma ve sözleşmelere dikkat etmenizde fayda var. Sorumlu olduğunuz işlerinizde biran önce harekete geçmek isteyebilirsiniz. Bazı konuları toparlamak için fırsatınız olacak. İşlerinizde bütünü görmekte zorlanabilirsiniz. Yakın ilişkilerinizde kendinizi daha fazla göstermek isteyebilirsiniz.

19 Mart 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar sezgilerinizin yükselmesi ile beraber söylediklerinizin daha hızlı gerçekleşeceği bir dönemdesiniz.

19 Mart 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca duygusal olarak, kendi içinizde engellerle karşılaşabilir, kendi yarattığınız sınırları sorgulayabilir ve maddi konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. 17.40 sonrasında seyahatler, eğitim ve iletişim konusunda şanslarınız sözkonusu. Akşam saatlerinde ilişkiler açısından uyumlu ve dengeli bir görünüm söz konusu olacak. Bugün beklentileri yüksek tutmak yerine, zamanın akışına uyum sağlamak faydalı olacaktır.

19 Mart 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizle öyle bir gün geçireceksiniz ki filmlerde izlediğiniz aşk hikayelerinin içinde gibi hissedeceksiniz. Her şey istediğiniz gibi gidiyor, gayet iyi anlaşıyorsunuz. Bu atmosferi bozmaya çalışanlardan uzak durun.

19 Mart 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Durgunluktan nefret ettiğiniz bir güne giriyorsunuz. Olayların sürekli yön değiştirmesinden yanasınız. Kafanızda planladığınız küçük seyahatler için, gerekli donanıma henüz hazır değilsiniz. Araştırmacı tarafınız atağa kalkıyor.

19 Mart 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yakın ilişkilerinizle ilgili olumlu etkiler alabilirsiniz. Sıcak iletişimler, kendinizi oldukça hafiflemiş hissetmenizi sağlayacaktır. Yakınlarınızın sorunlarını dinlemek ve çözmek konusunda çok büyük isteğe sahip olabilirsiniz.

19 Mart 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Düşlerinizdeki gibi bir partner adayıyla karşılaşmanıza çok az kaldı. Finansal olarak harika bir konumdasınız ve birikim yapmaya başladınız. İnsanlara "hayır" demeyi öğrenmek hayatınızdaki birçok şeyi değiştirecek.

19 Mart 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir ilişkiye başlıyorsanız, ilişkinizi değerlendirmek için kendinize zaman tanıyın. Beraberliğin gelişimi için de acele etmemelisiniz. Aldığınız işaretler, bu ilişkinin iyiye gitmeyeceğini gösteriyorsa sürdürmeye çalışmayın. İşyerinizde yaşanan gerilimlerden uzak durmak yararınıza olacak. Yakında almayı planladığınız kararlarınız, size çok kazanç getirebilir. Maddi alandaki kararları tek başınıza almanız, sorumlulukların tamamen sizin üstünüze kalmasına neden oluyor.

19 Mart 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 10' 43"
Ay
Akrep
12° 10' 35"
Merkür
Koç
25° 57' 34"
Venüs
Balık
20° 22' 39"
Mars
Balık
04° 11' 42"
Jüpiter
Boğa
16° 35' 04"
Satürn
Balık
13° 11' 16"
Uranüs
Boğa
20° 36' 56"
Neptün
Balık
27° 46' 17"
Plüton
Kova
01° 48' 35"
Chiron
Koç
18° 44' 07"
Lilith
Başak
19° 41' 10"
True Node
Koç
15° 35' 21"
Son Güncelleme : 28/03/2024 12:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>