Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Motivasyonun Artıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mart 2021, Pazartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 40%

Yaratılış sürecini seviyorsunuz. Bitkilerinizi sulamak veya bir resmi yapmak bile size neşe veriyor. Bu ay, gerçekten önemsediğiniz bir projeyi bitirme şansınız olursa sonuçlardan memnun kalacaksınız. İnsanların nasıl bu kadar olumlu tepki verdiğini görünce şaşıracaksınız. Kendinizle gurur duymalısınız.

Elinizdeki görevlere odaklanmak için kendinizi arkadaşlarınızı cesaretlendirmeniz gerekebilir. Havadaki enerji insanları etrafta dolanıp dalga geçmesi ve şakalar yapması konusunda kandırabilir. Pozitif ve sıcak enerji iyi bir şeydir, ancak işlerin de hallolması gerekiyor! Lider olan sizseniz, diğerlerini yönlendirici bazı yollarla motive etmeye çalışın. Onlara ne kadar iyi biryaptıklarını ve bir sonraki başarılarını dört gözle beklediğinizi söyleyin.

Bugün çok "gerçekçi" bir gün olacak gibi. Diğer bir deyişle, kendinizi oldukça odaklanmış ve bir şeyleri somutlaştırmak isteyen bir halde bulacaksınız. Bu odaklanma bir kaç hafta sürecek ve bugün bazı meselelere çözüm getireceksiniz. Bu başarının sizi son zamanlardaki yoğun tempoya geri döndürmesine izin vermeyin. Bu kadar yoğunluk hiç kimseye iyi gelmez...

Evinin içinde ve etrafında bazı iyileştirmeler yapmak isteyebilirsin. Belki mahalleni değiştirmek bile isteyebilirsin. Konut ilanlarını inceleyebilir ve bir ev alarak yatırım yapabilirsin. Güzel konumlu apartmanlara bakmak da aklının bir köşesinde olabilir. Şimdi daha büyüğü hedefleme ve yaşamak için doğduğun hayatı gerçekleştirme zamanı.Uzun zamandır görmediğiniz birisi hakkındaki bazı rüyalar, bu kişinin şu anda ne yaptığını merak etmenize ve onunla yeniden iletişim kurma isteğinizi uyandırabilir. Eğer yapabilirseniz, onu arayın. Bu durum sizi çok şaşırtmış olmalı! Artan psişik duyarlılık, aile üyelerinin düşüncelerini ve duygularını daha iyi anlamanıza neden olabilir. Her türlü iletişim bugün oldukça yolunda gidecek, o yüzden dışarı çıkın ve kalabalığa karışın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni bir arkadaş edinebilirsiniz. Hep özel bir insan oldunuz ve insan biriktirmeye meyillisiniz. Çok çeşitli insanla arkadaşlık kurmak hoşunuza gidiyor. Anlayış ve destek bekleyen birini himayenize alabilirsiniz. Onlara ulaşıp bir şeyleri paylaşmak için cesaretlendirmek kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. Bu kişi biraz utangaç ya da kendine güveni düşük biri olabilir. Bu yüzden ona karşı anlayışlı olun.

29 Mart 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde aşırılık ve abartılara giden durumlar yaşanabilir. Bazı kişilerden daha abartılı, dengesiz tavırlar görebilirsiniz. Sosyal bir gün geçiriyorsunuz.

29 Mart 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer hedeflerine yön vereceğin bir gün olacak. İş yerinde beklemediğin bir terfi haberi ile karşılaşmak, çalışma motivasyonunu arttırabilir. Soğukkanlılığını koruman gereken konular karşına gelebilir. Ailesinden uzakta yaşayan bir Koç burcuysan, ailene sürpriz yapmak gibi bir düşüncen olacak.

29 Mart 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güne baharın verdiği coşkuyla başlıyorsunuz. Bireyselliğinizi ön plana çıkarmak isterken ikili ilişkilerinizde enerjinizi sahaya yansıtabileceksiniz. Venüs’ün Koç burcunda hareket etmeye başlamasıyla karizmanız ve cesaretiniz çok güçlü olacak.

29 Mart 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde planlarınızda değişiklikler olabilir. İkili ilişkilerinizde kararsız davranabilirsiniz. Uyum ve denge arayışı içine gireceğiniz zamanlar var. İletişiminizde baskın bir üslup tercih edebilirsiniz, dikkatli olun. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda uğraşı içine girebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha keyifli koşullar söz konusu.

29 Mart 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gösterişten uzak hal ve huzuru seçmek size iyi gelecek özellikle özür dileyebilmenin erdemi sizi huzura kavuşturabilir.

29 Mart 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü ve yüksek bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlarla karşılaşabilir, size gelen teklif ve davetleri değerlendirebilir ve devam eden ilişkilerinizde romantik bir gün geçirebilirsiniz. Finansal konularda problem yaşayabileceğiniz bugün, enerjinizi spora yönlendirebilir, eğlenceli aktivitelerde yer alabilirsiniz.

29 Mart 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Pozitif enerjinin bugün size teğet geçmesine izin vermemelisiniz. Etrafınızdaki pozitifliklere tutunmalı ve sizden uzaklaşmasına olanak tanımamalısınız. Son zamanlarda zor günler geçirdiniz, huzura her zamankinden çok ihtiyacınız var.

29 Mart 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılığınıza çok fazla güveniyorsunuz. Çevresel faktörlerin baskısının sizi olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz. Yapmak istediğiniz birçok işin listesiniz yapın ve aceleye getirmeden işlerinizi sırayla toparlayın.

29 Mart 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görev ve sorumluluklarınızın ön plana çıkacağı ve vaktinizin çoğunu alacağı bir gün geçirebilirsiniz. Eğer geçmişte bazı şeyleri ertelediyseniz veya ihmal ettiyseniz, bu konular veya kavramlarla bugün ilgilenmeniz gerekli olabilir.

29 Mart 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birbirinize çok güveniyorsunuz. İş yerinizde karşınıza çıkan problemleri başarılı bir şekilde çözüyorsunuz. Hayatınızda ne yapmak istediğinizi düşünün ve çevrenizdeki insanların bu düşünceleri kısıtlamasına izin vermeyin.

29 Mart 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uyumluluk şu anda sizin içinde olduğunuz ilişkinin anahtarı. Amaçlarınızı tartışıp onların üzerinde anlaşın ve ne yapacağınızı planlayın. Yakın çevrenizden biriyle ilgili olaylar gündeminizi doldurabilir. Bu durum karşısında sorunların üstesinden gelebilmek için, sabırlı olmalı ve olayları alttan almalısınız. Üstlerinizle aranızda çıkabilecek sürtüşmelerde de sakin olun. Borçlarınızı ödemekte gecikebilir veya hiç hesapta olmayan harcamalar yapabilirsiniz. Fazla kilolarınızla vedalaşma vakti!

29 Mart 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 40' 23" R
Ay
Yay
04° 35' 26"
Merkür
Koç
16° 00' 51"
Venüs
Koç
26° 14' 32"
Mars
Balık
26° 44' 45"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 33"
Satürn
Balık
16° 13' 38"
Uranüs
Boğa
22° 07' 40"
Neptün
Balık
28° 47' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 21"
Lilith
Başak
22° 54' 34"
True Node
Koç
15° 32' 17"
Son Güncelleme : 26/04/2024 13:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>