Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İlişkilerini Güncelliyorsun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2021, Salı

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 80%

Hayattaki diğer sorumluluklarınız sizi gün boyunca sevdiklerinizden uzak tutabilir. Bu gece için planlarınız varsa (veya yoksa bile) bunu oldukça iç karartıcı bulabilirsiniz. Sevgiliniz nerede? Siz deli gibi çalışırken o alemlere akıp eğleniyor mu? Böyle düşüncelerle kendinize işkence etmeyin.

Bugün adalet konularıyla ilgileniyor olabilirsiniz. Etrafınızda adil görünmeyen bir şeyler oluyor olabilir. İş yerinde, çalışanların sorunları olabilir. Yeterince maaş almadıkları endişesini taşıyor olabilirler. Ya da belki insanlar patronla uğraşırken zorluk çekiyor olabilirler. İçeri girip yardım edebilirsiniz. Durum hakkında kendi görüşleriniz olabilir. Bugün gruplar arasında arabulucu olarak hareket edebilir ve barış yaratabilirsiniz.

Eğer bir şirket veya bir ekibin başındaysanız, Bir toplantı veya grup aktivitesi organize etmek isteyebilirsiniz. Bugün insanlar arasındaki etkileşimler için iyi bir gün ve kişisel çıkarların her zamankinden daha fazla olacağı bir gün. Bugün doğru ve yanlışı arasında savrulmak istemiyorsunuz. Kendinizi savunmak kendi kurallarınızı koymak zorunda kalabilirsiniz.

Yerinde duramıyorsun; hiperaktif bir moddasın! Bazen o kadar fazla enerjiye sahip oluyorsun ki fazlasıyla ne yapman gerektiğini bilemeyebiliyorsun. İnsanları bu yoğunluğunla bunaltmamaya çalış. Farkına varamayabilirsin ama, insanlar hızına yetişemeyecek! Tempon gözlerini korkutacak. İletişime geçtiğinde de, düşünce hızını yakalamaları pek kolay olmayacak.Hassasiyetiniz yeni sınırlara ulaşabilir. Bir Yay burcu olarak, işleri derinden hissetmek için doğanızın bir parçası. Bugünün yapacağı açıların da etkisiyle, işler bunaltıcı bir noktaya gelebilir. Eğer en ufak bir şey, sizi duygusallaştırıyorsa, kendiniz için çok zor olmayın. Yarın daha kolay olacak şekilde kendinizi kontrol etmeye ve bugünü atlatmaya çalışın

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün son derece sıradan bir gün olduğunu bildiğin için neden insanların bu kadar duygusal olduğunu merak edebilirsin. Neden senin kadar büyük bir gülümseme sergilemedikleri konusunda insanları rahat bırak. Eğer insanaların sana güvenmesini istiyorsan, onlarla aynı seviyeye kendini taşıyabileceğini kanıtlamalısın. Diğer insanların ihtiyaçlarına karşı daha anlayışlı ol.

6 Nisan 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugüngörüşmeleri yapabilir, ilişkinizde yeni bir seçime, karara doğru gidebilirsiniz. Geleceğe yönelik adımlar atacağınız, yeni için eskiyi bırakacağınız bir gün.

6 Nisan 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlginç paylaşımlar dikkatini çekebilir. Gelecek hedeflerinin farkında olan biri olarak kendinde ufak tefek sapmalar fark edebilirsin.

6 Nisan 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ölçülü davranışlar içinde olmayı seçin. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanırken çevrenize de gereksiz agresif davranışlarda bulunuyor olabilirsiniz. Kendi içinizde taşan bir duyguyu başkasının suçu gibi yansıtma fikri bugün size iyi gelmeyebilir.

6 Nisan 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal konular ön plana çıkabilir. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kendinizi daha fazla ortaya koymak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda alacağınız destekler sizi iyi hissettirecektir.

6 Nisan 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda kendinizi bir koşuşturma içerisinde hissedebilir ve günün size yetmediğini düşünebilirsiniz.

6 Nisan 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, yeni eğitim dönemleri, ortaklıklar, ilişkilerdeki vehayatınızdaki görüşmeler ve yolculuklarınızı destekleyen bugün, sizin için önemli ve etkili haberler alabilir, ikili ilişkilerinizde pozitif görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz

6 Nisan 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gideceğiniz yere ulaşmak için bugün alışılmadık bir rotaya yönelmeniz gerekebilir. Bunun kötü bir şey olduğunu varsaymayın. Bunun tercih ettiğiniz yol olduğunu fark edebilirsiniz. Muhtemelen birçok macera yaşayacak ve harika keşifler yapacaksınız. 

6 Nisan 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her anlamda tatmin sağlayacak işlerden hoşlanmanıza rağmen, olaylara aktiflik kazandırmak için zamana ihtiyacınız var. Güneş, burcunuzda  ilerlerken olabilecek sorunları ve her şeyi ince ayrıntılarına kadar düşünmelisiniz. 

6 Nisan 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hafta sonu için keyfiniz pek yok diyebilirim. Aslında hem enerjiniz var hem de bazı istekleriniz var ama sanki bir yandan da tatsız gibisiniz. Belki partnerlik ilişkinizde oluşabilecek problemleri düzenleme telaşınız yüzündendir. Uzaklar size iyi gelmeyebilir. Hala doğum günlerinizi keyifle kutladığımız dönemlerdeyiz. Siz bizim hayatımızın genel enerjisi için çok önemlisiniz. Keyfiniz hiç bozulmasın!

6 Nisan 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte romantik anlar geçireceksiniz ve birbirinize olan aşkınız tazelenecek. İş yerinizde zorlandığınız zamanlarda arkadaşlarınızdan yardım isteyin. Kendinizi mutlu ve keyifli hissedeceksiniz.

6 Nisan 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızda biraz soğukluk var. Karşılıklı yapıcı eleştiriler artık suçlamalara dönüşmüş. Ama partneriniz hala umutlu görünüyor. Çalışma hayatında tarafsız olmak için gösterdiğiniz çaba, bilinçli bir yaklaşım sergilemenize yardımcı oldu. Geçmişte yapmış olduğunuz hataların sonuçları ile yüzleşmekten kaçınmayın. Anlayışlı ve dürüst davranın. Paranızı arttırmak için yapılan önerilere kapılarınız kapatmayın. Aşırı gece hayatı sağlığınızı tehdit edebilir.

6 Nisan 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 16' 42" R
Ay
Başak
15° 05' 43"
Merkür
Koç
17° 18' 26"
Venüs
Koç
18° 09' 05"
Mars
Balık
21° 40' 11"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 51"
Satürn
Balık
15° 36' 05"
Uranüs
Boğa
21° 45' 44"
Neptün
Balık
28° 34' 33"
Plüton
Kova
02° 03' 53"
Chiron
Koç
20° 03' 34"
Lilith
Başak
22° 10' 53"
True Node
Koç
15° 37' 16"
Son Güncelleme : 19/04/2024 23:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>