Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Fırsatları Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2021, Pazartesi

Aşk 50%
Para 80%
Sağlık 70%

Sevgiliniz son zamanlarda ilişkinize, çeşitli aile vesorumlulukları tarafından boğulmuş olduğunuzu bildiği için çok fazla enerji harcadı. Şimdi sevgi ve tutkunuzu cömertçe verme sırası sizde. Bugün; daha iyi ilişkiler, dostluklar ve işbirlikleri oluşturmak için size çok fazla maneviyat ve sevgi enerjisinin olduğu bir gün. Aynı zamanda akış yaratacağınız ve insanları rahatlatacağınız bir zamandasınız, bu nedenle çok şey yapmanız gerekiyor.

Bu dönemde Koç burçları hayatlarını her yönüyle sorgularken bugün size küçük bir iç keşif yapma şansı sunuyor. Varlık göstermek ve etrafınızdaki insan grubunun bir parçası olmak doğal bir durumdur. Örneğin, işinizin kişisel hayatınızdan önce gelmesi sizin için normaldir. Belki de ikisi arasında bir denge bulmaya çalışmalısınız?

Bugün bilgiler altında ezilmiş hissedebilirsiniz. Gün ortasına kadar, hem posta hem de mail kutunuz tamamen dolu olabilir. Herkesin size ihtiyacı var gibi duruyor. İnsanların bugün sizden beklediği herşeyi yapmaya çalışmayın, bu imkansız. Onun yerine, Neyin önemli neyin önemli olmadığı konusunda kararınızı verin. Üst-düzey birilerinden bazı red alabilirsiniz fakat en sonunda sizin zekanızı keşfedecekler.

Hiçbir şeyin çözümüne destek olamıyor gibi hissediyor olabilirsin. Her şeyin herkes için huzurlu ve uyumlu gitmesini istiyorsun. Çatışan duyguların yarattığı fırtınanın ortasında kalmış gibisin. Hiçbir şeye konsantre olamıyorsun. Belki de zihnin ortalığı karıştırıyordur. İnsanlar senin yardımını istiyor ve ihtiyaç duyuyor ve sen de zorunda hissediyorsun; ama aynı zamanda, kaçmak ve kimseyi takmamak da istiyorsun...Tumturaklı duygu gösterileri bugün her zamanki gibi mutlulukla karşılanmayabilir. Çevrenizdekilerin saygısını kazanmak için biraz daha kontrollü olmanızın gerekebileceğini anlamalısınız. Hareketlerinize biraz hakim olup yere sağlam basmanın ve istikrarın önemini kavrayın. Siz isteseniz de istemeseniz de sizi bu noktaya çeken güçlü etkenler olacağına göre, direnmenin ne anlamı var?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün uçağa binmiyorsan da, yakın gelecekte bunu yapmayı düşünüyorsun. Yolculuk tutkunu ruhun başını dışarı uzattı ve sen egzotik yerlerdeki bilinmeyen diyarları keşfetmek istiyorsun. Uzaklarda olacağın bu zamanların tadını çıkar, ama geri gelmeyi unutma. Öyle görünüyor ki, bazen maceracı ruhun şevkli, ama daha gerçekte daha günü gününe yaşayan birisin.

22 Mart 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne etkileyici rüyalarla başlayabilirsiniz. Aile üyelerinin ve kardeşlerin sağlığıyla ilgili destekler ve yardımlaşmalar gündeminizde olabilir.

22 Mart 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay bugün öncü burçta hareket ediyor. Geleceğinin şekilleneceği bir gün olacak. Güneyerinde alacağın sürpriz bir haberle başlayabilirsin. Kariyer hedeflerin için gelecektekliflerini de değerlendirmeyi düşünebilirsin. Evli bir Koç burcuysan, eşinle birlikte kısa süreli tatil rotası oluşturmak isteyeceksin.

22 Mart 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güne baharın verdiği coşkuyla başlıyorsunuz. Bireyselliğinizi ön plana çıkarmak isterken ikili ilişkilerinizde enerjinizi sahaya yansıtabileceksiniz. Venüs’ün Koç burcunda hareket etmeye başlamasıyla karizmanız ve cesaretiniz çok güçlü olacak.

22 Mart 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili konularda karşıt fikirlerle karşılaşabilirsiniz. Planlarınızda değişiklikler olabilir. Sabah saatlerinde hayaller içinde kalmak isteyebilirsiniz. Gün içinde geçmişle ilgili olaylar gündeme gelebilir. Bu konularda kendinizi rahatlatmaya çalışın. Bundan dolayı akşam saatlerinde kendinizi daha fazla yorulmuş hissedebilirsiniz.

22 Mart 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda mesleki konularda gelişiminizin yeterince iyi bir ivmede olduğunu görüp dinlenme kararı alabilirsiniz.

22 Mart 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aileyle ilgili konuların ağırlığını biraz daha fazla hissedeceğiniz bir gün olabilir. Aksiyona geçmek için sabırsız olabilirsiniz. Kontrolü elden kaybetmemeye dikkat zira enerjik bir günde olabilirsiniz.

22 Mart 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

En sevdiğiniz proje için artan coşku sizi yeni bir yöne götürebilir. Hatta kendinizi en çok sevdiğiniz şeyi yapmaya daha fazla adamak için kariyerinizi değiştirmeye bile karar verebilirsiniz. Fiziksel, duygusal ve ruhsal sağlığınız şu anda çok iyi olmalı. Yaşam kaliteniz muhtemelen daha da artacaktır. 

22 Mart 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamınızla ilgili yeni bir süreç içindesiniz. Yeni bir düzene ihtiyacınız var. Süregelen işlerinizde de, bazı tereddütlerinizi aştığınız anda, başarıya daha fazla yaklaşacaksınız. İçsel derinliğinizin yoğun olduğu bir gün. 

22 Mart 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın ilişkiler kurduğunuz kişilere uyum içinde olacağınız bir gündesiniz. Onların yarattığı samimi hava sayesinde oldukça neşeli olabileceğiniz gibi, zihninizi meşgul edip duran bir konu hakkında yardım da isteyebilirsiniz.

22 Mart 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlk görüşte aşkın mümkün olabileceğine hiç inanmadınız ama çok yakında fikriniz değişebilir. Finansal durumunuzu düzeltebilmek istiyorsanız, ihtiyacınız olmayan şeylere para harcamamaya özen göstermelisiniz.

22 Mart 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendi doğrularınızı sevgilinize empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Ona gösterdiğiniz fazla ilgi bunaltabilir. Karmaşık duygulardan uzaklaşmaya çalışın. İş yaşamınızdaki memnuniyetsizlik gözünüzü günden güne korkutuyor. Bugünlerde deneyimli, sağduyulu kişilerle iletişim içinde olmaya çalışın. Harcamalarınıza biraz daha dikkat ederseniz beklenmedik giderlerinizi kolaylıkla karşılayabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmemeniz, fiziksel performansınızın düşmesine neden oluyor.

22 Mart 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 48' 54" R
Ay
Akrep
23° 29' 49"
Merkür
Koç
15° 58' 52"
Venüs
Koç
25° 09' 18"
Mars
Balık
26° 03' 52"
Jüpiter
Boğa
22° 51' 17"
Satürn
Balık
16° 08' 44"
Uranüs
Boğa
22° 04' 41"
Neptün
Balık
28° 45' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
20° 23' 19"
Lilith
Başak
22° 48' 42"
True Node
Koç
15° 34' 57"
Son Güncelleme : 25/04/2024 16:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>