Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Pozitifliği Elden Bırakmıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 40%
Para 50%
Sağlık 70%

Büyük olasılıkla aşk hayatınızla ilgili bir söz vermeniz ya da vaatte bulunmanız istenebilir. Bu kesin adımı atacak mısınız? günün sorusu bu. Bugün ve önümüzdeki birkaç gün içinde, yaptıklarınızı kanıtlamak zorunda kalacaksınız ve bu çok büyük ihtimalle romantik ilişkilerinizden kaynaklanıyor. Bu sefer kaçmak yok. Düşüncenizi söylemenin zamanı geldi.

Sanatsal doğanız bugün yükselişte olacak. Yaratıcı bir proje üzerinde çalışmak için ilham bulabilirsiniz. Müzikten hoşlanıyorsanız, bir enstrüman çalabilir veya orijinal bir şarkı yaratabilirsiniz. Bir yazarsanız, bir Web sitesi için akıllı metinler oluşturabilir veya kısa bir hikaye için bazı fikirleri yazabilirsiniz. Hayal gücünüzü işe gitmesine izin verin. Aklınızın havada olmasına biraz izin verin.

Normalde kurnaz, uyanık ve tamamen gerçekçi bir insansınız. Ancak bugün ortalıkta sersem gibi dolaşabilir, hayallerde kaybolabilir, bir sürü farklı şey düşünebilir ve asla tek bir tanesine odaklanamayabilirsiniz. Hatta biri sizinle konuşmaya geldiğinde irkilebilirsiniz bile. Eğer iç dünyanıza döndüyseniz, sorun yok, böylece bazı içgüdülerinize kulak verebilirsiniz. Fakat öyle değilse, odağınızı yeniden kazanmaya çalışın!

Hırsların üzerine düşünmek için güzel bir gün. Yaşamdan tam olarak ne istediğini çözümlemek, hedefler koymak ve hayallerini gerçekleştirmek konusunda hayati önem taşır. Genelde, bu hedeflere ulaşmak için yapılması gereken basittir:karar vermek ve ilk adımı atmak. Mesela, eğer hayalin ideal bir partner bulmaksa ve sen böyle bir kişiyle mevcutta birlikte değilsen, yapılacak ilk şey mevcut ilişkiyi sonlandırmaktır. Korku, kaygı ve güven eksikliği ise sana sadece hareket kısıtlaması yaratır...Bugün bilinçaltınız muhtemelen geçmiş travmaları azad ettiğinden son derece aktif. Uzun zaman öncesinin hatıraları baraj kapıları açılmışçasına zihninize dolabilir. Pek çoğu hoş olmayan hatıralar olacaktır. Her şeye rağmen bu iyi bir şey, bu hatıraların meydana getirdiği engelleri bir bir yok ediyorsunuz. Gün sonuna dek kendinizi öyle hafif hissedeceksiniz ki ayda yürüdüğünüzü bile sanabilirsiniz! Keyfini çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yararlı olma konusunda içgüdülerin bugün tavan yapabilir. Olağanüstü! Çevrenize bakmak için sadece bir dakikanı ayıracak olursan, bataklığa batmış ya da sinirli birini bulacaksın ve yardım eli teklifiniz çok takdir edilecek. Bu, "kendiniz hakkında iyi hisset" türünden bir gün ve yardım etmenin ödülünün bu işin kendisinden kaynaklandığını fark edeceksin. Oraya git ve yardım et. Bunu takdir edecekler.

8 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hızlı ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Rutininiz dışına çıkabilir, farkı ortamlar ve farklı çalışmalar ile meşgul olabilirsiniz. Finansal konularda planlı olma zamanı.

8 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, Merkür Chiron kavuşumu var. Deneyimlerinden oldukça bol faydalanman gereken olaylar ile karışılabilirsin. Pozitif bakış açını kaybetmek istemiyorsun. Bu konuda çevrendeki insanlara da ilham olabilirsin. Birlikteliği yeni sona ermiş bir Koç burcuysan, güven krizi ile karşı karşıya kalabilirsin.

8 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Haftaya yeni başlangıçlara adım atarak başlıyorsunuz. Çabalarınız meyvesini vererek istediğiniz olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. İş hayatınızda bazı gelişmeler söz konusu olabilir. Bunlara sevecen ve şans verir noktada yaklaşın.

8 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgili içsel süreçler yaşayacağınız bir gündesiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kayıp yaşayabilirsiniz. Fikir düzeyinde tartışmalara girebilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Öğleden sonraki zamanlarda kadın arkadaşlarınızın konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

8 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar ailenizle geçireceğiniz vakit size iyi gelebilir evde oturmak istemeyebilirsiniz. Planladığınız etkinlikler için oldukça uygun bir gün...

8 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi kurallı, otoriter ve hedef odaklı davranışlarla ifade ederken, aile büyükleriniz, kurumlar ve patronlarınızla görüşmeler yapabilirsiniz. Bu süreçte ikili ilişkilerinizde soğuk ve mesafeli tavırlarla karşılaşabileceğiniz için, ilişkilerinizi dengelemeli, beklentilerinizi net olarak ifade etmelisiniz.

8 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün pazarlığın sonuna kadar devam ettiğinizden emin olun. Farkında olsanız da olmasanız da insanlar size güveniyor. Bunu boşa çıkarmayın ve hatta gerçek şu ki, insanlar sizi izliyor ve gruba verdiğiniz sözleri yerine getirmediğinizde bunu bilecekler.

8 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni oluşturacağınız planlar için kişisel desteklere ihtiyacınız olabilir. Yapmayı planladığınız işler konusunda ince detaylar çok önemli. Konuyla ilgili tecrübesi olan eski ve güçlü dostlarınızın fikrini almadan adım atmayın. 

8 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak.

8 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin sizi aldattığını düşünmeye başladınız. Gelecekte rahat bir nefes alabilmek istiyorsanız, şimdiden para biriktirmeniz gerekiyor. Bugün kendinizi çok stresli hissedeceksiniz ve erkenden uyumak isteyeceksiniz.

8 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızdaki bazı ilkeleriniz size güçlük çıkartıyor. Siz bunları ara sıra sergilediğiniz sonradan kazanılmış alışkanlıklar gibi yaşasanız da, bunlar yapınızda var! Çalışma hayatında elinizdekiyle yetinmeyip daha da yükselmek istiyorsunuz. Önünüze çıkacak her fırsatın üzerine atlamaya hazırsınız. Karşınıza her an bir fırsat çıkabilir. Maddi konularda hem olumlu, hem de olumsuz sonuçları düşünerek tedbir almaya bakın! Sağlığınız gayet iyi, enerjiniz de yerinde. Ancak yine de iyisiniz diye kendinizi fazla zorlamamalısınız.

8 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 01' 22"
Ay
Akrep
22° 39' 26"
Merkür
Koç
26° 23' 27"
Venüs
Balık
21° 26' 00"
Mars
Balık
04° 51' 35"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 53"
Satürn
Balık
13° 17' 08"
Uranüs
Boğa
20° 39' 19"
Neptün
Balık
27° 48' 12"
Plüton
Kova
01° 49' 25"
Chiron
Koç
18° 47' 07"
Lilith
Başak
19° 46' 51"
True Node
Koç
15° 35' 57"
Son Güncelleme : 29/03/2024 08:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>