Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sosyalleşiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mart 2021, Cuma

Aşk 50%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün bazı güçlü sezgisel anlar yaşıyor olabilirsiniz. Ruhani yetenekleriniz artacak ve aslında neler olup bittiğini görebileceksiniz. Bir işletme ortamında, müşterinizin veya patronunuzun ihtiyaçlarını önceden tahmin etmek için bu özel beceriden yararlanabilirsiniz. Söyleyeceklerini tahmin ederek onları etkileyebileceksiniz. Evde ise, sevdikleriniz duyarlılığınıza ve algılama kabiliyetinize hayran olacaklar.

Hassas ve çok çabuk etkilenen birisisiniz. Havada oluşan yoğun atmosfere minnettar değilsiniz ama kendinizi motive etmek için ihtiyacınız olan şey tam da budur! Evet, çok fazla baskıyla yüzleşmek üzeresiniz ama başa çıkabilirsiniz. Artık planlama yok, gecikme yok, uçuk hayaller kurmak yok! Kemerinizi bağlayın ve işinizi bitirin. Boş zamanlarınızda hayal kurabilirsiniz.

Bugün şans sizinle olacak özellikle de ilişkiler konusunda. Belki, bir arkadaşınız size profesyonel hayalgücünüz konusunda faydalı olacak harika bir kişiyle tanıştırabilir. Ya da, partneriz çok düşünceli bir hediyeyle size sürpriz yapabilir. Şansınız yüzünüze gülüyor, bugün harika bir gün olacak inanın!

Baş gösteren sorunlar seninle ilgili değilmiş gibi görünse de, bunların ucunun sana dokunacağı su götürmez bir gerçek. Duyguların oldukça yoğun ve bu yoğunluğun sebebini göremeyebilirsin. Otur ve parçaları birleştir. Belki, birinden aldığın olumsuz yorumlar sebebiyle öfke seviyen artabilir. Ya da iyiliğini önemsediğin bir arkadaşının yaşadığı travmalar seni de etkileyebilir.Eğer birinin gelip tüm ihtiyaçlarınızı karşılamasını ve özellikle de duygusal ihtiyaçlarınızı tatmin etmesini bekliyorsanız, daha çok bekleyeceksiniz. Kendi ihtiyaçlarınızdan siz sorumlusunuz. Değilseniz, sonsuza dek bağımlı yaşarsınız. Bu bir #burç adı# burcu için duyulmuş şey değil! Hele size göre hiç değil!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz yorgun hissedebilirsiniz. Evinize çok fazla misafir gelebilir ve gün boyu insanları ağırlamanız gerekebilir. Tek seferde çok fazla insanla iletişim kurabilirsiniz. Telefonunuz hiç susmadan çalabilir ve herkes sizden ilgi bekleyebilir. Her şeyi elinizden geldiğince önceliklendirmeye çalışın.

26 Mart 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatında ve finansal planlardaki süreçlerinizde ani netleşmeler yaşanabilir. Gerekli harcamalar için para çıkışlarınız olabilir. Sağlığınızı desteklemekle ilgilenmeniz gerekli.

26 Mart 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışmayan bir Koç burcuysan, uzun süredir beklediğinteklifi kapını çalabilir. Ay, toprak burcunda hareket ederken, sosyalleşmek adına adımlar atacaksın. Eskiye oranla, arkadaşlarınla olan iletişimin güç kazanacak. Evli bir Koç burcuysan, eşinle birlikte ufak bir kaçamak için hazırlık yapacaksın.

26 Mart 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Haksızlığa gelemeyen yapınız abartılı ve fevri bir tutum sergilemenize neden olabilir. Hem kendi beden ve ruh sağlığınız için hem de çevreniz için ani tepkilerden uzak durmalısınız. Öfkenizin dinmesi konusunda ailenizin desteği size iyi gelecektir.

26 Mart 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Öğleden sonra aldığınız sorumlulukların sizi kısıtladığınız hissedebilirsiniz. İyi bir iletişimle üstesinden gelebilirsiniz. Endişe duyduğunuz konular size rahatsızlık verebilir.

26 Mart 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni yerler görmek, seyahat ve maceralara atılmak için uygun bir gündesiniz. Her şeye in iyi tarafından bakmayı başarabileceksiniz.

26 Mart 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Detaylar konusunda titiz ve mükemmeliyetçi olabilirsiniz. Üretkenlik ve çalışkanlık duygularıyla hareket edebilirsiniz. Ancak kuruntuları bir kenara bırakıp işinize konsantre olduğunuzda güzel sonuçlar alabilirsiniz. Şans yıldızı Venüs Güneş ile kavuşurken özellikle aşktan ve ilişkilerden yana fırsatlar sunuyor.

26 Mart 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hoşnutsuz olduğunuz durumlar bir bir ortadan kalkıyor olacak ancak siz kafanıza takacak bir şeyler aramaya devam edeceksiniz. Bu aralar kaostan besleniyor olabilir misiniz? Biraz daha sakin olmanız gerekiyor.

26 Mart 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızla beraber olma isteği içinde olsanız bile, onların fikirlerinden etkilenmeniz söz konusu olacaktır. Kendi kararlarınızı kendiniz vermek isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı arzu ettiğiniz konuda kullanacaksınız. 

26 Mart 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün zihniniz, oldukça faal olabilir. Uzaktaki hedeflerinizi net biçimde değerlendirmeniz, uzun vadeli planlarınıza daha geniş bir bakış açısıyla yaklaşıp kurgularınızda bazı değişikliklere gitmeniz, günün ana konuları arasında yer alabilir.

26 Mart 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eski sevgiliniz sizinle yeniden birleşmek isteyebilir. İş yerinizde ortaya harika çalışmalar çıkarıyorsunuz ve geleceğiniz için birikim yapmaya başladınız. Bugün duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

26 Mart 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz siz güvenmek istiyor. Şimdilik ilişkinizin bir tehlike altında olmadığını ona kanıtlayın. Rekabetten hoşlanmamanıza rağmen giderek rekabetin esiri olmaya başladınız. Boşuna vesveseye kapılmayın, rakibinizin sizin yanınızda en küçük şansı dahi yok! Kendinize güvenle ve cesaretle yapacağınız yeni bir teşebbüs size çok şey kazandıracak! Bugünlerde hesapta olmayan gelişmeler sizi sıkı para politikaları içine sokabilir. Baş ağrılarınızın nedeni, son günlerdeki düzensiz uyku saatleriniz.

26 Mart 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 43' 13" R
Ay
Akrep
22° 17' 02" R
Merkür
Koç
15° 58' 54"
Venüs
Koç
25° 02' 07"
Mars
Balık
25° 59' 21"
Jüpiter
Boğa
22° 49' 56"
Satürn
Balık
16° 08' 12"
Uranüs
Boğa
22° 04' 22"
Neptün
Balık
28° 45' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 22' 59"
Lilith
Başak
22° 48' 03"
True Node
Koç
15° 35' 13"
Son Güncelleme : 25/04/2024 13:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>