Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Geri Adım Atan Taraf Sen Olacaksın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 50%

Bugün gerçek bir yenilik yaşayacaksınız. Belki bir katılmak istediğiniz biraniden size fırsat olarak sunulacak. Kariyeriniz ilerlemeye devam etmeye hazır, bu yüzden kendinizi değişim için ani fırsatlara açık tutun. Ya da aşk hayatınızda, duygularınızla şansınızın güzel bir şekilde bir araya geldiğini görebilirsiniz.

Bugün önünüzde güzel bir gün var. İş yerinde çok fazla ilerleme kaydedebileceksiniz ve sezgileriniz mükemmel olacak. Atmosferdeki tüm güçlü kuvvetleri kendi avantajınıza kullanma olanağınız var. İnsanlar işleri halletme yeteneğinize çok güvenecekler. Potansiyel müşterileriniz veya katılmanız gereken önemli bir toplantınız varsa, işler güzelce sonuçlanacaktır.

Rolling Stones ne güzel söylemiş: "Tatmin olamıyorum." Son zamanlarda hissettiğiniz ruh hali tam da böyle. Aslında son aktivitelerinize bakarsanız, yalnızca aynı yerde kalabilmek adına olabildiğince hızlı koştuğunuz için Alice Harikalar Diyarı'nda gibi hissetmeniz normal. Sonraki gün size yeni, daha tatmin edici yollar açmanın yanı sıra biraz rahatlamanızı da sağlayacak.

Göksel enerjiler, seni özellikle spor veya mesleki alanda bir eğitim almaya yöneltebilir. Mesleki alanda bulunduğun konumun değerini sorgula. Uzmanlığınla insanları ikna edebiliyor musun? İyi bir öğretmen olmak için daha fazlasını bilmen gerektiğini düşünme. Doğrusu, profesör de öğretirken öğrenir.Bugün uçağa binmiyorsan da, yakın gelecekte bunu yapmayı düşünüyorsun. Yolculuk tutkunu ruhun başını dışarı uzattı ve sen egzotik yerlerdeki bilinmeyen diyarları keşfetmek istiyorsun. Uzaklarda olacağın bu zamanların tadını çıkar, ama geri gelmeyi unutma. Öyle görünüyor ki, bazen maceracı ruhun şevkli, ama daha gerçekte daha günü gününe yaşayan birisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı garip rüyalar, görüler ve psişik deneyimler gün boyu yakanızı bırakmayabilir. Bu sizin için alışılmadık bir durum olabilir ve bu defa ayaklarınızın yere sapasağlam bastığı bir ruh hali içerisinde olduğunuzdan tüm bunlar size hayal ürünü şeyler gibi gelebilir. Soru: Hayal gücü tam olarak nedir? Bilmiyoruz! Hisssettiklerinize şüpheyle yaklaşabilirsiniz ama ne olursa olsun altında yatan mesajları da bir düşünün. Size bir şeyler söylemeye çalışıyor olabilir.

21 Mart 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kadınlarla ilişkilerinizde şaşırtıcı değişimler olabilir. Bazı kadın arkadaşlarınızla ilgili şaşırtıcı şeyler öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde aile ilişkileri ön planda.

21 Mart 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişken davranışların yüzünden verdiğin kararların arkasında duramıyorsun. Ailen ile yaşadığın tartışmalarda geri adım atan taraf sen olacaksın. Hayatında farklı fikirleri denemek isteyeceğin bir döneme bugün itibariyle giriş yapıyorsun. Evli bir Koç burcuysan, eşinle arandaki sorunları geride bırakmak için uzun süren konuşmalar gerçekleştirebilirsin.a

21 Mart 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güneş'in burcunuza geçmesi ile yenilenmeye başlıyorsunuz. Hayatınızda yeni başlangıçlara adım atmak için harika bir gündesiniz. Motivasyonunuz iyi sonuçlar aldıkça daha da artacaktır.

21 Mart 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında kafanızda pek çok düşünce olabilir ancak koşullar dağınık olabilir. Öğle sonrasında duygusal açıdan önemli konularla daha ilgili olabilirsiniz.

21 Mart 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda kalbinizi açtığınız bir gündesiniz. Olasılıklara bir süredir kalbinizi kapatmış sadece mantık ile ilerliyordunuz.

21 Mart 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğitim ve seyahatlere katılabilir, kişisel gelişim çalışmalarında yer alabilirsiniz. Pozitif etkili bir günde olsanız da, unutkanlık ve dalgınlıklara, iletişim hatalarına dikkat etmeli, yakın çevre ilişkilerinde size verilen sözlere hemen inanmamaya ve onlara zaman vermeye özen göstermelisiniz.

21 Mart 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir sevgili, akraba veya yakın arkadaşla beklenmedik bir temas, sizi gelecek hakkında neşeli ve iyimser hâle sokabilir. Bu kişiyle daha sık iletişim kurmak isteyebilirsiniz. Bu, hayatınızda olumlu bir sonuç anlamına gelebilir. 

21 Mart 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızla birlikte iletişim yoğunluğu içinde olacağınız bugünde, bazı olaylara radikal çözümler üretmenin zevkini yaşayacaksınız. Olayların sonrasını görmeden, hiçbir olaya evet demiyor ve siz haklı çıkıyorsunuz. 

21 Mart 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, ilişkilerinizi, bu ilişkileri kurduğunuz kişilerin yöneteceği bir gün olabilir. Kontrolü elinizde tutmak için çabalamayın. İdareyi onlara bırakır ve uyum sağlarsanız, hem biraz dinleneceğiniz, hem de eğleneceğiniz bir gün geçirebilirsiniz.

21 Mart 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin sizi aldattığını düşünüyorsunuz ve kafanız çok karışık. Çevrenizdeki insanlardan borç almamaya özen gösterin ve gereksiz şeylere yatırım yapmayın. Sağlığınız gittikçe daha iyi bir hale geliyor.

21 Mart 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda bazı sorunlarınız olabilir, fakat ümidinizi kesmeyin. Daha fazla sempatik ve sevecen olun. Çalışma hayatında dayanıklı ve sabırlı yapınız zorlanıyor; kariyeriniz konusunda gerginliklere karşı hazırlıklı olmalısınız. İş ilişkilerinizde daha sabırlı davranmalısınız. Günü yaklaşan borcunuzu kapatmak için bir miktar daha borca girmeniz gerekebilir. Fiziksel yorgunluğunuzun artmasından dolayı hastalıklara karşı dirençsiz olabilirsiniz.

21 Mart 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 53' 33"
Ay
Akrep
21° 01' 44"
Merkür
Koç
26° 19' 49"
Venüs
Balık
21° 16' 13"
Mars
Balık
04° 45' 26"
Jüpiter
Boğa
16° 44' 13"
Satürn
Balık
13° 16' 13"
Uranüs
Boğa
20° 38' 57"
Neptün
Balık
27° 47' 55"
Plüton
Kova
01° 49' 18"
Chiron
Koç
18° 46' 39"
Lilith
Başak
19° 45' 59"
True Node
Koç
15° 35' 51"
Son Güncelleme : 29/03/2024 05:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>