Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Değişim ve Yenilik İçin Harekete Geçeceksin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 90%

Hedeflerinize doğru bir ilerleme kaydetmediğinizi düşünüyorsanız, hedefenizi gözder geçimenin tam vakti. Aşk hayatınızda yüzünden hayal kırıklığına mı uğradınız? Son zamanlarda bu konuda çok fazla enerji harcamış olabilirsiniz ama bir faydasını göremediniz. Gelecekle ilgili ciddi kararlar vermeden önce birkaç gün bekleyin.

Profesyonel geleceğini düşünmek için bugünü kullanmalısın. Bir çok güç, konuyla ilgili fikirlerinizi açıklığa kavuşturmak için bugün birlikte çalışıyor gibi görünüyor. Son zamanlarda yaptığınız gibi en ufak bir provokasyonda isyan etmek yerine, temel ihtiyaçlarınızı ve ailenizin önceliklerini düşünmeniz çok daha mantıklı olacaktır.

Bugün, mantığın her şeyi açıklayamadığına şahitlik edebilirsiniz. Bunu kabul etmek için ne kadar uğraşsanız da, dünya nedenleri yok sayan bir sürü olayla dolu. Son zamanlardaki açıklanamaz olayları anlayamıyorsunuz. Mantıksız olduğu için reddettiğiniz şeyleri neden bırakmıyorsunuz? Bu delilik değil, aptallık değil. Sadece her zamanki düşünme şeklinizden biraz farklı.

Duygusal içgüdülerinle kişiliğin bir çatışma yaşayabilir. Başkalarının ihtiyaçlarına karşı kabullenici ve anlayışlı olabilirsin. Aynı zamanda, hissettiğin şeyler yüzünden öfkelenebilirsin ve eyleme geçme dürtüsüyle dolup taşabilirsin. Alelacele hareket etmediğine emin ol. Belaya bulaşmadan önce eylemlerinin sonuçlarını değerlendir.Bazı garip rüyalar, görüler ve psişik deneyimler gün boyu yakanızı bırakmayabilir. Bu sizin için alışılmadık bir durum olabilir ve bu defa ayaklarınızın yere sapasağlam bastığı bir ruh hali içerisinde olduğunuzdan tüm bunlar size hayal ürünü şeyler gibi gelebilir. Soru: Hayal gücü tam olarak nedir? Bilmiyoruz! Hisssettiklerinize şüpheyle yaklaşabilirsiniz ama ne olursa olsun altında yatan mesajları da bir düşünün. Size bir şeyler söylemeye çalışıyor olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınızdakilerin davranışlarını onaylamak zorunda değilsiniz, ancak bu demek değildir ki bu sebeple onların hayatını zehir etmelisiniz. Başkalarını oldukları gibi kabul etmeye çalışın ve sadece onların yaşam biçiminiz anlamadığınız için onlara ders vermek zorunda hissetmeyin. Durumu tam olarak anlamadan çıkarım yapıyor olabilirsiniz.

20 Mart 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Güneş sizin burcunuza geçiyor. Gün içinde sürpriz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Anlık durumlar bazı duygu ve düşüncelerinizi tamamen değiştirebilir. Planlarınızın değiştiği bir gün.

20 Mart 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Harcamalarını gözden geçirmek isteyeceksin. Güneş, bugün burcunda hareket edecek. Hayatında değişim ve yenilik için harekete geçeceksin. Yakın çevren ile iletişimde sorunları geride bırakıyorsun. İletişimin güç kazanacak. Kilo problemi yaşadığını düşünen bir Koç burcuysan, diyet konusu gündemine gelebilir.

20 Mart 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle aranızdaki mesafe, sevgi ve ilgi eksikliğinden kaynaklanan sorunlar doğurabilir. Düşüncelerinizi açıkça ifade ederseniz yapılan hatanın telafisi için alan oluşturabilirsiniz.

20 Mart 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sözlerinizde, tavırlarınızda biraz daha dengeli olmaya bakmalısınız. Hızlı ve hareketli olmayı gerektiren koşullar içinde olabilirsiniz.

20 Mart 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İstekleriniz ve yapmanız gerekenler çelişebilir. Olumlu kullanılan kalp çakrası, sezgiler gibi hislerinizi aktive etmeye de ihtiyacınız var.

20 Mart 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Güneş’in burcunuza ilerlemesiyle İlkbahar ekinoksu gerçekleşiyor ve astrolojik yeni yıl başlıyor. Enerji, istek ve motivasyonunuzu artıran önümüzdeki bir aylık dönemde dileklerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

20 Mart 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hastaysanız ofisinizi arayın, durumu bildirin ve sonra telefonu kapatın. Bir gün çalışmasanız bile işler kendiliğinden devam edebilecektir. Uzun zamandır uyuduğunuzdan daha iyi uyuyacağınıza emin olabilirsiniz.

20 Mart 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünlerde sevdiğiniz kişiden çok fazla şey bekliyorsunuz. Şimdiye kadar denemediğiniz işlerde ve hobilerinizde girişimciliğinizi kullanabilir ve kazançlarınızı arttırabilirsiniz. Zihinsel aktiviteniz oldukça yüksek.

20 Mart 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sorumluluk duygunuzun oldukça güçleneceği bir gün geçirmeniz mümkündür. Eğlence veya dinlenceyi, görevlerinizin arkasında ikinci plana atabilirsiniz. Eğer bir sosyal faaliyete katılırsanız, bir taraftan da görevlerinizi tamamlamaya çalışabilirsiniz.

20 Mart 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte aynı geleceği paylaşmak istediğinizden emin değilsiniz. Harcama alışkanlıklarınızda bazı değişiklikler yapmaya çalışın. Enerjinizi düşüren insanları çevrenizden uzaklaştırın.

20 Mart 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle yaşayacağınız daha çok şey var. Bu nedenle iyice düşünmeden karar vermemeye çalışın. Bu günler hatalara, pişmanlıklara çok uygun gibi görünüyor. İşinizle ilgili uzun zamandır ertelediğiniz planlarınızı harekete geçirebileceğiniz bir gün. Olaylar karşısında rahat davranmalı ve sorunları büyütmemelisiniz. Akşamüstü alacağınız bir davette hem eğlenecek, hem de eğlendireceksiniz. Neşeniz her zaman çevrenizde cazibenizi arttırıyor. Hesapta olmayan ödemeler canınızı sıkabilir.

20 Mart 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 35' 07" R
Ay
Yay
03° 26' 50"
Merkür
Koç
16° 00' 28"
Venüs
Koç
26° 07' 51"
Mars
Balık
26° 40' 34"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 18"
Satürn
Balık
16° 13' 08"
Uranüs
Boğa
22° 07' 22"
Neptün
Balık
28° 47' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 26' 03"
Lilith
Başak
22° 53' 58"
True Node
Koç
15° 32' 35"
Son Güncelleme : 26/04/2024 11:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>