Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Paniksin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mart 2021, Salı

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün, sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmek için iyi bir gün. İş hayatınızdaki ya da finansal kaygılara fazla kapılmamaya çalışın. Aklınızda çok fazla şey var fakat ailenizle olmanın tadını çıkarın. Akşamı, çocuklarınızla konuşarak ve herkesin beraber oturduğu gerçek bir yemek yiyerek geçirin. Çocuklarınızın okulda neler yaptıklarını öğrenin. Onlara bazı konularda rehberlik yapma veya onları cesaretlendirme şansınız olabilir.

Bugün evinizde olun ve yapılması gereken işleri yapın. Liste yapın ve ona sadık kalın. Bugün görevde kalmanıza yardımcı olacak güçlü bir odaklanma hissinin olduğunu fark edebilirsiniz. Oyunun adı verimlilik bu yüzden işinizde duygularınızı stabil tutabildiğiniz zaman (bugün olması gerektiği gibi) bir ilerleme yaşamanız muhtemeldir.

Keskin zekalı ve çok meraklı bir kişiliğiniz var. Bugün bazı gizli alanları keşfederek bu özelliğinizi iyiye kullanabilirsiniz. Başlıca ilgi alanınız bilim olacak gibi görünüyor. İnternetten araştırma yapacaksanız, araştırmanız oldukça verimli olacak. Gerçekten yüksek düzeyde bilgi isterseniz, CalTech ya da Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (M.I.T)'in sitelerine bakabilirsiniz.

Halet-i ruhiyene ve moduna karşı hassassan, düşük enerjili bir dönemden yüksek enerjili bir döngüye girdiğini fark edebilirsin. Son haftalarda karşılaşmış olduğun insanlar üzerinde derin etkiler bırakmış olabilir. Şimdi bunun ne demek olduğuna daha yakından bakabilirsin. Önümüzdeki günlerde bu insanların etkileri sayesinde yeni şeyler deneyebilirsin.Bugün işlerinizin sürekli sekteye uğraması sizi yorabilir. Arkadaşlarınıza ve szinle konuşmaya ihtiyacı olan aile üyelerine karşı surat asmamaya çalışın. Belki de cevaplanması gereken önemli soruları vardır. Pek çok alanda deneyimli olduğunuz için onlara yardımcı da olabilirsiniz. Aşırı yorgun ve sinirli hissediyorsanız, bazı sınırlar koymanız da gerekir. Her şeyi bir günde halletmek zorunda değilsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır görmediğiniz birisi hakkındaki bazı rüyalar, bu kişinin şu anda ne yaptığını merak etmenize ve onunla yeniden iletişim kurma isteğinizi uyandırabilir. Eğer yapabilirseniz, onu arayın. Bu durum sizi çok şaşırtmış olmalı! Artan psişik duyarlılık, aile üyelerinin düşüncelerini ve duygularını daha iyi anlamanıza neden olabilir. Her türlü iletişim bugün oldukça yolunda gidecek, o yüzden dışarı çıkın ve kalabalığa karışın!

30 Mart 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ileriye dönük finansal planlar ve yatırımlar içinde olabilirsiniz. Kazançlar ve ödeme arasında denge sağlayabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinizde içten içe bazı mesafeler koyabilirsiniz.

30 Mart 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bankalarla yoğun mesai harcayacağın bir gün olacak. Beklediğin haberlerin gelmemesi seni panik içerisine sokabilir. Yaşam alanında düzenlemelere gitmek için alışverişe çıkma planları yapacaksın. Evli bir Koç burcuysan, eşinle birlikte tatil rotası oluşturmak için hazırlıklarına hız vereceksin.

30 Mart 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda yalnızlığı geride bırakarak bugün beklediğiniz görüşmeler ya da şaşırtıcı konuşmalar içerisine girebilirsiniz. İlişkileriniz daha umut verici ve keyifli bir yön kazanacak. Hızlı hareket etmeden olgunlukla süreci taşımaya gayret gösterin.

30 Mart 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Sabah saatlerinde fikir çatışması içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda endişe içinde olacağınız olaylar yaşayabilirsiniz. . Parasal konularda daha dikkatli olmanızda fayda var. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Akşam saatlerinde yaratıcı uğraşlar söz konusu olabilir.

30 Mart 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sıkıntılara karşı güçsüz hissediyor olabilirsiniz. Pes etmek üzere olduğunuz bazı konular var ancak pes etmek sizi mutsuz edecektir.

30 Mart 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca günlük rutin işlerinizi tamamlamak üzere hareket edebilir, ev, dolap, eşyaların temizliği gibi konulara öncelik verebilirsiniz. Çalışma hayatınızda işlerinizi kolayca tamamlayabileceğiniz bugün, öğleden sonraki saatlerde ilişkilerde kıskançlık, kontrol etme ve incitme gibi duygulara açık bir etkiden geçeceksiniz.

30 Mart 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu an çok meşgul olmalısınız. Başınızı kaşıyacak, yemek yiyecek ya da bir kahve bile içecek kadar vaktiniz yok. Bu böyle devam ederse çok yorgun düşeceksiniz ve hatta hastalanacaksınız. İşlere biraz ara vermenin bir yolunu bulmalısınız.

30 Mart 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün gerekli enerjiye sahipsiniz. Gün içinde özel duygularınızda aşırıya kaçarak, ilişki içinde olduğunuz kişilere söylenmemesi gereken sözleri sarf etmeniz mümkün. Olaylara yaklaşım tarzınız sağlıklı ve net olmalı.

30 Mart 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevgili Koç; sosyal açıdan aktif olduğun bir gündesin. Fikirlerini gruplar içinde ifade etmek ve öncülük etmek isteyebilirsin. Geleceğini düşünerek ve maddi güven sağlamak için atacağın adımlarında dikkatli olmalı, yaptığın işlerden daha fazla kazanç elde etmek için alternatif yollar aramalısın.

30 Mart 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizdeki insanların negatif düşünceleri yüzünden aşk hayatınızın zarar görmesine izin vermeyin. İş hayatınızda daha planlı olmaya özen gösterin. Egzersiz yaparken aşırıya kaçmadığınızdan emin olun ve su tüketiminizi arttırın. 

30 Mart 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda istekleriniz ve duygularınız arasındaki uçurumun yarattığı çelişkiyi kaldırarak, içinizdeki kuruntulara son vermelisiniz. Sevgilinizden bir kopuş süreci yaşamanız mümkün. Bu belki de yeni bir ilişkinin başlangıcı anlamına geliyor! Bugünlerde işinizle ilgili çok tetikte olmalısınız. Ani kararlar vermekten kaçının. Bugünlerde paranızı iyi idare ediyorsunuz. Yakında hiç beklemediğiniz bir masrafa gireceksiniz. Kendinizi sağlıklı hissetseniz de bazı kontrolleri ihmal etmeyin.

30 Mart 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 57' 00" R
Ay
Akrep
25° 13' 59"
Merkür
Koç
15° 58' 56"
Venüs
Koç
25° 19' 35"
Mars
Balık
26° 10' 18"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 13"
Satürn
Balık
16° 09' 31"
Uranüs
Boğa
22° 05' 09"
Neptün
Balık
28° 45' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 23' 48"
Lilith
Başak
22° 49' 37"
True Node
Koç
15° 34' 34"
Son Güncelleme : 25/04/2024 19:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>