Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sakarlıklara Dikkat Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Birinin arkasından yanınızda olduğunda duymak istemeyeceği şeyleri söylemeyin. Duygular böyle bir günde çok çabuk incinebilir ve insanlar içgüdüsel olarak onlar hakkında olumsuz şeyler söylediğinizi hissedebilirler. Sevdiklerinize karşı itiraflarınızda dürüst olun.

Şu anda mesleğiniz ile ilgili olabilecek eski bir kimliği terk etme sürecindesiniz. Adınızı değiştirecek kadar ileri gitmeden, mirasınıza her şekilde saygı duymanız gerekmiyor. Ayrıca yaşamak için bir hayatınız var ve yolunuz atalarınızınkinden çok farklı olabilir. Yargılamak size kalmış.

İş arkadaşlarınız bugün sizi evinizde ziyaret edebilir. Beklediğinizden daha uzun kalabilirler fakat bu olumlu bir gelişme. Daha fazla ümit vadeden girişimler ve hepsini başarıyla tamamlamak için size yollar açan bir sürü ilginç tartışmalar yapabilirsiniz. Sonunda ise dikkatiniz dağılır ve başka şeyler konuşmak isterseniz, sorun değil. Bazen rahatlamak ve kendinize vakit ayırmak iyi gelebilir.

Okuyup araştırma yapmak için uygun bir gündesin. Zihinsel olarak enerjin yüksek olacak ve bilgiyi çok kolay özümseyeceksin. Çözmek istediğin bir sorun varsa, düzgün bir çözüm üretebilirsin. Gün bittikten sonra ise kendini çok iyi hissedeceksin; sonuçta beynini güzel şeyler için kullandın! Zekana ve bilgeliğine güvenmelisin.Yararlı olma konusunda içgüdülerin bugün tavan yapabilir. Olağanüstü! Çevrenize bakmak için sadece bir dakikanı ayıracak olursan, bataklığa batmış ya da sinirli birini bulacaksın ve yardım eli teklifiniz çok takdir edilecek. Bu, "kendiniz hakkında iyi hisset" türünden bir gün ve yardım etmenin ödülünün bu işin kendisinden kaynaklandığını fark edeceksin. Oraya git ve yardım et. Bunu takdir edecekler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hassasiyetiniz yeni sınırlara ulaşabilir. Bir Yay burcu olarak, işleri derinden hissetmek için doğanızın bir parçası. Bugünün yapacağı açıların da etkisiyle, işler bunaltıcı bir noktaya gelebilir. Eğer en ufak bir şey, sizi duygusallaştırıyorsa, kendiniz için çok zor olmayın. Yarın daha kolay olacak şekilde kendinizi kontrol etmeye ve bugünü atlatmaya çalışın

7 Nisan 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün öğle saatinden itibaren Ay boşlukta ilerliyor. Günün ilk yarısında hızlı gelişmeler ve sürpriz durumlar karşınıza gelebilir. Günün geri kalanında ise planlar değişebilir.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

12.03’den 22.30’a kadar Ay boşlukta hareket edecek. Ufak tefek sakarlıklar yapabilirsin. Dikkatli olmalısın. El yeteneklerinin üzerine gitmek isteyebilirsin. Fark yaratmak senin için önemli bir konu. Evli bir Koç burcuysan, eşinin yoğun mesaisinden dolayı seninle ilgilenmemesi seni rahatsız edecek.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli kalmış birtakım sırlar ortaya çıkabilir. Sizlerin gerçekleri göremeyişiniz hayal kırıklığı yaşamanıza neden olabilir. Kendinize kızmadan toparlanmaya odaklanmalısınız. Yeniden başlayabilir ve bu zor durumdan çıkabilirsiniz.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek hayallerinizle ilgili bir konuda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde tepkileriniz kontrol etmeye çalışmalısınız. Ani çıkışlarınız tartışmalara yol açabilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek için plan yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha akıcı koşullar söz konusu. Kendinizi özgür hissedeceğiniz zamanlardasınız.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alışveriş yapmak ve ihtiyaçlarınızı tamamlamak için uygun bir gündesiniz ve isteklerinizi gerçekleştirecek motivasyonunuz da mevcut.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü bir motivasyonla ifade edebilir, eşiniz ve yakın dostlarınızla dürüst, açık ve doğrudan iletişim kurarak, paylaşımlarınızı güçlendirebilirsiniz. Seyahatlere çıkabileceğiniz bugün, görüşmeler ve eğitim hayatınızda fırsatlara açık bir zamandan geçerken, akşam saatlerinde iletişim problemlerine dikkat etmeniz gereken, duygusal olarak incinmeye bir zaman diliminde olacaksınız.

7 Nisan 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fark edileceğinizi ve takdir edileceğinizi bildiğiniz bir şey yapın. Kötü noktalar hakkında bu kadar yargılayıcı olmak yerine başkalarının iyi yönlerini araştırın. Onların arkalarından konuşursanız ve dedikodu yapmaya kalkarsanız kötü biri olarak nitelendirilebilirsiniz.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel ilişkilerinizde yaşadığınız sorunları özel yaşantınıza yansıtmamalısınız. Kendinize yakın hissettiğiniz kişilerin etkisinde kalabilirsiniz. Partneriniz üzerinde güç kanıtlama yoluna girerseniz, sert tepkiler alacaksınız.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partnerinizle rahatlamaya çalışın ve birlikte geçirdiğiniz zamanın tadını çıkarın. Finansal kayıplar yaşasanız bile moralinizi yüksek tutmaya özen gösterin. Kendinizi arkadaşlarınız ve aile bireylerinizle çevreleyin.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinize olan aşırı sevginiz, sizi çeşitli endişe ve kuruntulara sokarak, tatsız bir gün geçirmenize neden olabilir. İşle ilgili konularda karşılaştığınız bazı sorunlar adeta sabrınızı zorluyor. Çevrenizden aldığınız tepkiler sizi yıpratabilir. Maddi konularda özellikle nakit akışından dolayı sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ödemelerinizde gecikmeler söz konusu olabilir. Aileden birinin sağlığı ile ilgili sorunlar sizi çok üzüyor. Ancak merak etmeyin, yakın zamanda bütün sorunlar ortadan kalkacak.

7 Nisan 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 28' 10" R
Ay
Akrep
06° 25' 46" R
Merkür
Koç
16° 03' 34"
Venüs
Koç
23° 27' 06"
Mars
Balık
24° 59' 46"
Jüpiter
Boğa
22° 32' 07"
Satürn
Balık
16° 00' 58"
Uranüs
Boğa
22° 00' 02"
Neptün
Balık
28° 42' 60"
Plüton
Kova
02° 05' 11"
Chiron
Koç
20° 18' 32"
Lilith
Başak
22° 39' 30"
True Node
Koç
15° 38' 01"
Son Güncelleme : 24/04/2024 07:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>