Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Aksiliklere Karşı Alternatiflerin Hazır Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mart 2021, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün yardım teklif etmekten çekinmeyin. Ebeveynleriniz ev işleriyle ilgili biraz yardıma ihtiyaç duyabilirler. Yakınlarda yaşıyorlarsa, onları ziyaret edin ve yardım edeceğiniz bir konu var mı diye bakın. Ya da kardeşiniz/kuzeniniz bebeğini bırakabileceği bir kişi arıyor olabilir. Yeğenlerinize bakabilir ve çocuklarla çocuk olmaktan keyif alabilirsiniz! Oyun oynamayı seviyorsunuz, bu yüzden onlarla evde olmak size iyi gelecek.

İşler bugün gerçekten sizin için bir olabilir. İnsanları etkilemek veyerinizi ilerletmek için iyi bir gün. Kendinizi patronunuza zam için giderken yakalayabilirsiniz. Veya işinizde kendinizi daha cesur bir şekilde pazarlamaya karar verebilirsiniz. İnsanlara ne yaptığınızı göstermeye hazır olacaksınız. Yeteneklerinizi ve beyninizi göstermekten korkmayın! Konuşarak ileriye gidebilirsiniz.

Bugün, en az 3 haftadır kafanızda olan soruları kesin olarak ele alabileceğiniz bir gün. Özellikle de duygusal hayatınızı etkileyen sorulara odaklanın. Eğer şu sıralar tatminkar olmayan ilişkilerde yer alıyorsanız, onları arkada bırakmaktan korkmayın. Henüz cevaplanmamış bir istek konusunda içiniz içinizi yiyorsa, artık kafanıza takmayın.

Kendini geliştirmeye odaklanabileceğin bir gün. Daha sağlıklı beslenme modundasın. Sağlıklı ürünler satan bir marketten bol bol taze sebze meyve alabilirsin. Sistemin, son dönemlerin atıklarından arınmak istiyor. Vücudunu saf sıvı ve yiyeceklerle doldurursan kısa süre içinde daha enerjik ve mutlu hissedersin!Bugün istediğinizi kolay şekilde elde ettiğinizi göreceksiniz. Kendinizi net ve dolaysız bir şekilde ifade edebileceksiniz. Bir satış yapmaya çalışıyorsanız, müşteriyi ikna etmek için en doğru kelimeleri bulacak ya da bir grup ya da organizasyon toplantısında konuşma yapıyorsanız, zorlanmadan etkili ve eğlendirici bir şekilde konuştuğunuzu fark edeceksiniz. Diğerlerini özgüvenli ve cesur yaklaşımınızla etkileyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tumturaklı duygu gösterileri bugün her zamanki gibi mutlulukla karşılanmayabilir. Çevrenizdekilerin saygısını kazanmak için biraz daha kontrollü olmanızın gerekebileceğini anlamalısınız. Hareketlerinize biraz hakim olup yere sağlam basmanın ve istikrarın önemini kavrayın. Siz isteseniz de istemeseniz de sizi bu noktaya çeken güçlü etkenler olacağına göre, direnmenin ne anlamı var?

23 Mart 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızda bitiş ve başlangıçlar arefesinde olabilirsiniz. Ev içinde tadilatlar gerekebilir. Aile büyükleriyle ilişkilerinizde zıtlaşma ve gerilime dikkat.

23 Mart 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah işe giderken trafikte başına birtakım aksilikler gelebilir. Planlarının değişebileceği bugünde, alternatiflerin hazır olacak. İş arkadaşlarınla aranda olabilecek iletişim kopukluklarına karşı dikkatli olmalısın. Akşam saatlerinde dağınık bir şekilde hareket edecek olan Ay, baş ağrısı yapabilir.

23 Mart 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda yalnızlığı geride bırakarak bugün beklediğiniz görüşmeler ya da şaşırtıcı konuşmalar içerisine girebilirsiniz. İlişkileriniz daha umut verici ve keyifli bir yön kazanacak. Hızlı hareket etmeden olgunlukla süreci taşımaya gayret gösterin.

23 Mart 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ev ile alakalı yorucu koşullar oluşabilir. Bazı konularda kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. Geçmişle ilgili konular gündeminize gelebilir. Güven arayışına girebilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinleyerek konuların üstesinden gelebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha keyif verici olaylar meydana gelebilir. Akışta kalın.

23 Mart 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda hızlı kararlar alabilir ve uygulayabilirsiniz. Bunun sonucunda planlarınızın bir kısmı uygulamada başarılı olurken bir kısmı başarısız olabilir.

23 Mart 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile büyükleriniz, patronlarınız ve kurumlarla ilişkileriniz ön plana çıkarken, ikili ilişkilerde agresyon, güç mücadeleleri ve manipulasyon gibi davranışlar karşılaşabileceğiniz için, sakinliğinizi koruyup olayları gözlemlemeniz ve konuların üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

23 Mart 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bazı çılgın duygusal iniş çıkışlar olabilir. Gününüzün her anına yoğun bir bulut sızıyor gibi görünüyor. İnsanları kandırmaya çalışmayın çünkü içinizi görebilecekler. Pozitif enerji patlamaları, size daha önemli amacınızı hatırlatmak için birdenbire ortaya çıkacaktır. 

23 Mart 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde ailenizle yaşadığınız sorunların sizi üzmesine izin vermemelisiniz. Onlarla istemeden yaşadığınız durumlarda gözden kaçırmamaya çalışacağınız tek nokta, sabır ve hoşgörüyü esas almaktır.   

23 Mart 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dikkatinizi dağıtacak gelişmelere takılmamalı, planlarınızın başarısıyla ilgili hayaller içinde kendinizi kaybetmemelisiniz. İşiniz hakkında bazı toplantılara katılmak ve bu toplantılarda çeşitli bilgiler sunmak durumunda kalabilirsiniz.

23 Mart 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte ilişkinizdeki romantizmi arttıracak bir şeyler yapmayı deneyeceksiniz. İş yerinizdeki konumunuzdan memnun değilsiniz. Aile bireyleriniz ile birlikte yaşıyorsanız tartışmalardan kaçınmaya çalışın.

23 Mart 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızdan çok mantığınızı kullanmanız gereken bir gün. Sevgilinizden farklı şeyler bekleyebilir, onun sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. İşlerinizdeki yoğunluğu fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak. Onların kıymetini bilin. Siz de onlara jest yapmaya çalışın. Bir para beklentiniz kötü sonuçlanacak ve hayal kırıklığı yaşayacaksınız. Bir yakınınızın hastalığını dert etmeyin çünkü çok kısa sürede iyileşip tekrar sağlıklı günlere dönecek.

23 Mart 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 36' 40"
Ay
Akrep
17° 31' 38"
Merkür
Koç
26° 11' 30"
Venüs
Balık
20° 55' 06"
Mars
Balık
04° 32' 08"
Jüpiter
Boğa
16° 40' 36"
Satürn
Balık
13° 14' 16"
Uranüs
Boğa
20° 38' 09"
Neptün
Balık
27° 47' 16"
Plüton
Kova
01° 49' 01"
Chiron
Koç
18° 45' 39"
Lilith
Başak
19° 44' 05"
True Node
Koç
15° 35' 39"
Son Güncelleme : 28/03/2024 22:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>