Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İnsanları Seviyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Nisan 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Lisede kızlara yazmak için kullandığınız aşk notlarını hatırlıyor musunuz? Kendinizi daha yaratıcı bir şekilde ifade ettiğiniz bir sanatçıdan daha fazlası olduğunuz bir dönemdi. Son zamanlarda bu yönleriniz biraz köreldi fakat bugün yine ilham alabilirsiniz. Hayat sadeceve paradan ibaret değil. İnsanlarla anlamlı bir şekilde bağlantı kurmak kalbinizi ısıtır ve ruhunuzu rahatlatır. Bu yönlerinizi ortaya çıkarmaktan korkmayın.

Bugün tanınma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Pek çok farklı yeteneğiniz var ve bazen insanlar görevlerinizi ne kadar iyi idare ettiğinizi anlamıyorlar. İşleri zahmetsiz gösterme eğiliminiz var. İnsanlar işinizi halletmek için ne kadar çaba gerektiğini her zaman anlamıyorlar. İşinize uyguladığınız zaman ve enerji hakkında başkalarına karşı dürüst olmaya çalışın. Herkesin sizin çok çalıştığınızı bilmesinden korkmayın.

Bugün sizin için yoğun bir gün olacak. Arabada fazla zaman geçirebilir, ayak işleri yapabilir, ziyaretlerde bulunabilir ve hatta projeyle ilgili birkaçyapabilirsiniz. Arkadaşlarınıza ya da bağlı olduğunuzu grup üyelerine bir çok defa aramanız gerekebilir. Bu telefon görüşmeleri, sizi ilginç bir sohbetin içine çekecek birkaç güzel haber ve heyecanlı bilgileri almanız anlamına da gelebilir. Yani bugü yoğun olduğu kadar hareketli de geçecek. Tadını çıkarın!

Ciddi meselelerle uğraşacak halin olmayabilir. Günün enerjisi, seni yaratıcı hayal gücünü keşfetmeye yöneltiyor. Bilgisayarlar, arabalar veya sanat gibi tutkularını düşünürken kendini bulacaksın. En sevdiğin hobinle uğraşırken zamanın nasıl geçtiğini unutacaksın. Kendi ilham denizinde dolaş.Bugün birisiyle yoğun bir tartışmaya girmeniz muhtemel. Kendinizi cesur bir şekilde ifade etmek isteyeceksiniz. Sulu mizah anlayışınızbaşında olabilir. Birkaç ince espri patlatabilirsiniz. Ya da insanları güldüren keskin veya ironik bir yorum yapabilirsiniz. O ateş gibi zekanız körüklenecek. Tartışmalı bir mesele hakkında konuşmak isteyebilirsiniz. Bazen başkalarını kışkırtıp güldürmek nasıl da hoşunuza gidiyor!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çoğu zaman aklını toplamakta güçlük çekiyorsun. Neyi seçmen gerektiğini bilemiyorsun! Bugün kendinle huzur içinde olacaksın. Eğer bugün özel hayatın ile ilgili önemli bir karar alman gerekirse, bunu yapabileceksin. Ama eğer kendini çok büyük bir karar almanın eşliğinde hissediyorsan, bunun üzerinde düşünmek için kendine gereken zamanı tanımalısın. Aklının daha net olduğunu düşündüğün bir zaman karar vermelisin.

4 Nisan 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hareketli ve enerjisi yüksek bir gün geçirebilirsiniz. Aile üyelerinizle bir araya gelebilir, yemek programları yapabilirsiniz. Sağlıkla ilgili mevcut rahatsızlıklarınız hafifleyebilir, şifa çalışabilir.

4 Nisan 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, Oğlak burcunda hareket ediyor. Yakın çevren ile daha çok vakit geçirmek istediğin bir gün olabilir. Kendini iletişime ve empatiye açık hissediyorsun. Bu durum çevren tarafından sevilmene olanak sağlıyor. Evli bir Koç burcuysan, eşinle katılacağın aktiviteler olabilir. Birbirinize gösterdiğiniz ilgi kıskanılıyor olabilir.

4 Nisan 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile yaşantınızda araya giren soğukluğu gidermek için adım atmak isteyebilirsiniz. Geçmiş konuları geride bırakmak niyeti ile eski sıcak samimi günlerinize dönüş yapıyorsunuz. Aşk hayatınız ya da ortaklı ilişkilerinizde yeni bir başarı söz konusu olabilir.

4 Nisan 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın kendinizi daha sorumlu ve hareket halinde hissedebilirsiniz. Ailevi sorumluluklar da dikkat çekebilir.

4 Nisan 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi tanıma yolculuğunuz beraberinde sorumluluklar ve yüzleşmek istediğiniz konuları da gündeme getirebilir.

4 Nisan 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatı ve çocuklarla iletişiminizde hissettiklerinizle beklentilerinizi paralel tutmanız ve tatminsizlik hissine karşı, elinizde olan değerlere odaklanmanız faydalı olacaktır. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, özel hayatınızda sizi yüksek bir enerjiye taşıyan yeni tekliflerle karşılaşabilir, enerjinizi her alanda coşkulu ve pozitif bir şekilde ifade edebilirsiniz.

4 Nisan 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yüzeyde görünenden daha fazlasını istemeniz gereken bir gün. İnsanların derinlerde neler sakladığını öğrenmeniz gerekiyor. Herkesin olduğu gibi göründüğünü sanmak büyük bir yanlış olabilir. Araştırmalarınızı sürdürün.

4 Nisan 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenize karşı iyi niyetiniz çoğu kez yanlış anlaşılıyor. Başkalarının fikrini alsanız da kendi kararlarınızdan vazgeçmeyin, sağlıklı düşünüyorsunuz. Ama çalışma arkadaşlarınızla birlikte üreteceğiniz projelerde, onların duygularına da değer verin. 

4 Nisan 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

4 Nisan 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birbirinizi dikkatlice dinlediğinizden emin olun. İş yerinizde hızlı bir şekilde yükselmeye devam ediyorsunuz ve çok azimlisiniz. Sevdiğiniz bir aktiviteye yönelerek hayatınızı renklendirebilirsiniz.

4 Nisan 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşamınızda her şey yolunda gidiyor fakat hala birtakım endişelerden kurtulamıyorsunuz. Temkinli ve dikkatli olmanız sizin yararınıza olacak. Gün içinde mesleğinizle ilgili bazı konularda yanlış kararlar alabilirsiniz. Kendinizi kontrol etmeli ve sakin olmaya özen göstermelisiniz. Aklınızda olmayan aniden çıkacak bir harcama, maddi anlamda biraz sıkılmanıza neden olabilir. İş yerinde yaşayacağınız stresin sağlığınızı etkilemesine izin vermeyin.

4 Nisan 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 04' 18" R
Ay
Yay
09° 48' 05"
Merkür
Koç
16° 03' 05"
Venüs
Koç
26° 44' 50"
Mars
Balık
27° 03' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 15"
Satürn
Balık
16° 15' 54"
Uranüs
Boğa
22° 09' 03"
Neptün
Balık
28° 48' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 46"
Lilith
Başak
22° 57' 17"
True Node
Koç
15° 30' 56"
Son Güncelleme : 26/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>