Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Ön Plandasın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mart 2021, Çarşamba

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 100%

Bir sonraki gün sizin için harika olacak. İçinizde kontrol edilemeyen bir yangın var. Bir ortamda bir konuşma yapabilir ya da sevdiklerinize özel bir performans sergileyebilirsiniz. Her halükarda, kendinizi kanıtlamanız gerek ve bunun için hiç enerji harcamayacaksınız. Günün sonunda, tamamen bitkin olacaksınız. Dinlemeye çalışın.

Tümarkadaşlarınız steroid almış gibi görünebilir. Ofisteki hareket temposu olağanüstü ve siz de bu tempoya yetişmekte zorlanıyorsunuz. Denemeyin bile. "Acele giden ecele gider" atasözü bugün için çok doğru. Kendi temponuzda çalışmaya devam edin. Günün sonunda, herkesten daha iyi birçıkardığınızı göreceksiniz.

Biraz yazı yazmak belki teknik şeyler veya diğerodaklı alakalı projeler konusunda çaba sarfederken ustalık becerileriniz canlanabilir. Buhayatınızda size yeni bir aşama sunabilir çünkü yüksek rütbelerdeki insanların ilgisini çekebilirsiniz. Bunun tek dezavantajı: Yazdıklarınızı gözden geçirmek, düzenlemek tekrardan göz geçirmek ve tekrardan düzenleme ihtiyacı içinde kaybolmayın. Sadece bu biraz daha fazla zaman alabilir, eğer olmuyorsa yeniden yazabilirsiniz de.

İyi haberler alabilirsin. Günün enerjisi sana kişisel bir dönüm noktası vaat edebilir. Sen ve romantik partnerin ilişkinizdeki bir sorunun üstesinden gelebilirsiniz. Veya kariyerinle alakalı olarak harika bir deneyim yaşayabilirsin. Patronundan güzel geri dönüşler alabilirsin. Bir müşterin seni uzmanlığın sebebiyle övebilir. Geçmişte yaydığın pozitif enerji şimdi sana geri dönüyor.Bugün esnek bir tutum takınmanız gerekebilir. Tatil planlarınızda bazı ani değişiklikler olabilir. Bir aile üyesi bir ziyareti iptal edebilir. Ya da özel bir aile yemeği hazırlarken birtakım zorluklar yaşayabilirsiniz. Yalnızca bu değişikliklere ve aksaklıklara karşı sabırlı olmaya çalışın. Bu olayları büyük bir melodrama dönüştürmediğiniz sürece bütün bunlara rağmen her şey yine de eğlenceli olabilir. Bu yüzden, hepsinden önemlisi, mizah anlayışınızı elden bırakmayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işlerinizin sürekli sekteye uğraması sizi yorabilir. Arkadaşlarınıza ve szinle konuşmaya ihtiyacı olan aile üyelerine karşı surat asmamaya çalışın. Belki de cevaplanması gereken önemli soruları vardır. Pek çok alanda deneyimli olduğunuz için onlara yardımcı da olabilirsiniz. Aşırı yorgun ve sinirli hissediyorsanız, bazı sınırlar koymanız da gerekir. Her şeyi bir günde halletmek zorunda değilsiniz!

31 Mart 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bankacılık işlemlerinizde daha titiz olmaya ve hata, karışıklık durumlarına dikkat etmeye çalışın. Değerli eşyalarınızı daha iyi koruyun. Sezgilerinize kulak vererek hareket edin.

31 Mart 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yatırımını değerlendirmeyi düşündüğün için alım satım konularında daha çok ön planda olmak isteyeceksin. Bahar aylarının geldiğini hissettiğin bugünlerde daha fazla dışarı çıkma planları yapacaksın. Bugün Güneş, Satürn 60’lığı olacak. Evli bir Koç burcuysan, eşinle birlikte alışverişe çıkma planların olabilir.

31 Mart 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güne halsiz veya gergin başlangıç yapabilirsiniz. Üzerinizde biriktirdiğiniz stres sizleri öfkeye sevk ediyor olabilir. Olumsuz enerjinizi atmak için fiziksel aktivitelere başvurmalısınız. Bugün çok güzel bir gün. Yeni bir proje için adım atın ve öfkenizi yaratıcılığa kullanın.

31 Mart 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Korktuğunuz konulara karşı daha fazla tepki gösterebilirsiniz. Gün içinde ani değişikler olabilir. Gizli kalmış konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha istikrarlı davranabilirsiniz. Ciddi kararlar alacağınız zamanlar olabilir.

31 Mart 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Soğuk algınlığı odaklı halsizleşebilirsiniz bu da bilhassakonularında motivasyonunuzu düşürebilir. Finanse bereketiniz eski düzenine girecek.

31 Mart 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinize güveninizin tam olduğu ve sahip olduğunuz maddi manevi değerlere teşekkür edeceğiniz bugün, sosyal ortamlarda yer alarak keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Enerjiniz yüksek olacağı için ilişkilerinizde ılımlı davranmanız yararlı olacaktır. Mutlu seneler.

31 Mart 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu sabah uyanmakta biraz zorlanmış olabilirsiniz. Gün içinde uykunuzun gelmesini engellemek ve işinize daha kolay odaklanmak için bir fincan kahve içebilirsiniz. Bu da yeterli gelmezse ara ara lavaboya giderek yüzünüze soğuk su çarpabilirsiniz.

31 Mart 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevdiğiniz işleri yapmak için kolları sıvayacak ve girişeceğiniz işler için, hoşlandığınız kişilerle birlikte olmak isteyeceksiniz. Fakat, fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle, gereksiz bir gerginlik ortamı yaratmamaya özen gösterin. 

31 Mart 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz ve kalabalık sosyal gruplar içinde yürütülen faaliyetler, hayatınızda daha büyük bir önem kazanmaya başlayabilirler. Toplum yararına faaliyet gösteren sosyal bir kuruma da katılmanız ihtimal dahilindedir.

31 Mart 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok yakında kendinize göre bir partner adayıyla tanışacaksınız. Yaratıcı çalışmalarınız ilearkadaşlarınızı kendinize hayran bırakıyorsunuz. Bugün tartışmalardan kaçının ve sinirlenmemeye çalışın.

31 Mart 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizin kendi ritminde gelişmesine izin verin. Yaşam boyu süren ilişkilerin çabuk başlamadığını unutmayınız. Meslek yaşantınızda üstleriniz tarafından destek göreceğiniz ve takdir edileceğiniz bir gün. Risk alabilme konusundaki cesaretiniz maddi bakımdan kazançlı çıkmanızı sağlayabilir. Karşılaştığınız olaylara akılcı çözümler bulabilir, içinde bulunduğunuz şartları görebilirsiniz. Yakında, hiç hesapta olmayan bir paranın elinize geçmesi mümkün. Hava değişimleri sağlığınızı etkiliyor.

31 Mart 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 20' 55" R
Ay
Akrep
17° 32' 14" R
Merkür
Koç
15° 59' 25"
Venüs
Koç
24° 33' 52"
Mars
Balık
25° 41' 39"
Jüpiter
Boğa
22° 44' 38"
Satürn
Balık
16° 06' 03"
Uranüs
Boğa
22° 03' 04"
Neptün
Balık
28° 44' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
20° 21' 40"
Lilith
Başak
22° 45' 30"
True Node
Koç
15° 36' 12"
Son Güncelleme : 25/04/2024 04:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>